• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar hepinizi tebrik ediyorum grup olarak şuan 3. durumdayız :)
ve rabia arkadaşımızıda tebrik ediyorum bireysel olarak 1. durumda şuanda:)

Günaydın kızlar,

dün bir aradan sonra giriş yapmadım.bu sabah bakim dedim yazılanlara çok mutlu oldum.

Teşekkürler tatlım.İnşallah bundan sonra daha iyi olur..

Günaydın canlar,2 günlük lapa diyetinden sonra bugün normal diyetle yola devam....Toplamda 1.200kg vermişim...Umarım geri gelmez.
KAPTANCIĞIMIn dikkatine
Merak ettiğim ben topiğe katıldığımda 71 kiloydum başlangıç kilom bu olacak değil mi sayın kaptanım:9:
Sabah klasik kahvaltı ile güne başladım(2 dilim ekmek,domates,peynir ,yumurta ve bol biber):34:
Hepinize mutlu bir gün dilerim,ben bugün biraz yoğunum evi temizlemem gerek,sonra kayınpedere geçicem,gece çocukları maçtan alıp 12.30 gibi ancak eve dönerim..:27:Gece uğrarım şimdilik hoşçakalın canlarım....:3:

Günaydın kızlar,

dün bir aradan sonra giriş yapmadım.bu sabah bakim dedim yazılanlara çok mutlu oldum.

Teşekkürler tatlım.İnşallah bundan sonra daha iyi olur..
günaydın canım :) inş. inş. ya :)

Gunaydinlarrr herkesee :))
günaydın canım :)

Günaydın canlar,2 günlük lapa diyetinden sonra bugün normal diyetle yola devam....Toplamda 1.200kg vermişim...Umarım geri gelmez.
KAPTANCIĞIMIn dikkatine
Merak ettiğim ben topiğe katıldığımda 71 kiloydum başlangıç kilom bu olacak değil mi sayın kaptanım:9:
Sabah klasik kahvaltı ile güne başladım(2 dilim ekmek,domates,peynir ,yumurta ve bol biber):34:
Hepinize mutlu bir gün dilerim,ben bugün biraz yoğunum evi temizlemem gerek,sonra kayınpedere geçicem,gece çocukları maçtan alıp 12.30 gibi ancak eve dönerim..:27:Gece uğrarım şimdilik hoşçakalın canlarım....:3:

günaydın canım senin diyete başlama kilon dün tartıldığın kilo olacak çünkü biz haftalık olarak yaptığımız için. öncesi forumda geçersiz oluyor :) bende başladığımda öyle olmuştu :) kolay gelsin canım hadi görüşürüz hoşçakal :)

Kızlar çok mutluyum diyetisyenin verdiği diyete başlayalı 2 gün olmasına rağmen 500 gr vermişim bile ve regl olmama rağmen inşallah bu hafta 2 kiloya yakın veririm

Merhaba ben yeniyim aranızda :) 1.68 boyundayım. 76 ile başladım şu an 69,6 oldum hedefim 55 inşallah birlikte bunu başaracağım :) ben çocukluğumdan beri spor yapıyorum. Profesyonel sporcuyum. Sezaryenle doğum yaptım. 6. Ayım dolsun yeniden başlıyıcam ağır sporlara. Şimdilik sadece yürüyüş ve kondisyon bisikleti. Amacım 6.ayım dolana kadar en azından 60 olmak.

merhaba arkadaşlar dün itibariyle ''benbirtaneyim '' arkadaşımız nezaket gösterdi ve beni takıma kabul etti..

bugün sabahtan başlayarak yoğun bir gün oldu ancak fırsat buldum. Sabah pazara gitmem gerekti ancak 12.30 da kahvaltı yaptım . Daha sonra camları sil perdeleri yıka evi temizle derken akşamı da 8.00 de yedik. Neler yediğime gelince

Kahvaltı:
- çeyrek ekmeğe kaşarlı tost
- 1 kibrit kutusu peynir
- 2 lokma sahanda yumurta
- bol salatalık domates
- çok az şekerli çay.

Akşam

- orta boy (250gr) çipura
- yanında 4 yuvarlak dilim patates
- kibrit kutusu kadar ekmek :)
- bool salata
- üzüklerek 1b. kola 1b. limonata

bu arada bilgileri tekrar vereyim 86 kiloyum 1.65 boy. 26 yaşındayım.

bugün yaklaşık 3 litre su içtim temizlikte bool ter attım.

duşumu aldım ama kendime kıyıp bir yarım saat spor da yapmayı planlıyorum. sporu saat 10 gibi yapacağım.

yemeği yiyeli ancak yarım saat oldu.
şimdi de form çayımı hazırlayacağım.

herkese sevgilerr ;

Merhaba ben yeniyim aranızda :) 1.68 boyundayım. 76 ile başladım şu an 69,6 oldum hedefim 55 inşallah birlikte bunu başaracağım :) ben çocukluğumdan beri spor yapıyorum. Profesyonel sporcuyum. Sezaryenle doğum yaptım. 6. Ayım dolsun yeniden başlıyıcam ağır sporlara. Şimdilik sadece yürüyüş ve kondisyon bisikleti. Amacım 6.ayım dolana kadar en azından 60 olmak.
hoşgeldin canım umarım hedefine ulaşırsın. ilk sayfada kurallarımız var okursan ve kabul edersen grubumuza dahil olabilirsin. bugünki kilon nedir. birde kendinden bahsedebilir misin ?
:)
merhaba arkadaşlar dün itibariyle ''benbirtaneyim '' arkadaşımız nezaket gösterdi ve beni takıma kabul etti..

bugün sabahtan başlayarak yoğun bir gün oldu ancak fırsat buldum. Sabah pazara gitmem gerekti ancak 12.30 da kahvaltı yaptım . Daha sonra camları sil perdeleri yıka evi temizle derken akşamı da 8.00 de yedik. Neler yediğime gelince

Kahvaltı:
- çeyrek ekmeğe kaşarlı tost
- 1 kibrit kutusu peynir
- 2 lokma sahanda yumurta
- bol salatalık domates
- çok az şekerli çay.

Akşam

- orta boy (250gr) çipura
- yanında 4 yuvarlak dilim patates
- kibrit kutusu kadar ekmek :)
- bool salata
- üzüklerek 1b. kola 1b. limonata

aramıza hoşgeldin canım. öncelikle güzel beslenmişssin yanlışların olsada ilk olarak öğlen yemeği yememişssin sebebini öğrenebilirmiyim. hep böylemi beslenniyorsun:)
ayrıca ilk sayfada kurallarımız var canım onları okursan çok sevinirim. kendinden biraz bahseder misin, birde şuanki kilon nedir ? :)

duşumu aldım ama kendime kıyıp bir yarım saat spor da yapmayı planlıyorum. sporu saat 10 gibi yapacağım.

herkese sevgilerr ;

çok güzel canım inş. istediğin gibi kilo verirsin:)

herkese sevgilerr ;

Hosgeldiniz kizlarrrr :)))

İnşallah haftaya sizlerle birlikte hep birlikte buyuk basarilara imza atacagizzz :)))

sabah
1dilim peynir
3zeytin
domates salatalık maydonoz
1dilim ekmek

ara
yarım şeftali

öğlen
4yk taze fasulye
1bardak ayran
1dilim ekmek

ara