• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yaaaa bende bu hafta 5 kilo birden vermek istiyorummmm :))) lahana diyeti yapicam kesin kafaya koydum :))))

Sana katılıyorum canım insan şöyle bir silkelenip 4-5 kilo vermek istiyo ama 4-5 kilo verip 2-3 ünü aldıktan sonra hiçbir işe yaramaz. Benim dünkü analizde vücut yağım %42 çıktı resmen vücudumun yarısı yap ;(( kilo olarak ise tam 30 kilo yağım var bence sende bir yerde vücut analizi yaptır her ay ve vücudundaki kas ve yağı takip et

sağol canım inş. 75 kiloya geldiğinde 60 olur hedefin. bu hızla gidersen çok güzel kilolar vereceksin inanıyorum ama sağlıklı beslenmek ve kilo vermek her zaman çok önemli inş. bence 2şet 2şer veririm kiloları :))))

az kaldı benimde 20kilocuk falan :)))) :8::8::8:

tatlım önce şu 75 hedefini bir görsem inşallah hedefim 60'lar olacak.Ay kendimi birden 60 lı rakamlarda hayal ettim süper olur valla bir şu 70 li kiloya insem ay ayyyy ne zaman vereceğim bu kiloları yaaa

Yaaaa bende bu hafta 5 kilo birden vermek istiyorummmm :))) lahana diyeti yapicam kesin kafaya koydum :))))

Kız ben şu lahana çorbasını bir türlü yiyemiyorum midem altüst oluyor valla.sen yapabilirsen yap tatlım ya.

Ben patates diyetinin 2.günündeyim ama bugün dünkü kadar yiyemedim açıkçası.

Birde kızlar yeşil çay günde ne kadart içmemiz gerekiyor.Sanki 2 bardak içince tansiyonum düşüyor gibi oluyorum.

tatlım önce şu 75 hedefini bir görsem inşallah hedefim 60'lar olacak.Ay kendimi birden 60 lı rakamlarda hayal ettim süper olur valla bir şu 70 li kiloya insem ay ayyyy ne zaman vereceğim bu kiloları yaaa

inş. pes etmezsen göreceksin canımm :) ben ilk defa tartoda 74lü rakamları gördüm güzel bir duygu :))

Kız ben şu lahana çorbasını bir türlü yiyemiyorum midem altüst oluyor valla.sen yapabilirsen yap tatlım ya.

Ben patates diyetinin 2.günündeyim ama bugün dünkü kadar yiyemedim açıkçası.

Birde kızlar yeşil çay günde ne kadart içmemiz gerekiyor.Sanki 2 bardak içince tansiyonum düşüyor gibi oluyorum.

Gunde iki bardak yetiyo tatlim yesil cay...

***4. TAKIM 324.ETAP***
topraks : (67,4/66,7/0,7/%1,04 )
zeynep_canan :( 55,6/54,6 /1 /%1,80 )

gogo2405 :( 67,9/ 67.9/ 0/0 ) kilosu sabit
RrapunzelL :(74/73.8 /0.2 / 0.26)

nurork
:
(64,1/63,9/0,2 /%0,31 )
gizemli_1105 :(97,1/ / / )
bildirimde bulunmadı
cimcimesude: (62,3/63,8 /-1,5 /%-2,41 )
yellowmelon : (65,8/65,2 /0,6 /%0,91 )

4.TAKIM ORTALAMASI %0,24

Listeyi paylastin mi canim unutmayalim...
paylaştım canım :)

***4. TAKIM 324.ETAP***
topraks : (67,4/66,7/0,7/%1,04 )
zeynep_canan :( 55,6/54,6 /1 /%1,80 )

gogo2405 :( 67,9/ 67.9/ 0/0 ) kilosu sabit
RrapunzelL :(74/73.8 /0.2 / 0.27)

nurork
:
(64,1/63,9/0,2 /%0,31 )
gizemli_1105 :(97,1/ / / )
bildirimde bulunmadı
cimcimesude: (62,3/63,8 /-1,5 /%-2,41 )
yellowmelon : (65,8/65,2 /0,6 /%0,91 )

4.TAKIM ORTALAMASI %0,24

canım doğru fakat RrapunzelL ın yüzdesi 0.27 olacak :)

kızlar hepinizi tebrik ediyorum grup olarak şuan 3. durumdayız :)
ve rabia arkadaşımızıda tebrik ediyorum bireysel olarak 1. durumda şuanda:)

Takim eski günlerine döndü cok sukur yaaa :)))

Rabia tebrikler cnm:))

Hepinize hepimize tesrkkurlerrr arkadaslarrr :))

Kızlar eşim bana bugün 5 aylık hamile gibisin dedi çok üzülüyorum ;((

Benim eşimde benim moralimi baya bozuyordu sonra bana seni gaza getirmek için demezmi.. Ben de ona ben gaza gelmiyorum öyle kendimi salıyorum dedim ve geröekten öyleydiğ canım ya.. 72 kiloyken dalga geçti 78 e çıktım sonra bir daha eleştirmedi o şekilde..

seninkide iyilik yaptığını düşünüyordur canım.. Bence rahatsız okuyorsan söyle diyetini kolaylaştırır..

canım üzülme kilolarını verince eşin bile sevinecek. gözlerine inanamayacak erkekler böyledir. belkide seni kilo vermeye motive etmek için böyle dedi. sen onun sözlerinden umutsuz değil hırslanmalısın bence :16: keşke ben şuan 70 kilolarda olabilsem:26:

Ya bu erkekler motivasyonun aci dille oldugunu saniyorlar..gicik oluyorum..

canini sikma hic sen..bir jac ay sonra sen ona dersin cok saldin kendini dede gibi duruyorsun diye ;)

Bende facia bir 500 gr. artıştan sonra günümü rapor edeyim kızlar..

Sabah ılık limonlu suyumu içtim bir litre..
Yoğurtlu metobolizma hızlandırıc karışımımı yedim bir litre suyla
tost yedim çay içtim
öğlen kahve içtim
Akşam çok az haşlama iki üç kaşık
Yoğurtlu karışım yedim bir litre su içtim
Arada da su içtim 3 litreyi geçti çok az antep fıstığı yedim iki bardak ayran içtim..

eve yeni geldim alışveriş yapmam lazım sebze meyve yok..

Back