• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sağol canım işin ilginç yanı ben bugün bu listeyi uyguladım ve hiç acıkmadım hatta müthiş tok hissediyorum kendimi . Ayrıca ara öğününde 1 porsiyon tatlı var dikkat edersen ve o tatlıya neler karşılık geliyo o listeyi verdi bana çok şaşırdım listede neler yokki 3 tulumba yada 2 baklava yada 1.5 lahmacun yada 1 kornet dondurma yada 1 magnum dondurma yada yarım kıymalı pide vs vs bu ara öğün sanki ana öğün gibi ya ;)) ve ara öğünümde kornet dondurma yedim bugün içim çok huzurlu çünkü diyetisyen verdi bakalım 1 haftada ne kadar vereceğim

Kontrole haftalik mi gideceksin???

Günaydınlar ;

dünki patates diyetimde sadece akşam yemedim beni baydığından dolayı.Akşamlık sadece tavuk çorbası içtim.

bugün patates diyetine devam sadece araya yoğurt koyacağım sadece patates olmuyor.

sabah tartıldım ve ;

Başlangıç kilom : 90,1 kg
Bugünkü Kilom : 88,4 kg
Hedef Kilom : 75,0 kg
Verilen Kilo : 1,7 kg

İyi kilo vermişim gibi geldi bana belki de su kaybıda olabilir.
Neyse kızlar benim kilo durumum böyle

sizler ne alemdesiniz?

Günaydınlar ;

dünki patates diyetimde sadece akşam yemedim beni baydığından dolayı.Akşamlık sadece tavuk çorbası içtim.

bugün patates diyetine devam sadece araya yoğurt koyacağım sadece patates olmuyor.

sabah tartıldım ve ;

sizler ne alemdesiniz?

Süpersin canımmmm :)))

Pes etmeden devam :))

Ben kilo bildirmi yapacakmıydım bir haftam dolamdı ama yinede bildireyimm
Malesef evde olamdığım için bu hafta düzensiz beslenmem + 500 gr olarak dönmüş. Hiç beklemliyordum hergün 100 gr 200 gr veriyordum muhakkak.. :(

Başlangıç: 69.00
Şimdiki Klio:69,500
Hedef kilo: 60

Şimdi evime geldim yoğurt karışımına ve ılık limonlu su içimine başladım.. Ve sanırım şok diyet yapacağım bir kaç gün..
Biraz sonra 1 haşlanmış yumurta yiyeceğim..

Bol su ayran ve meyveyle günü tamamlayacağım..

Şekerli çay ve ekmek tamamen yok..

Günaydınlar ;

sabah tartıldım ve ;

sizler ne alemdesiniz?

Ne kadar sürede verdin bu kiloyu canım.. Bu haftaki sonuçmu?

Çok iyi vermişsin maşallah...

Günaydınlar herkese :)))

Bukadar yemeye bu hafta yine de 300 gr vermisim :))

68.9/68.6/0.3/%0.43

300 gram hiç yoktan iyidir.. ben niye +500 oldum anlamadım ya..

kızlar öğlen saatlerinde girebilirm
ilk kilo:79
geçen haftaki kilo:75
bu haftaki kilo: 74.3
aradaki fark: 0.7
benbirtaneyim / 75 / 74.3 / 0.7 / %

Bir haftada 700 gr tebrikler canım..

Başlangıç : 70.5
Şuan :69.8
Fark 0.7
Hedef 55

canım aynı kilolardayız bakalım sonuç ne olacak bende şuan itibariyle 69.500 üm.

Canlarim yoldan yaziyorum size
Gecen hafta 64
Bu hafta 63.8
Fark 0.2

Umut vaadediyorum haftaya dha iyi olucam :)

Valla yerinde saymaktan yada + ya geçmekten çok iyi.. vucut en azından vermeye alışacak azar azar.. bende başlangıçta böyleydim. 78 dim 67 ye kadar düşmüştüm ama şoklama yaptığım için iki kilosunu geri aldım sonra hergün gram gram gidiyordu bu haftaya kadar :(

Back