How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar bu arad çok kötü bir rüya gördüm:(
eski sevgilim bana int aleminden yine yazmaya başlamış bu beni böyle kilolu falan görüyor yine bırakıyor. ben çok ağlıyorum.sonra ben bundan intikam almak için güneş kremi uzatıyorum diyorum kötü birşeymiş gibi yani böyle uyuşturucu gibi bundan kullanıyor diyorum annesine anneside söyle dğrumu falan diyor. ben ordan çekip gidiyorum. eski sevgilim olacak 'insanın' arkadaşları çevresine toplanıyor benii övüyorlar snei çok seviyor falan diyorlar işe böyle derken uyanıyorum kendimi kötü hissettimki anlatamam inanın şu kilolardan kurtulmak için neler vermezdim ama inat ettim şu kilolar gidecek ve hayatım bambaşka olacak :14::14::14:

Evet senin basenlerin sorunlu...spor yaparken bölgesel çalış bence... :)))

evet canım valla basenlerim gitse zaten çoğu dertten kurtuluyorum :) ben kilo vermeye başlayınca simitlerimden ve göbeğimden gitmeye başlıyor ben en zayıf halimde bile kalçalarım oluyor onlardan bir türlü kurtulamıyorum :26:

evet canım valla basenlerim gitse zaten çoğu dertten kurtuluyorum :) ben kilo vermeye başlayınca simitlerimden ve göbeğimden gitmeye başlıyor ben en zayıf halimde bile kalçalarım oluyor onlardan bir türlü kurtulamıyorum :26:

Ya spor yaparken basenlerine kahve telvesi sürüp strecle :))

$7EB1F607-6B12-43C6-B988-7286A8E403DA.jpg

Burda şimfiki halîm 70 kiloyum

Back