How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

TOPLAMI ÖYLE OLUYOR CANIM.. SABAH DİLİMLERİM FAZLA MALESEF. AMA ESKİYE GÖREİYİ YA.. BİR İKİ AY ÖNCESİNE KADAR BENDE 75 TİM ONDAN ÖNCEDE 78 EKMEĞİ AZALTMANIN ÇOK etkisi var.. puff büyük harf olmuş

evet canım bende çok ekmek yerdim hele dilimsiz olunca insan ne yediğini bilmiyor. sen ne ekmeği yiyororsun sakın beyaz ekmek yeme diyetteyken :) ben ekmekciğin light ekmeğini yiyorum esmer renkte bir ekmek bimde satıyorlar:)

Kızlar bugün çok sıcak ve sürekli su içiyorum bugün öğlende bişey yiyemedim.İyice düzenim bozuldu havalardanmıdır nedir ya yiyorum ya hiç yiyemiyorum.Ne olacak bu halim benim.akşamki menümü şimdiden yazim olaki bugün bir daha girş yapamam ;

1 kase tavuk çorba
2 kaşık kadar taze fasulye
1 kasede yoğurt yiyeceğim.

annemden menüyü öğrendim ve kendimi böyle şartlandırdım.İnşallah üstüne başka birşey yemem.ayrıca akşama tartılacağım reglim bitmek üzere size tam net kilomuda bildiririm.İnşallah cumaya kadarda 300-500 gram düşerim.

Kızlar bugün çok sıcak ve sürekli su içiyorum bugün öğlende bişey yiyemedim.İyice düzenim bozuldu havalardanmıdır nedir ya yiyorum ya hiç yiyemiyorum.Ne olacak bu halim benim.akşamki menümü şimdiden yazim olaki bugün bir daha girş yapamam ;

1 kase tavuk çorba

annemden menüyü öğrendim ve kendimi böyle şartlandırdım.İnşallah üstüne başka birşey yemem.ayrıca akşama tartılacağım reglim bitmek üzere size tam net kilomuda bildiririm.İnşallah cumaya kadarda 300-500 gram düşerim.

Insalkah düşersin tatlim :))

Kızlar diğer topikler daha coşkulu buraya kimse neden uğramıyor nerelerdesiniz bakim

Sizde diyeceksiniz daha yeni geldi bizi soruluyor diye :18::18::18::18:

Sen bile 17 de geliyorsun :)) sen gelme o gelmesin ben gelmeyim bu topic nasıl doner rabia hanim :))

Canli olmasini istiyorsak burada daha cok vakit gecirmeliyiz :))

Kızlar bir fikrim var buraya resimlerimizi ekleyelim sonra Zayıfladıktan sonra ekleyelim aradaki farkı görüp yorum yapalım ayrıca sizleri merak ediyorum ;))

Ben foto falan eklersem benim koca beni vurur :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar diğer topikler daha coşkulu buraya kimse neden uğramıyor nerelerdesiniz bakim

Bak bunu yazip cikmissin mesela :)))))

Ben hep buradayim ama monolog yapmayı sevmiyorum.... kimseden ses cikmiyo :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen bile 17 de geliyorsun :)) sen gelme o gelmesin ben gelmeyim bu topic nasıl doner rabia hanim :))

Canli olmasini istiyorsak burada daha cok vakit gecirmeliyiz :))

Elimden geldiğince burada olmaya çalışıyorum bende demiyorum zaten herkes sürekli netin başında olsun diye paylaşım yapılsın diye yazmıştım ama galiba yanlış anlaşıldım..:43::43::43:

Elimden geldiğince burada olmaya çalışıyorum bende demiyorum zaten herkes sürekli netin başında olsun diye paylaşım yapılsın diye yazmıştım ama galiba yanlış anlaşıldım..:43::43::43:

Canim bende bisey demiyorum ki...kimse 24 saat burada duramaz zaten ama paylasim sohbet yok o manada dedim bende...

Kızlar bir fikrim var buraya resimlerimizi ekleyelim sonra Zayıfladıktan sonra ekleyelim aradaki farkı görüp yorum yapalım ayrıca sizleri merak ediyorum ;))
kafamı kesip koyabilrim belki geçengün75 kiloyken çekmiştim kıhkıh:)

1 kase tavuk çorba

canım diyete başlama kilonu bildirmiştin demi canım bildireceğin cuma günki kilo olacak sanırım ?

canım yok öle şey olurmu valla işten geldim yemek yaptım vakit olmuyorki çok yoğun oluyorum bu saatlerde :)
malum işgüç gündüz saatlerinde bazen giriyorum bakıyorum kimse yok :(

Kızlar ben de aranıza yeni katıldım.:16: İlk etapta toksin atmak için 5 günde 5 kilo diyetiyle başladım bugün ilk günüm sadece haşlanmış patates yedim.İnşallah devamı gelir de kurtulurum şu kilolardan :52: Yalnız gruba yeni katıldım tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum.:26:

Son düzenleme:
koyduğumu gördünmü kız foto koydum :ssz:

yooo nereye ekledin album mu yaptin bakiim :))

Kızlar ben de aranıza yeni katıldım.:16: İlk etapta toksin atmak için 5 günde 5 kilo diyetiyle başladım bugün ilk günüm sadece haşlanmış patates yedim.İnşallah devamı gelir de kurtulurum şu kilolardan :52: Yalnız gruba yeni katıldım tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum.:26:

Hisgeldin cnm...kuralkarimuz badit aslibda bol paylaşım yapiyoruz cuma gunleri 12 ye kadar kilomuzu bildiriyoruz...bi de baslangic kilomuzu :)))

aramıza hoşgeldin :) umarım istediğin kiloalrı verirsin. ilk sayfada kurallarımız var okkursan sevinirim :)

Heyyyyyy cok iyi gorunuyooo tatlimmm :)))
benim basenlerim çok var :14:

Back