• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ben varımmm :3:
belli bi rejim üzerinden mi gidiyosunuz topikdaşım , nedir durum,sayfa başına da gidemem bilgi almak için...
ben de 5 gündür falan diyetteyim , 2 kilom gitti :46::46::46::46::46:

Aslinda belli bi diyet degil...ekmek tuz seker hamurisi yok...birazda hareket bolca da su...hepsi bu :)))

Ya ne billimm can sikintisi iste iriscan...rejim falan degilde ufaklik atesli yine...durmadan kaka yapiyo ama ishal gibi degil...anlamadim ki...tahlillerde bisi yok. ..bugun kaka tahlili verdik bakalim ne cikacak...

topicte yazınca cok sallanmadigimi hissettigim icin burada takiliyom iste :(((

aaaaa niye kız , bizim topikte olmaz öyle sallamamak ,yok küsmece yok küsmece :20::20::20:
başka bi huysuzluığu yoksa dert etme diycem ama ateşi varmış , inşallah bişey çıkmaz canım yaa :5:

aaaaa niye kız , bizim topikte olmaz öyle sallamamak ,yok küsmece yok küsmece :20::20::20:
başka bi huysuzluığu yoksa dert etme diycem ama ateşi varmış , inşallah bişey çıkmaz canım yaa :5:

Yok be canim ne kusmesi bebe miyiz biz :))))))))) neseli konularin arasina girmeyeyim dedim diyelim :)))) ates bi cikiyo bi yok oluyo anlamadim bakalım aksama ne diyecek dohtorr teyzemuz :))))

Aslinda belli bi diyet degil...ekmek tuz seker hamurisi yok...birazda hareket bolca da su...hepsi bu :)))

haa iyi o zaman , ben de aynısını yapıyom .... ayriyetten ; patates ,havuç ,bezelye gibi şekerli sebzelerden de yemiyom , hatta bikaç hafta bakliyat/tahıl da yemiycem ...bi de şu senin metabolizma çyından yapsam süper olacak ama malzemelerini almaya üşeniyom...

alttaki stickeri nerden yaptın ,ben de yapayım da gaza mı geleyim ki. :51::51::51:

:)) bende öyle yapcam canım bu arada geçen haftada kızımın ateşi birden çok yükselmişti 39 du doktor panox diye ateş düşürücü fitil ve pedifen şurup verdi geçti sana be verdi doktot

selamlar ; akıl vermek gibi algılamazsan eğer ; fitil paranox vermişti bizim doktorumuz , hatta onun 2 çeşidi var , hangisiydi bendeki unuttum , havale önleyici özelliği de varmış ,özellikle ondan vermişti , iyi olanı oymuş....

haa iyi o zaman , ben de aynısını yapıyom .... ayriyetten ; patates ,havuç ,bezelye gibi şekerli sebzelerden de yemiyom , hatta bikaç hafta bakliyat/tahıl da yemiycem ...bi de şu senin metabolizma çyından yapsam süper olacak ama malzemelerini almaya üşeniyom...

alttaki stickeri nerden yaptın ,ben de yapayım da gaza mı geleyim ki. :51::51::51:

Tickerfactory mi ne ole bi yerden yaptim di onu :)))

Kuz o cayda bisi yok at dudukluye yarim satte oldu bitti :)))))

Ben yaklasik 12 kilo verdim valla :))

selamlar ; akıl vermek gibi algılamazsan eğer ; fitil paranox vermişti bizim doktorumuz , hatta onun 2 çeşidi var , hangisiydi bendeki unuttum , havale önleyici özelliği de varmış ,özellikle ondan vermişti , iyi olanı oymuş....

40.5 derece atesi evde ilik suyun altinda dusurdum valla ben bi de dolven...fitil niye vermedi doktor anlamadim!!

hatırladım ; paranox da var havale önleyici özellik , paranox s de sadece ateş düşürücü var :34:

40.5 derece atesi evde ilik suyun altinda dusurdum valla ben bi de dolven...fitil niye vermedi doktor anlamadim!!

bilmem niye vermedi ..bizimki 39 u geçince verelim demişti ,zaten fitilin etkisi kısa sürüyomuş ,acil müdahale gibi bişey ...şurupların etkisi daha uzun tabi. calpol ve dolveni dönüşümlü kullanmıştım , inatçı ateş durmunda 3 saate kadar düşürebilirsin demişti ( ilaç verme aralığını)

Ne yapalım tatlım ya sıcakla birlikte çalışmaya çalışıyorum.Bugün burası kaynıyor.

Midem de yanıyor, nasıl geçireceğim ben bu mide yanmasını.

mide yanmasına yağsız yada yarım yağlı süt iç canım iyi gelir:)
bugün evdeyim ben ev çok iyi hiç sıcak değil ama yerimden kalkamıyorum öle oturuyorum yarın denize gideceğim ama hazırlık bile yapamadım :18:

mide yanmasına yağsız yada yarım yağlı süt iç canım iyi gelir:)
bugün evdeyim ben ev çok iyi hiç sıcak değil ama yerimden kalkamıyorum öle oturuyorum yarın denize gideceğim ama hazırlık bile yapamadım :18:

git tatlım havalar güzelken denizin tadını bol bol çıkar.Ben çalıştığımdan haftada 1 gün kalıyor ve onuda evemi kızamı kocayamı ayırayım şaşırıyorum, benim için deniz ve kum hayalll,,

evet canım bende çok ekmek yerdim hele dilimsiz olunca insan ne yediğini bilmiyor. sen ne ekmeği yiyororsun sakın beyaz ekmek yeme diyetteyken :) ben ekmekciğin light ekmeğini yiyorum esmer renkte bir ekmek bimde satıyorlar:)

Bende bimden ligh alıyordum ama bu aralar beyaz ekmek yiyiyorum sadece kabuğunu.. fazla yiyemem zaten kabızlık sorunum oluyor hemen malesef canım..

Sen bile 17 de geliyorsun :)) sen gelme o gelmesin ben gelmeyim bu topic nasıl doner rabia hanim :))

Canli olmasini istiyorsak burada daha cok vakit gecirmeliyiz :))

Dopru söylüyorsunuz kızlar

Ben foto falan eklersem benim koca beni vurur :))))

Valla haklısınız kızlar,
bende birkaç gündür geldim ama istediğim perfromansı sergileyemeiyorum.. Oğlum uyurken ancak nete girebiliyorum bütün gece bire kadar yatakta zıpladı durud sonunda ondan önce uyudum.. işyerinde olduğum için fazla yoruluyorum çocukla..

evet canım valla basenlerim gitse zaten çoğu dertten kurtuluyorum :) ben kilo vermeye başlayınca simitlerimden ve göbeğimden gitmeye başlıyor ben en zayıf halimde bile kalçalarım oluyor onlardan bir türlü kurtulamıyorum :26:

bende 52 kiloyken bile basenlerim 102 ydi şimdi 68 kiloyum ve basenlerim 107 basen pek oynamıyor bende bel çevrem ve göbişim var ama kilo vermeye başlayınca göbişimde gitmeye başlıyor şükür..

Ya spor yaparken basenlerine kahve telvesi sürüp strecle :))

Göbeklerde de geçermi bu telve olayı..

Sanirim idrar yollarimi usuttum cok sancim varrrr :(((

Çok geçmiş olsun canım.. Dikkat et idrar yollarına..

Ben bi 60 i görsem :))))) sonrasinda hemen ikinci bebek calismalarina baslicam insallah :))

Bende aynen düşünüyorum canım biraz fazlalıklarımı atayım.. :)

Gunaydin herkese...kizim yine ateslendi...suan 38.5 atesi var bekliyorum...dua edin ne olur...

Sen hasta bebiş hasta :( çok geçmiş olsun ateşi nasıl oldu canım..

merhaba kızlar napıyorsunuz bakalım :)

Yorucu bir günün ve dünün ardından rapor için ve kim ne yapmış bakmak için giridm cnaım..

Sabah kahvaltı yapamadım yoğunluktan dolayı kızlar... öğlen çay peynir yedim ve 1.5 litre su içtim şimdiye kadar..

git tatlım havalar güzelken denizin tadını bol bol çıkar.Ben çalıştığımdan haftada 1 gün kalıyor ve onuda evemi kızamı kocayamı ayırayım şaşırıyorum, benim için deniz ve kum hayalll,,

Canım nereye gidiyorsunuz denize. bende deniz burnumun dibinde iki haftadır giremedim bir valla..

Kızlar bir aksilik olmazsa yarından itibaren şok diyete başlıyorummm, kurban bayramına kadar güzel bir şekilde kilo vermek istiyorum.3 gün boyunca şok diyeti uygulamıyı düşünüyorum.Bu sefer gerçekten kararlıyım.Allahım bana yardım et nefsime hakim olmam için..

Back