How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tekrar yoğunlaşırımda giremem ihtimalinden dolayı sabah açılışını yapayım dedim..

Peki canım tadı nasıl oluyor bu karışımın
Metabolizma çayı elma limon tarçın karanfil ve karabiberden yapılmış bir çay soğuk yada sıcak içebilirsin

Tadını beğenmeyenler var ama ben fazla garipsemedim.. zahmetsiz yenilebiliyor canım.. yediğim onca başka şeyler arasında en güzeli..

A evet yukarılardaki gönderilerde vardı bu çay.. düşük tansiyon ve reflüsü olanlara öerilmiyormuş.. yani benim uzak durmam gerekiyor...

Ne kadar kilo verdin bununla tatlim??

Canım bir ay gibi bir zamanda 4.5 kilo verdim.. Sonra bayram ve işyeri değişikliği gibi tempolu bir süreç girdi yapamadım.. tekrar başlayacağım.. Ciddi anlamda tok tutuyor ve bol su içmen gerektiği için günlük suyunuda bu sayede tüketiyorsun.. tavsiye ederim.. Brde o zaman ip de atlıyordum

Son düzenleme:
Tekrar yoğunlaşırımda giremem ihtimalinden dolayı sabah açılışını yapayım dedim..

Tadını beğenmeyenler var ama ben fazla garipsemedim.. zahmetsiz yenilebiliyor canım.. yediğim onca başka şeyler arasında en güzeli..

A evet yukarılardaki gönderilerde vardı bu çay.. düşük tansiyon ve reflüsü olanlara öerilmiyormuş.. yani benim uzak durmam gerekiyor...

Canım bir ay gibi bir zamanda 4.5 kilo verdim.. Sonra bayram ve işyeri değişikliği gibi tempolu bir süreç girdi yapamadım.. tekrar başlayacağım.. Ciddi anlamda tok tutuyor ve bol su içmen gerektiği için günlük suyunuda bu sayede tüketiyorsun.. tavsiye ederim.. Brde o zaman ip de atlıyordum

Gunaydin tatlim...o tatcin zencefil zerdacali bugun bende denicem... aktardan alayim da toz hallerini :)))

kızlar günaydıııınnn :)

dün sağlıklı bir beslenmes listem yoktu o yüzden size yazmasam dha iyi :)
ama ne oursa olsun gece yemedim bu da etkili ve güzel birsey bence :)

benim diyet olayına bulmam gereken tek çözüm; iş arasında koşuştururken nasıl sağlıklı beslenebileceğim sanırım.
bunu öğrendim mi taammmaam :)

kızlar günaydıııınnn :)

dün sağlıklı bir beslenmes listem yoktu o yüzden size yazmasam dha iyi :)
ama ne oursa olsun gece yemedim bu da etkili ve güzel birsey bence :)

benim diyet olayına bulmam gereken tek çözüm; iş arasında koşuştururken nasıl sağlıklı beslenebileceğim sanırım.
bunu öğrendim mi taammmaam :)

Gunaydin canim....ya bu aralar bende saldim gibi biraz ama bugunden itibaren toparlanmam lazım :)))

sağol canım valla yurda gidince ne yapcam bilmiyorum. her akşam kusuyordum. yiyorum baktım yarım saat sonra midede bişi kalmıyor. çok korkuyorum çok yine aynı olacakdiye son 25 gün :(

Neden kusuyorsun ki tatlım. ..alışkanlık ki???

Gunaydin tatlim...o tatcin zencefil zerdacali bugun bende denicem... aktardan alayim da toz hallerini :)))

Dene canım farkı farkedeceksin... Tozu olacak zaten. Zencefil biraz acımsı ama tarçınla birleşince hoş bir tat oluyor.. Ben onu yemek niyetine yiyiyordum başka bir şey yemiyordum.. Sağlıklı değil ama canım birşey yemek istemiyordu..

günaydın kızlr dünn akşam çok kötüydüm yediklerimi kustum yattım :(((

Canım geçmiş olsun.. Umarım geçici bir durumdur..

İki bardak çay, iki küçük dilim ekmek ve peynir ve 5-6 tane zeytin..

Yarım litre suyumu içmiş bulunmaktayım gece yatana kadar 3.5 litre olur..

Şimdi diyeceksiniz neresi bunun diyet diye ben yarım ekmekten fazla yerdim kahvaltıda bazende bir ekmek yediğim olurdu kızartıdırm oh mis gelsin 78 kilolar...

Bilginiz olsun kızlar ben evde değilim düzen oluşturamıyorum..

Dükkanımız var orada kalıyorum arada eve gidiyorum uzak evi taşıyana kadar biraz bçyle saçma sapan durum içindeyim... Evdeyken daha düzenli raporlar sunarım ve dükkana bir sonraki gelişimde bitki tozlarımıda getiririm.. Şimdi marketten bitki çayları alacağım..

İki bardak çay, iki küçük dilim ekmek ve peynir ve 5-6 tane zeytin..

Yarım litre suyumu içmiş bulunmaktayım gece yatana kadar 3.5 litre olur..

Şimdi diyeceksiniz neresi bunun diyet diye ben yarım ekmekten fazla yerdim kahvaltıda bazende bir ekmek yediğim olurdu kızartıdırm oh mis gelsin 78 kilolar...

canım ben 3-4 hafta öncesine kadar 78 kiloydum sabahları 1dilim ekmek yiyorum öğlen 1 dilim akşamda 1 dilimyani günde 3 dilim. en fazla günde toplam 4-5 dilim yemelisin :)

canım ben 3-4 hafta öncesine kadar 78 kiloydum sabahları 1dilim ekmek yiyorum öğlen 1 dilim akşamda 1 dilimyani günde 3 dilim. en fazla günde toplam 4-5 dilim yemelisin :)

TOPLAMI ÖYLE OLUYOR CANIM.. SABAH DİLİMLERİM FAZLA MALESEF. AMA ESKİYE GÖREİYİ YA.. BİR İKİ AY ÖNCESİNE KADAR BENDE 75 TİM ONDAN ÖNCEDE 78 EKMEĞİ AZALTMANIN ÇOK etkisi var.. puff büyük harf olmuş

Back