How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kepekli ekmek arasi sandwich goturebilirsin canim...ufak kraker tarzi atistirmaliklar ve de meyve :))))

Evet canım bunlar olabilir bugün diyetisyeni aradım Perşembe ye randevu verdi tahlilleri yaptırıp gideceğim artık o okula ne götür derse onu götürmek zorundayım birde telefonda hedefin kaç dedi 50 dedim olamayabilir doğumdan önce 56 ymışsın dedi ama benim inadım inat 50 olacağım

Neler ki onlar??? Fikriniz var mi???

ELMA ÇAYI -ÖDEM SÖKTÜRÜCÜ ÇAY
1 elma
1lımon
1tane kabuk tarcın
5-6 tane karabıber
5-6 tane karanfıl
1.5- 2 litre su.

1 elmayı ve 1 limon iyice yıkayıp kabuk ve çekirdekleriyle birlikte 4'e bölün bir tencereye ekleyin su ekleyin.karanfil, k.biber ve kabuk tarçın ekleyin.elma ve limon ezilecek kadar olana dek haşlayın.1-2 dakika demlendikten sonra süzüyoruz..gün içinde aç tok fark etmez içiyorsunuz. dolapta veya dışarıda saklıyabilrsiniz ılık veya soğuk içebilirsiniz.ertesi güne kalırsa sorun yok içilebilir. biz 1.5 lt den yapıyoruz 1 günde yetiyor..isdediğiniz kg ya ulaşana dek yada isdediğiniz zaman yapabilirsinz.
çayımızın içine koyduğumuz meyveleri kabuk ve çekirdekleriyle birlikte kullanmamızın sebebi ise bunların içinde sitrik asit olmasıdır.bu zayıflama ilaçlarının içindede bulunur.
Elma suyu metabolizmamızın hızlanmasına yardımcı olur ve özellikle kilo problemi yaşayan kişilerde idrarı arttırarak ödem atılmasına yardımcı olur.
Çok önemli uyarı: Tansiyon düşüklüğü ve reflü rahatsızlığı olanların kullanmaması öneriliyor.

ELMA ÇAYI -ÖDEM SÖKTÜRÜCÜ ÇAY
1 elma
1lımon
1tane kabuk tarcın
5-6 tane karabıber
5-6 tane karanfıl
1.5- 2 litre su.

1 elmayı ve 1 limon iyice yıkayıp kabuk ve çekirdekleriyle birlikte 4'e bölün bir tencereye ekleyin su ekleyin.karanfil, k.biber ve kabuk tarçın ekleyin.elma ve limon ezilecek kadar olana dek haşlayın.1-2 dakika demlendikten sonra süzüyoruz..gün içinde aç tok fark etmez içiyorsunuz. dolapta veya dışarıda saklıyabilrsiniz ılık veya soğuk içebilirsiniz.ertesi güne kalırsa sorun yok içilebilir. biz 1.5 lt den yapıyoruz 1 günde yetiyor..isdediğiniz kg ya ulaşana dek yada isdediğiniz zaman yapabilirsinz.
çayımızın içine koyduğumuz meyveleri kabuk ve çekirdekleriyle birlikte kullanmamızın sebebi ise bunların içinde sitrik asit olmasıdır.bu zayıflama ilaçlarının içindede bulunur.
Elma suyu metabolizmamızın hızlanmasına yardımcı olur ve özellikle kilo problemi yaşayan kişilerde idrarı arttırarak ödem atılmasına yardımcı olur.
Çok önemli uyarı: Tansiyon düşüklüğü ve reflü rahatsızlığı olanların kullanmaması öneriliyor.

Bu çayı ramazan boyunca ictim ben cnm...metabolizma hizlandirici cay diye de geçiyor. ...

Kızlar tam 1 yıl 3 aydır doğum iznindeydim bitiyo bu hafta ve okullar açılıyor.benim çalıştığım okul köyde ve tam 100 km ;( sabah 6 da evden çıkacağım akşam 5 de geleceğim yanıma neler götüreceğim bilmiyorum sonuçta toplam 4 saat yolculuk edeceğim hergün ve yol insanı çok acıktırıyor bana akıl verin nolur keşke okulum merkezde olsaydı ;(((

canım ben işe giderken sebze yemeğimi yanımda götürüyorum dışardan bişi yemiyorum sanada tavsiyem yiyeceklerini yanında götürmen :)

sabah
1dilim peynir
3zeytin
domates,salatalık,maydonoz
1dilim ekmek

ara
yarım elma

öğlen
4yk kabak yemeği
1dilim ekmek

ara
ayran
yarım şeftali

akşam
1tabak işkembe çorbası
2yk yoğurt+maydonoz
1dilim ekmek

ara
meyve+süt

suan kiraz sapı çayı içiyorum:)
akşamdan sonraki aralarını kaçta yapıyorsun ?

öğlenden beri mesajı okudum ve cevp veremedim bir türlü...
Başlangıç için iyi olmadı sanırım ama 12 den önce tüm raporlarımı vereyim...
öncelikle tüm arkadaşlarıma HOŞBULDUM diyorum sağolun..

Çok yoğun ve hareketlli koşturmalı bir gün geçirdim bunu sbu günlük spora sayıyorum. :)

Sabah yarım poça iki çay ve yarım simit yedim biraz peynirle..
Öğlen birşey yeme imkanım olmadı..
Akşam balık ve salata yedim iki dilimle ekmekle.. sonrasında hep su içtim gün içinde 3.5 litre civarı içtim.
Akşam oğlumu parka götürdüm ve biraz dondurma yedim..

bu günlük bu kadar yeme listem..

Bu arada evde değilim herhangibir düzen uygulayamadım..

Sabah
Küçük bir kase nesfit
Öğle
Klasik kahvaltı
2 dilim ekmek

Ara
1 kase yoğurt
1 küçük kase makarna

Akşam
2 küçük but yağsız tavuk
1 kaşık pilav
Salata

Dengeli ve guzel olmus bence :))

Bu arada metabolizma çayını yaptım ben bugun icmeye basladim..

Birde kızlar yoğurtlu bitki karışımı var belki bilirsiniz ben kullandım ve çok faydasını görmüştüm.. Metabolizmayı hzılandırıp yağ yakıyor özellikle göbek yağlarını..

Yağsız iki yemek kaşığı yoğurta birer çaykaşığı tarçın, zencefil, ve zerdeçal karıştırılıyor ve yemeklerden yarım saat evvel yeniyor bolsu içiliyor.. kısa sürede gözle görülür fark oluyor.. Son verdiğim. kiloyu nuna borçluyum eve gidince devam edeceğim spor desteğiyle..

Birde kızlar yoğurtlu bitki karışımı var belki bilirsiniz ben kullandım ve çok faydasını görmüştüm.. Metabolizmayı hzılandırıp yağ yakıyor özellikle göbek yağlarını..

Yağsız iki yemek kaşığı yoğurta birer çaykaşığı tarçın, zencefil, ve zerdeçal karıştırılıyor ve yemeklerden yarım saat evvel yeniyor bolsu içiliyor.. kısa sürede gözle görülür fark oluyor.. Son verdiğim. kiloyu nuna borçluyum eve gidince devam edeceğim spor desteğiyle..

Peki canım tadı nasıl oluyor bu karışımın
Metabolizma çayı elma limon tarçın karanfil ve karabiberden yapılmış bir çay soğuk yada sıcak içebilirsin

Ne kadar kilo verdin bununla tatlim??

Back