• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selam kızlar, benimde iyice motivasyonum düştü..hiç diyet yapasım yok...offf neden böyle oldum hiç bilemiyorum yaaa...:26::26::26:

canım böyle düşünme o kilolar gidecek. aynanın karşısına geç ve kendine bak memnun musun kendini kandırmadan cevap ver.

Kizlar persembe gecesi annem ypgun bakima alindi. Persembeden beri hastanelrrdeyiz. Allah yardimcimiz olsun cuma gunu anjiyo placak dualarinizi bekliyrm. Gecmisi okuyamadim mumkun degil suan . 5 dakikaligina girdim. Burada online olan biri varsa yazsin dalincim burdaysan. Diskalifiye etmeSeniz annem iyilestgi gbi gelecegm. Bana dua edin. Allah kmseye haatalik vermesn kizlar annem dha once de bypass olmustu ayni seyleri yeniden yasamam cok zor :(
canım çok geçmiş olsun. allah şifa versin. bu hafta seni izinli olarak yazarızdiye düşünüyorum :)
Bende katılmak istiyorum,boyum 168 kilom 52 hedefim 47-46 kilo olmak :16:

Bugunkü menüm:
1 yumurta
1 salatalık
1 bardak %0 yağ süt

Magnum mini klasik

KFC 6lı hot shots

Gün içinde 1 lt süt 2 lt su içtim bi de türk kahvesi.

Sporda yapamadım malesef yani çok sağlıksız ve tembel bi gündü benim için:14:

Artık yarın telafi edicem :54:

aramıza hoşgeldin canım. sabah güzel fakat düzenli bir beslenme şekli gibi gelmedi bana sebzeni meyveni yemelisin :) türk kahvesi selülüt yapar diye biliyorum ben içmekten korkuyorum :)

aramıza hoşgeldin canım. sabah güzel fakat düzenli bir beslenme şekli gibi gelmedi bana sebzeni meyveni yemelisin :) türk kahvesi selülüt yapar diye biliyorum ben içmekten korkuyorum :)[/QUOTE]

hoşbulduuk canıım:) evet dün çok düzensiz beslendim malesef :26: ben duymadım öyle bişey ama çok nadir içerim zaten

aramıza hoşgeldin canım. sabah güzel fakat düzenli bir beslenme şekli gibi gelmedi bana sebzeni meyveni yemelisin :) türk kahvesi selülüt yapar diye biliyorum ben içmekten korkuyorum :)

hoşbulduuk canıım:) evet dün çok düzensiz beslendim malesef :26: ben duymadım öyle bişey ama çok nadir içerim zaten[/QUOTE]

biraz kendinden bahseder msin :)

hoşbulduuk canıım:) evet dün çok düzensiz beslendim malesef :26: ben duymadım öyle bişey ama çok nadir içerim zaten

biraz kendinden bahseder msin :)[/QUOTE]

16 yaşındayım, 09.04.2013 tarihinde 60 kg olmamla zayıflamaya başlamaya karar verdim bi süre spor ve diyet yaptım ama sonra tekrar fast food çikolata yemeye başladım. Diyet yaptığım süre boyunca 57kg olmuştum. Son zamanlarda tekrar başladım bugun tartıldım ve 52.3 kg olmusum :21: Hızlı kilo verme gibi bi isteğim yok sağlıklı kilo veriyorum ve hepsi yağdan gidiyo en mutlu olduğum konuda bu. Bu arada boyumda 168,okullar açılana kadar yani 16 eylüle kada hedefim 48 kg olmak umarım herkes istediği kilosuna kavuşur:16:

16 yaşındayım, 09.04.2013 tarihinde 60 kg olmamla zayıflamaya başlamaya karar verdim bi süre spor ve diyet yaptım ama sonra tekrar fast food çikolata yemeye başladım. Diyet yaptığım süre boyunca 57kg olmuştum. Son zamanlarda tekrar başladım bugun tartıldım ve 52.3 kg olmusum :21: Hızlı kilo verme gibi bi isteğim yok sağlıklı kilo veriyorum ve hepsi yağdan gidiyo en mutlu olduğum konuda bu. Bu arada boyumda 168,okullar açılana kadar yani 16 eylüle kada hedefim 48 kg olmak umarım herkes istediği kilosuna kavuşur:16:

umarım istediğin kiloya kavuşursun :) umarım hepimiz kavuşuruz. canım ilk sayfada kurallar var okursan çok memnun olurum :)

Son düzenleme:
:71: :71: :71:
12. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.

Kolay gelsin kızlar... :34:
PÜSKÜÜT

12.TAKIM KAPTANI : dalin26

12.TAKIM KURALLARI:

*her uye gunluk en az 5 kez paylasım yapmak durumundadır yanı gunde en az 5 mesaj yazacaktır.mazeretı oldugu durumlarda belırtecektır.ve her mesajın baslık kısmına yazdıgı mesaj sayısını belırtecektır ornegın 1-2-3 seklınde ve her hafta mesaj sayısı kontrol edılecek 1 ay yanı 4 hafta boyunca 2 kez 5 mesajın altında kalan uye uyarı alacaktır 3 kez 5 mesajın altında kalan uye 2 hafta boyunca paylasım yetersızlıgı cezası olarak takım lıstesıne dahıl edılmeyecektır.

*her cuma en geç saat 12 ye kadar tum uyeler bıldırım yapmıs olacaktır ve saat 12 den sonra kı bıldırımler dıkkate alınmayacaktır ve bıldırım yapmadı ıbaresı dusulecektır.

*cuma gunu mazeretlı olup bıldırım yapamayacak uyeler persembe gununden bıldırım yapacaklardır.mazeretler cuma bıldırım saatıne bırakılmayacaktır.

*2 kez ust uste (mazeretsiz) bıldırım yapmayan uye takım dısı bırakılacaktır.

*hergun ıstısnasız ve eksıksız tum arkadaslarımız menu+spor+ıcılen su ve bıtkı cayı mıktarını yazacaklardır.

*1 hafta boyunca mazeretsız menu paylasımında bulunmayanlar uyarı alacaktır.2.kez aynı uyarıyı alanlar gene 2 hafta boyunca bıldırım lıstesınden uzak tutulacaktır.

*2gun ust uste yapılan kacamaklarda ve spor eksıklıgınde/yapılmayısında takım uyelerıyle bırlıkte karar verılıp spor cezası alacaktır.hangı cezayı alacagına takım karar verecektır.

*ıstısnasız herkes hergun paylasılan menulere yorumlayacaktır.ve takım arkadasının kacamakalrını ve eksıkelrını degerlendırıp fıkır verecektır.1 hafta boyunca arkadasının menusunu yorumlamayan uyelerın menulerı aynı sekılde 1 hafta boyunca yorumlanmayacaktır.

*herhangi bir uye 1 hafta boyunca mazeretsiz paylasım yetersızlıgınde bulundugu halde cuma gunu bıldırım yapmazsa uyarı alacaktır ve aynı seyı ıkıncı kez tekrarlarsa takım dısı edılecektır.1.uyarısını aldıgında ceza olarak devamında gelen haftada dıger uyeler paylasımalrını sayı belırtmeden yapacaklar.ve uyarı alan uye persembe gunu tum hafta kımın ne kadar mesaj yazdıgını tek tek sayıp rapor edecek

canım burdan okuyabilirsin eğer kuralları kabul ediyorsan grubumuza hoşgeldin :)

Kizlar kusura bakmayin giremiyorum kizim cok hasta...kac gecedir uykum uyumuyoruz...cocugum mahvoldu. ..cuma kilo bildirimi yapıcam ama menu falan yazamıyorum cunku bisey yemiyorum uzuntuden....ne olur dua edin arkadaslarim

canım inş. biran önce düzelir Allah yardımcın olsun. kendinede kızınada dikkat et :16:

günaydın kızlar artık kimse gelmez oldu buralara takım resmen dagıldı ama umarım düzelecek ben bugün son kez giriyorum 26.09.13 e kadar yokum daha öncede yazmıştım tatile gidiyorum inşallah hepiniz güzel kilolar verirsiniz döndügümde toparlanmış bir gurup görmek istiyorum eminim dalıin dönünce gurubu toparlar kendinize iyi bakın

dalin26 (76,8 / / / % ) izinli
çirkinördekyavrusu (69,9/ / / % )
papyon (59,4/ / / % )
zaygomatic (55,8/ / / % )
geri dönmemek üzere ayrıldı
prenses_ece (68,8 / / / % )
mahir (66,2/ / / % )
değişimgünlüğüm (62,8 / / / % )
benbirtaneyim ( 75,6 / / / % )

12.TAKIM ORTALAMASI

kızlar ben hazırladım yarın için. umarım bildirimde bulunabiliriz. yarın çalışıyor olduğum için int girmem zor sizden bu listeyii düzenlemeniz ve bildirmeniz benim imkanım olursa bende yaparım.

dünki menüm
sabah
1dilim peynir
3zeytin
domates,salatalık,maydonoz
1dilim ekmek

ara
1armut

öğlen
1çevizbüyüklüğünde patatesli poğaca
iki dilim ekmek arasına domates, salatalık , 3zeytin, azpeynir
1 ayran

ara
1elma

akşam
1tabak tarhana çorbası
2yk et
3yk yoğurt
1dilim ekmek

ara
1 muz , 2küçük dilim kavun

1ayran

Son düzenleme:
merhabalar kızlar, önümüzdeki günlerde buraya vakit ayıramayacağım için, beni de kendi isteği ile ayrıldı olarak yazar mısınız? çok yoğun çalışmaya başladım malesef, hepinize başarılar diliyorum. inşallah hedeflerinize en kısa sürede ulaşırsınız. hepinizi seviyorum.. kolay gelsin.

Back