• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

selam,paylaşım alanında listenizi paylaşmadığınızı son anda gördüm ve alel acele son 3 dk da listenizi paylaştım.

bu arada mesaj saatime aldanmayın sitede sorun var sanırım.pc saatim şu an 18.03

çirkinördekyavrusu (69,1/ 69,9 / 0,80 / % -1,14 ) yüzdesi yanlıştı düzelttim %-1,16
takım yüzdenizde az etkilendi %-0,38

ayy monı cok tesekkur ederımmm ancak gelebıldım cocuklar ızın vermedı hıc bu ıyılıgını unutmıcam :16::16:

ayy monı cok tesekkur ederımmm ancak gelebıldım cocuklar ızın vermedı hıc bu ıyılıgını unutmıcam :16::16:
ne demek rica ederim canım,son anda farkettim bende paylaşayım dedim:34:
insanlık hali hepimizin başına gelebiliyor,zaten listen hazırdı canım,bana sadece minik değişiklikle paylaşmak kaldı sadece:16:

iyi niyetin için çok sağol umarım herkesten önce incecik ve zayıf olursun :16:
oy oy canım benim o ne güzel bir dua öyle:1:
inşallah hepimiz incecik olucaz:16::54:

ne demek rica ederim canım,son anda farkettim bende paylaşayım dedim:34:
insanlık hali hepimizin başına gelebiliyor,zaten listen hazırdı canım,bana sadece minik değişiklikle paylaşmak kaldı sadece:16:

oy oy canım benim o ne güzel bir dua öyle:1:
inşallah hepimiz incecik olucaz:16::54:

amin amin canım ya:16:

sabah
2kaşık menemen
1dilim ekmek
3 zeytin
1dilim peynir
1bardak kayısı çayı

ara
4kuru kayısı

öğlen
1dilim ekmek
acı biber turşusu
1kase yoğurt+şeftali karışımı

ara
1 incir

akşam
1 tabak çorba
2 kaşık lahana yemeği
3kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

ara daha yemedim ama
1 meyve
1 çb tarçınlı süt

Son düzenleme:
kızlar ben bu gece memlekete gıdıyorum annem amelıyat olacak alel acele cıkıyoruz yola ınternet yok orda bı sure mecburen ızınlıyım.takım sıze emanet el bırlıgıyle ben donene kadar goturun takımı hepınızı cok opuyorum.benı ızınlı olarak yazmayı unutmayın bıldırımlerde ınsallah dondugumde cogunuz mezun olmus olursunuz cırkıncım takıma yenı uyeler almaya basla kaptanlıgı donene kadar sana devredıyorum canım hepınzı cok optum hoscakalım ıncekalın :16::16:

kızlar ben bu gece memlekete gıdıyorum annem amelıyat olacak alel acele cıkıyoruz yola ınternet yok orda bı sure mecburen ızınlıyım.takım sıze emanet el bırlıgıyle ben donene kadar goturun takımı hepınızı cok opuyorum.benı ızınlı olarak yazmayı unutmayın bıldırımlerde ınsallah dondugumde cogunuz mezun olmus olursunuz cırkıncım takıma yenı uyeler almaya basla kaptanlıgı donene kadar sana devredıyorum canım hepınzı cok optum hoscakalım ıncekalın :16::16:

canım allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun. kendine dikkat et umarım biran önce dönersin.

Gecmis olsun tatlım. ...

çok geçmiş olsun Allah şifasını versin

canım sen yaparsın bu işi olmadı yetişemediiğin yere ben yardım ederim sen merak etme:)

Saol tatlim....şöyle yapalim mi hu hafta sen yap haftaya ben yapayim cunku bu hafta hem yolculuk var hem kizimin doktor bkontrolleri hastane isleri bu hafta ben listekeri yapamam.... sen yap bu hafta haftaya da ben olur mu????

Saol tatlim....şöyle yapalim mi hu hafta sen yap haftaya ben yapayim cunku bu hafta hem yolculuk var hem kizimin doktor bkontrolleri hastane isleri bu hafta ben listekeri yapamam.... sen yap bu hafta haftaya da ben olur mu????

bunu yapmayı deniyeceğim umarım başarırım rezil olmakta var heyecanlandım :1:

kızlar yardım edersiniz demi :26:

Back