• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

dalin26 (76,8 / / / % ) izinli
çirkinördekyavrusu (69,9/ / / % )
papyon (59,4/ / / % ) kendi isteğiyle ayrıldı
zaygomatic (55,8/ / / % ) geri dönmemek üzere ayrıldı
prenses_ece (68,8 / / / % )
mahir (66,2/ / / % )
değişimgünlüğüm (62,8 / / / % )
benbirtaneyim ( 75,6 / / / % )
12.TAKIM ORTALAMASI

kızlar bu böyle gitmeyecek ben başka takıma geçmeyi düşünüyorum müsadenizle cünki motivazyonum açısından çok olumsuz etkiler oluyor grubta kimse yok.

Kızlar ben ilk defa gruba katılıyorum beni aydınlatırsanız sevinirim

Hosgeldin cnm...kendini tanitir misin...

onemli olan burada bol paylaşım ypmak..gunluk ne yediğini yazacaksin...burde cuma gunleri en gec 12 ye kadar kilonu bildirmeyi unutmayacaksin :)))

Hoşbulduk canım ben 27 yaşındayım ve 7 ay önce doğum yaptım ve haliyle kilo aldım 71 oldum doğumdan önceki kilom 55 ti yani 16 kilo fazlam var inşallah hedefim Ocak ayına kadar bu fazlalığı vermek istiyorum seni tanıtım çirkinördekyavrusu

Bende gecen sene agustosta dogum yaptim...33 yasindayim.. 80.2 ile basladim diyete 27 haxirandi sanirim simdi 68 69 lardayim...hedefim 60 simdilik :)))

Burada bol paylasim yaparsak zevkli oluyor...sen aktif katilabilir misin sohbete :))

Evet katılırım çünkü telefondan giriyorum İnternete her an elimin altında yani.kilolarımız seninle yakınmış sen nasıl bir diyet listesine uyuyorsun ben şimdilik kendim hazırladım yani evde bulunan mevcut imkanlardan az yemeye çalışıyorum bir kaç gündür ama maalesef şimdilik kilomda bir değişiklik yok sen neler yapıyorsun çalışıyor musun ev de misin

Evet katılırım çünkü telefondan giriyorum İnternete her an elimin altında yani.kilolarımız seninle yakınmış sen nasıl bir diyet listesine uyuyorsun ben şimdilik kendim hazırladım yani evde bulunan mevcut imkanlardan az yemeye çalışıyorum bir kaç gündür ama maalesef şimdilik kilomda bir değişiklik yok sen neler yapıyorsun çalışıyor musun ev de misin

Ya ben aslinda ozel birsey yapmiyorum...ramazandi ta o zaman cok iyi verdim..sporda yapıyorum. ..ama bayram arasi aldim 800 gr :)))

Bende bi kaç gundur giremedim ana normalde aktif giriyorum..kizim cok hastaydi..sukur toparladı :))

sen neler yiyip iciyorsun??

Sabah klasik kahvaltı yanında ekmek yemiyorum öğleleyin yoğurt yiyorum akşam da mutlaka et tavuk tan birini yiyorum aralarda da meyve yiyorum sence çok mu bu menü. 3 gündür tartıda hiç kilo veremedim çünkü

Yooo bence gayet guzel :)) emziriyor musun???

Bi de spor yapabilsen super olur bence...

Emzirmek benim içimde çok büyük bir yara sadece 2 ay emzirebildim kuzumu.daha sonra psikolojik problemler oluştu ve uzun bir süre psikiyatri kliniğinde kaldım hastanede.ilaç üstüne ilaç . Doğum yaptığımda 60 kiloydum ilaçlar benim 10 kilo almama sebep oldu maalesef .1 haftadır ilaç kullanmıyorum artık vücudum zayıflayabilir inşallah hep bebeğim olmasını isterdim Allah'tan hayırlısını da istedim ama başıma bunlar geldi doğumdan sonra ama şimdi çok şükür iyiyim 10 gün sonra çalışmaya tekrar başlıyorum böylece daha aktif olacağım eski ben olacağım inşallah...

Emzirmek benim içimde çok büyük bir yara sadece 2 ay emzirebildim kuzumu.daha sonra psikolojik problemler oluştu ve uzun bir süre psikiyatri kliniğinde kaldım hastanede.ilaç üstüne ilaç . Doğum yaptığımda 60 kiloydum ilaçlar benim 10 kilo almama sebep oldu maalesef .1 haftadır ilaç kullanmıyorum artık vücudum zayıflayabilir inşallah hep bebeğim olmasını isterdim Allah'tan hayırlısını da istedim ama başıma bunlar geldi doğumdan sonra ama şimdi çok şükür iyiyim 10 gün sonra çalışmaya tekrar başlıyorum böylece daha aktif olacağım eski ben olacağım inşallah...

Lohusalik sendromu sanırım. .. lohusalik çok zor bir donem... insanin ilgiye ihtiyaci had safhada oluyo...bi de tek buyutuyorsan yardimci biri yoksa anne vs.. iyice cokuyo sinirler... ama şükür atlatmissin canim...

Takima yeni kisiler alalim...toparlayalim...

gelenler gidiyor :14::14: bende canlansın istiyorum canım sıkılıyor :S

Kızlar ben ilk defa gruba katılıyorum beni aydınlatırsanız sevinirim
hoşgeldin canım umarım hedefine ulaşırsın :)

Hoşbulduk canım ben 27 yaşındayım ve 7 ay önce doğum yaptım ve haliyle kilo aldım 71 oldum doğumdan önceki kilom 55 ti yani 16 kilo fazlam var inşallah hedefim Ocak ayına kadar bu fazlalığı vermek istiyorum seni tanıtım çirkinördekyavrusu

tekrar hoşgeldin bir anne daha aramıza katıldı tek kaldım burda :)

ilk kilo : 79
geçen haftaki kilo : 75.6
şimdiki kilo: 75
fark : 0,6
%0,79

neden az veriyorum anlamış değilim ???? :14::14::14::14::14:

Canım metabolizmanı canlı tut mesela bunun için de vücudunu şaşırtıp arada bir diyetini değiştirebilirsin.mesela haftada 2 gün dukkan diyeti yapıp saf protein alabilirsin yada
1 gün yoğurt diyeti yapıp tüm gün yoğurt ve sebze yersin bilmiyorum yardımcı olabildim mi ?

Kızlar dün gecem bir felaketi. Biricik kızımın ateşi çıktı ve özel bir hastaneye acile gittik doktor kan alınmasını istedi.aptal çömez hemşire resmen kobay olarak kullandı kızımın damarını.ilk önce 19 dakika boyunca damarı bulmak için kaç delik açtı sonra da bastırarak kan çıkarmaya çalıştı bu ne biçim kan alma en sonunda da kan gelmiyor dedi bu ne biçim bir hemşiredir.eminim ilk defa bir bebekten kan almaya çalıştı bize soruyor koldan mu elden mi alayım diye Off kızlar bebeğim çok ağladı hiç bu kadar ağladığını ve gözünden taşlar geldiğini görmemiştim

Canım metabolizmanı canlı tut mesela bunun için de vücudunu şaşırtıp arada bir diyetini değiştirebilirsin.mesela haftada 2 gün dukkan diyeti yapıp saf protein alabilirsin yada
1 gün yoğurt diyeti yapıp tüm gün yoğurt ve sebze yersin bilmiyorum yardımcı olabildim mi ?
canım bugün diyetisyenime gidicem bakalım o ne diyecek. sağol yinede:)

Kızlar dün gecem bir felaketi. Biricik kızımın ateşi çıktı ve özel bir hastaneye acile gittik doktor kan alınmasını istedi.aptal çömez hemşire resmen kobay olarak kullandı kızımın damarını.ilk önce 19 dakika boyunca damarı bulmak için kaç delik açtı sonra da bastırarak kan çıkarmaya çalıştı bu ne biçim kan alma en sonunda da kan gelmiyor dedi bu ne biçim bir hemşiredir.eminim ilk defa bir bebekten kan almaya çalıştı bize soruyor koldan mu elden mi alayım diye Off kızlar bebeğim çok ağladı hiç bu kadar ağladığını ve gözünden taşlar geldiğini görmemiştim

çok geçmiş olsun canım ya valla zor bir durum ehele birde bebek olunca :18:
şimdi nasıl oldu şimdi nasıl ?

dalin26 (76,8 / / / % ) izinli
çirkinördekyavrusu (69,9/ / / % )
papyon (59,4/ / / % ) kendi isteğiyle ayrıldı
zaygomatic (55,8/ / / % )kendi istediyle ayrıldı
prenses_ece (68,8 / / / % )
mahir (66,2/ / / % )
değişimgünlüğüm (62,8 / / / % )
benbirtaneyim ( 75,6 /75 /0,6 / %0,79)
12.TAKIM ORTALAMASI

Back