Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar neden yoksunuzzz??*
ses verin kimseden ses çıkmıyor kimseden?
tatil bitti hala kimse yok geçen haftanın hüsranını yaşamak istemiyorum. lütfen herkes burda olmaya çalışssın. kilo vermek istemeyen burda olmak istemeyen lütfen söylesinn
kesinlikle haklısın canım bugün herkes toparlansa iyi olacak ben dün ara ara çok girdim baktım kimsebyok çıktım hadi kızlar yola devam
geçici kaptan bana bıraktı bu haftalık bende sana bırakabilirim ister misin ben pek anlamamda bu işlerden yada yardım eder misin :)bu arada bizim geçici kaptan "çirkin" nerelerde
Kızlar ankaraya dondum dun giremedim yoldaydik bu gecede kizim 39 derece atesle yatiyor badinda oturuyorum ne olur dua edin minigimin atesi düşsün (
canım menün güzel fakat sebze yemeklerini bence etsiz tüketmelisin. bana diyetisyen öle demişti.aynen banada öle oluyorgünaydın kızlar dünkü menüm sabah:iki haşlanmış yumurta ,peynir ,çay öglen : etli taze fasülye , yogurt akşam : tavuk haşlama , cacık aralarda: iki fincan kahve içtim spor : sadece 25 dskika yürüyüş kızlar takıma ne oldu anlamadım limse girmeuince bende girmek istemiyorum umarım bugün katılım olur
kızlaarrrr,
tatilden yeni döndüm, gerçekten hiç fırsatım olmadı bildirim yapmak için. Hepinizden özür diliyorum. Bu durumda eğer diskalifiye olmadıysam aynen devam etmek istiyorum.
canım menün güzel fakat sebze yemeklerini bence etsiz tüketmelisin. bana diyetisyen öle demişti.aynen banada öle oluyor
diskalifiye olmadın sanırım canım. daha çok paylaşımlarını bekliyoruz:)
süper, artık tatilden döndüğüme göre paylaşıma son gaz devam.. toparlanalım artık, tatilde malesef 1 kiloya yakın almışım, ama inşallah 1 haftaya toparlayacağım hemen.
kızlaarrrr,
tatilden yeni döndüm, gerçekten hiç fırsatım olmadı bildirim yapmak için. Hepinizden özür diliyorum. Bu durumda eğer diskalifiye olmadıysam aynen devam etmek istiyorum.