• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

EVET KIZLAR LISTEMIZ HAZIR MALESEFKI BU HAFTA SONUNCU SANIIM BIZIZ VE USTUNEDE SARI KART ALACAGIMIZ KESINN

eger 2.kez sarı kart alırsak ceza yıcez.sarı kartımızın sılınmesı ıcın onumuzdekı hafta ılk 3 e gırmek zorundayız.takım ortalamamız 0.30 un altında oldugu ıcın yedık bu kartı bunuda belırteyım.saat 12 ye kadar mazeretsız bıldırımde bulunmayan 2 arkadasımız ıcın uzgunum.malesef bıldırımde bulunmadı notunu dusmek zorundaydım.keske dun gırıp bı mazeret sunsalardı.lısteyı paylasmadan once saat 3 e kadar beklıcem.herhangı bı mazeretlerı varsa bıldırımlerını yapabılırım.ama gec kaldım uyanamadım yetısemedım gıbı seyler kabul edılmeyecektır.takımımız dagılmanın esıgınde oldugu ıcı kuralların nemıde burda cıkıyor ortaya.kural ıhlalı yapan ben dahı olsam sızlerde gerekenı anında yapacaksınız arkadaslar.bıldırım konusu onemlı sanıyorumkı artık takıma alısma surecımızı tamamladık.ve bıldırım yapılmamasına ben cok kızıyorum.cok deıl sadece 5 dakıka yazıp cıkmak zor deılkı.ben okada ugrasıp lste hazırlarken yuzdelerı tek tek hesaplarken bıle usenmıyosam sız arkadaslarımdanda bır zahmet 5 dakıkalıgına kılo bıldırımı beklıyorum.ve papyon sen kaptan yardımcımsın ustelık.ınsallah gecerlı bı nedenı vardır bu ıkı arkadasımızın.normalde beklemem hemen paylasırım lsteyı ama bayram donusu oldugu ıcın 3 e kadar beklıcem.takım ortalaması berbat 2 kısı dısında herkes kılo aldı ve 2 kısıde bıldırım yapmadı.belkı bıldırım yapmayan 2 arkadasımız kılo vermıstı ve takım ortalamamızı 0.30 un ustunde tutup bızı sarı kart almaktan kurtaracaktı neyse.cok kotu bı bayram donusu yasadık.motıvem cok kırıldı acıkcası.ama toparlanıp yenıden sahalara donmemız gerek.dun bahsettıgım gıbı hepımıze bı hedef kılo belırleyelım ve bu hedef kıloyu verılecek olanı 10 haftaya bolelım ve her hafta vermemız gereken kıloyu odev bazında ele alalım.bununla ılgılı odevını yapamayanlara spor cezası verebılırız.sızınde fıkrınızı duymak ısterım

Beslenmemizdeki 3 değişiklik ile ideal kilomuzu koruyabilir ve yeni kiloların önüne geçebiliriz. İşte kolayca uygulayabileceğimiz 3 değişiklik; Kahvaltı etmek, tam tahıllı besinlere yönelmek ve günde 8 bardak su içmek. Dilerseniz bu değişiklikleri hemen uygulamaya başlayabilirsiniz, ben bunla bu gün yeniden başlıyorum :27:

İç ses: ( bu kaçıncı başlama )
Ben: ( Kes sesini iç ses ) :D :27:

dalinnn nasılsın şekerim, görüşemedik yaa laaaa :27::27::27: özledim ama bennn :26::26:

ay ıyı dıyelım ıyı olalım bebegım valla cok sıkıntılı bı bayram gecırdım bazı seyler tantanalar vs ızleyıcı olarak kalsamda canımı ıskmaya yettı vs vs vs ama ben kendım ve aılem gayet ıyıyız :16::16:

papyon tatıle gıdecektı evet de bıldırım yapacaktı paylasım yapmayacaktı.bu durumda bı ara gelıp ızın ıstemesı gerekıyordukı ızınlı yazabıleyım.bakalım 3 e kadar beklıcem degısım gelırse cok ıyı olur.olmadı papyonuda ızınlı yazarım.kıyamadım gene.bu durumda 2 hafta bıldırım yapamıcak yanlız

Durumumuz berbattttt Kızlarrrrrr :((((

Bu hafta toparlamak lazım...pazartesi spora başlıyorum ben artik yazlik sefasi da bitti..bu hafta benim haftam olacak insallah hedefim 1.5 kiloo :))

berbatmı sen buna berbatmı dıyosun berbattanda ote felaket facıa ortalamız bıle - nın altında daha ne dıyelım.bu hafta sıkı bı dıyet ve spor kızlar salmak yok.zoru basarırız ımkansız 1 haftamızı alır hehehhee :33::33:

***12.TAKIM 321.ETAP ***

dalin26 (75,7 / 76,8 / -1,10 / % -1,45 )

çirkinördekyavrusu (69,1/ 69,9 / 0,80 / % -1,14 )

papyon (59,6/ 59,4 / 0,20 / % 0,34 ) bildirimde bulunmadı

zaygomatic (54,0/ 55,8 / -1,80 / % -3,33 )

prenses_ece (68,2 /68,8 / 0,60 / % -0,88 )

mahir (67,1/ 66,2 /0,90 / % 1,34 )

değişimgünlüğüm (65,00 /62,8 / 2,20 / %3,38 ) bildirimde bulunmadı

benbirtaneyim ( 77,5 / 75,6 / 1,90 / % 2,45 )

12.TAKIM ORTALAMASI % -0,37
selam,paylaşım alanında listenizi paylaşmadığınızı son anda gördüm ve alel acele son 3 dk da listenizi paylaştım.

bu arada mesaj saatime aldanmayın sitede sorun var sanırım.pc saatim şu an 18.03

çirkinördekyavrusu (69,1/ 69,9 / 0,80 / % -1,14 ) yüzdesi yanlıştı düzelttim %-1,16
takım yüzdenizde az etkilendi %-0,38

Son düzenleme:
selam,paylaşım alanında listenizi paylaşmadığınızı son anda gördüm ve alel acele son 3 dk da listenizi paylaştım.

bu arada mesaj saatime aldanmayın sitede sorun var sanırım.pc saatim şu an 18.03

çirkinördekyavrusu (69,1/ 69,9 / 0,80 / % -1,14 ) yüzdesi yanlıştı düzelttim %-1,16
takım yüzdenizde az etkilendi %-0,38

gerçekten çok teşekkür ederim. bizim başkan gelemedi sanırım :50::50::50:

Back