• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

evet hatunlar araya bayram gırdı takım koptu dagıldı yarından tezı yok toparlanma ve kendımıze geldı vaktı.devam etmek ıstemeyen yada baska takımda devam etmek ısteyen lursada hıc sorun deıl ayarlamaları yaparız.hadı artık toplanın

Devam edeceksek bu takimda dalincim..kimsenin baska bi takima gitme gibi bir düşüncesi oldugunu dusunmuyorum :)))

Devam edeceksek bu takimda dalincim..kimsenin baska bi takima gitme gibi bir düşüncesi oldugunu dusunmuyorum :)))

ozaman donun su takıma yahu papyon prenses mahır zygo kayıp prensesler donun hadı bı ses verın.yarınkı bıldırımden sonra kurbana kadar kendımıze verecegımız kıloyu adet babında kararlastıralım :)) ve herkese haftalık odevler verelım.mesela kurbana ne kadar var 2 aydan fazla ama 2 ay dıyelım e bayrama azdaha ınce gırmek gerek.
ben 10 kılo hedefledım ayda bes kılo verıcem haftada en az 1.25 vermem grek gıbı odevlerımız olsun hem daha ıyı asılırız gıbıme gelıyyyy sız ne dersınız cogunluk ok derse yarın baslayalım

ozaman donun su takıma yahu papyon prenses mahır zygo kayıp prensesler donun hadı bı ses verın.yarınkı bıldırımden sonra kurbana kadar kendımıze verecegımız kıloyu adet babında kararlastıralım :)) ve herkese haftalık odevler verelım.mesela kurbana ne kadar var 2 aydan fazla ama 2 ay dıyelım e bayrama azdaha ınce gırmek gerek.
ben 10 kılo hedefledım ayda bes kılo verıcem haftada en az 1.25 vermem grek gıbı odevlerımız olsun hem daha ıyı asılırız gıbıme gelıyyyy sız ne dersınız cogunluk ok derse yarın baslayalım
benim hedefim 68 kiloya inmek. buda demek oluyorki her hafta 1 kilo vermem gerek. yani bu durumda 70 altına inmiş oluyorum :8:

yarın sabah yine tartılacağım kilo bildirimi için azıcık daha vermişimdir belki bugün :) ayrıca diyetisyene gidicem yarın :)
menüm
sabah
1dilim peynir
3 zeytin
1domates, salatalık,maydonoz
yarım dilim ekmek

ara
4 kayısı kurusu

öğlen
4yk bamya yemeği
1dilim ekmek

ara
1 armut

akşam
1tabak tarhana çorbası
1 kase yoğutlu salata
1 dilim ekmek
acı biber turşusu

ara
1şeftali

Son düzenleme:
Benim cokkk kilo vermem lazim cokkk :)))

benim hedefim 68 kiloya inmek. buda demek oluyorki her hafta 1 kilo vermem gerek. yani bu durumda 70 altına inmiş oluyorum :8:

cırkın senın 9 kılon kalmıs kurban bayrAMINA cok rahat verırsın her hafta 1 kılo versen tamamdır asılacaz baska yolu yok ben en az 10 kılo hedeflıyorum valla kacarı yok hpınızıde yolarım dıdık dıdık ederım onumuzdekı bayrama kılolar verılecek ıste okadar varmı ıtırazı olan :22::4::4:

cırkın senın 9 kılon kalmıs kurban bayrAMINA cok rahat verırsın her hafta 1 kılo versen tamamdır asılacaz baska yolu yok ben en az 10 kılo hedeflıyorum valla kacarı yok hpınızıde yolarım dıdık dıdık ederım onumuzdekı bayrama kılolar verılecek ıste okadar varmı ıtırazı olan :22::4::4:

süpersin canım valla böyle işte ben böyle olunca çok azimleniyorum allahım inş. bana 2 ay sonrasını gösterirde şu kilolardan kurtulmuş halde allah yardımcımız olsun :16: yol abla veremezsek yeterki sen yol :21:

süpersin canım valla böyle işte ben böyle olunca çok azimleniyorum allahım inş. bana 2 ay sonrasını gösterirde şu kilolardan kurtulmuş halde allah yardımcımız olsun :16: yol abla veremezsek yeterki sen yol :21:

inş. kilo vermişssindir canım ya :18: tamam sen oğlanlara bak kolay gelsin :)

vallah yolarım kendınıze gelın kendımıze gelelım kurbana barı ınce gırelım sık sık zarıf cıcıler alalım manken gıbı gezelım yahu neyımız eksık kokoslardan :19: hıcte bıle eksıgımız yok.

ben yazdıktan sorna benbırtaneyım yazmıs bır tek baska kımse yok takımda neden bakın asabım bozuluyo haaa yarından ıtıbaren bu takım toplanacak ve zayıflıcaz hedefımızı ve haftalık odevlerımızı belırlıcez ona göre yoksaaaaa :41::41::41::41:

merhaba kızlar ben geldim ya dün ugramadım herkes bugün toparlanır diye daha dogru genede bir bakayım dedim internette sorun oluştu hemen çıktım birdahada girmedim dalincim kızlar bugün toplanırlar umarım heekesin tatili iyi geçmiştir ya ben anladım takım ruhu olmadan ben hiçmişim motivasyon sıfırdı ve tabiyki o zaman sonuç kötü 02.08.2013 :67.100 Bu hafta :66.200 aradaki fark 900

Gunaydin kizlarrrr :))

Veeee korktugum basima geldiii 800 gr almisim :)))))) daha cok bekliyordum buna da şükür :))

69.9 kg olmusum iyi yani 70 olmamis hala 60 li kilolardayim :))))

69.9/69.1/-0.8/%-1.14

Takim ortalamasını düşürdüğum için kusura bakmayin...her cezaya razıyım....sizi seviyorummm :)))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Gunaydin kizlarrrr :))

Veeee korktugum basima geldiii 800 gr almisim :)))))) daha cok bekliyordum buna da şükür :))

69.9 kg olmusum iyi yani 70 olmamis hala 60 li kilolardayim :))))

69.9/69.1/-0.8/%-1.14

Takim ortalamasını düşürdüğum için kusura bakmayin...her cezaya razıyım....sizi seviyorummm :)))))

genede iyisin canım diger takımlara kısaca göz attım 2-3 kilo alan var bakma bende almıştım son beş gün sıkı tutunca bir kilodan fazla gitti

Back