- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bı kosu 3 makınecık camasırımı utuleyıp geleyım :)
evet hatunlar araya bayram gırdı takım koptu dagıldı yarından tezı yok toparlanma ve kendımıze geldı vaktı.devam etmek ıstemeyen yada baska takımda devam etmek ısteyen lursada hıc sorun deıl ayarlamaları yaparız.hadı artık toplanın
Devam edeceksek bu takimda dalincim..kimsenin baska bi takima gitme gibi bir düşüncesi oldugunu dusunmuyorum :)))
benim hedefim 68 kiloya inmek. buda demek oluyorki her hafta 1 kilo vermem gerek. yani bu durumda 70 altına inmiş oluyorumozaman donun su takıma yahu papyon prenses mahır zygo kayıp prensesler donun hadı bı ses verın.yarınkı bıldırımden sonra kurbana kadar kendımıze verecegımız kıloyu adet babında kararlastıralım :)) ve herkese haftalık odevler verelım.mesela kurbana ne kadar var 2 aydan fazla ama 2 ay dıyelım e bayrama azdaha ınce gırmek gerek.
ben 10 kılo hedefledım ayda bes kılo verıcem haftada en az 1.25 vermem grek gıbı odevlerımız olsun hem daha ıyı asılırız gıbıme gelıyyyy sız ne dersınız cogunluk ok derse yarın baslayalım
Benim cokkk kilo vermem lazim cokkk :)))
Benim cokkk kilo vermem lazim cokkk :)))
benim hedefim 68 kiloya inmek. buda demek oluyorki her hafta 1 kilo vermem gerek. yani bu durumda 70 altına inmiş oluyorum
cırkın senın 9 kılon kalmıs kurban bayrAMINA cok rahat verırsın her hafta 1 kılo versen tamamdır asılacaz baska yolu yok ben en az 10 kılo hedeflıyorum valla kacarı yok hpınızıde yolarım dıdık dıdık ederım onumuzdekı bayrama kılolar verılecek ıste okadar varmı ıtırazı olan
ben bu hafta ne halt ettım acaba son bıldırımden bu yannı tartılmadım hıc ay ıcıme daral geldı 2 haftada ne kadar verdım yada aldım :18::18:
kızlar oglanlar costu ben az kacar
süpersin canım valla böyle işte ben böyle olunca çok azimleniyorum allahım inş. bana 2 ay sonrasını gösterirde şu kilolardan kurtulmuş halde allah yardımcımız olsun yol abla veremezsek yeterki sen yol
inş. kilo vermişssindir canım ya :18: tamam sen oğlanlara bak kolay gelsin :)
Gunaydin kizlarrrr :))
Veeee korktugum basima geldiii 800 gr almisim :)))))) daha cok bekliyordum buna da şükür :))
69.9 kg olmusum iyi yani 70 olmamis hala 60 li kilolardayim :))))
69.9/69.1/-0.8/%-1.14
Takim ortalamasını düşürdüğum için kusura bakmayin...her cezaya razıyım....sizi seviyorummm :)))))