• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar ben haftaya izin alıp katılmamayı düşünüyorum katılırsam ve bildirim yapamazsam toplam sonucumuz +1 kişi ile bölünecek size böyle bir haksızlık yapamam memlekete gidiyorum bayram için. internetim olmayacak. Dalin gelsin tam bir konuşalım...

benimde zor int girmem eğer bir yerlere gidersek ama şuan bende düşünüyorum ne yapsam diye :18:

kızlar ben haftaya izin alıp katılmamayı düşünüyorum katılırsam ve bildirim yapamazsam toplam sonucumuz +1 kişi ile bölünecek size böyle bir haksızlık yapamam memlekete gidiyorum bayram için. internetim olmayacak. Dalin gelsin tam bir konuşalım...

benimde zor int girmem eğer bir yerlere gidersek ama şuan bende düşünüyorum ne yapsam diye :18:

Haftaya bildirim yok kızlar :)) bayram tatili :)))

Kızlarr ben de bu günden bildirimiim yapayım, tartıldım iftardan önce..

geçen hafta: 69.9
bu hafta: 68.200
giden 1.700

Yüzdemi hesaplarmısınız kızlar :26: ben yapamıyorumda...:30: çok şükür :32: uğraştığıma değdi bu haftaaa :21:

tebrikler çok iyi vermişsin devamı daha rahat gelir artık

Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube kızlar yarım saattir bunu yapıyorum ter akmayan yerim kalmadı ara verdim şimdi 15 dk falan var devam edicem sizde yapın süper bişi :)

evet leslie cok iyidir... :)))

giden 1.700

Yüzdemi hesaplarmısınız kızlar :26: ben yapamıyorumda...:30: çok şükür :32: uğraştığıma değdi bu haftaaa :21:

Supersin vallllaaa :))))

giden 1.700

Canim % 2.43 tebrikler vallaaa :))))

Back