• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar merhaba..gece elimin üstü çok fena şişti ve sabah acile gittik..röntgen çekildi..çok şükür kırık ve çatlak yok kemiklerde ama etimde ezilmeler var..o yüzden şişiyormuş..elimi sardılar..çok fazla çene çalamayacağım ama illaki bildirim yapacağım.. haber vereyim dedim...birde kemiklerimin sağlıklı olması beni hem mutlu etti hemde kafam rahatladı..

çok geçmiş olsun

:1::1::1::1::1::1::1::1:

sağolun kızlar....bende verdim gibi kilo ama şu sporumda yarım kalmasaydı dahada güzel olucaktı..neyse her şierde bir hayır vardır belkide..

bu arada dalini hiç göremiyorum ben..nerelerde kaptanişko :27::27::27::27:

Kaptisin kuzeni geldi ondan ugramiyo buralara :))

Zygo bugunde yok yaa umarim önemli bisey yoktur....

Kızlar ya kusura bakmayın 2 gün internetim kesildi tarife değişikliğinden dolayı haber de veremedim pat diye kestiler ...
Böbreklerim susuzluktan iflas etmiş durumda günde 4 litre su içmeme rağmen dün hastanedeydim. Şimdi kilo bildirimimi yapayım ama haftaya memlekete gidiyorum nete girme durumum az sıkıntılı olacak pek bildirim yapamayabilirim. Öpüyorum.

55,5 ile başladım geçen cuma 54,7 idim şimdi 54,0 ım yani fark 0,7. Şimdi farkı bölmem lazım ya ilk kilo geçen cuma ki mi yoksa yarışmaya katılma kilom mu neyle bölmem lazım ? teşekkürler

kızlar şimdi benim sorum var sizlere
ben 22 temmuzda diyete başladım tartıldığımda 80.3 çıktım
28 temmuzda aranıza katıldım ve o gün 79 kiloydum
şuan tartıldım 77.5 çıktım şimdi ben nasıl yazacağım bana yardım edin :32:
bu aradaa 77.5 olduğumun altını çizeyim :52::8::8::8::8::8:

79/77,5/1,5/1,898 Ben böyle buldum. Tebrikler bu arada çok güzel kilo vermişsin :D :46:

Son düzenleme:
Çirkin ya bizim hani 2. haftamız ya ilk kilo yu her hafta güncelliyor muyuz ? Hani farkı ilk kiloyla bölmemiz gerekiyor ya. O bizim 12. takıma giriş kilomuz yani 2 hafta önceki mi yoksa geçen hafta ki son bildirim kilomuz mu?

Kuzum onu bilmiyom ama mantiken gecen haftaki kilomuza bolmemiz gerekmez mi :)))

Back