• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

40 beden pantolunumun icine girebildim yaa :)) sikilastim mi acaba :)))

Çirkinimm morel bozmak yok bende az veriyorum ama sıkılaştığımın farkındayım 38 beden pantolona rahat girdim dün. Kas yağdan ağır olduğu için yağını kasa çeviriyorsan tartıya yansımaz kıyafet, beden ölçüne yansır.

kızlar şimdi benim sorum var sizlere
ben 22 temmuzda diyete başladım tartıldığımda 80.3 çıktım
28 temmuzda aranıza katıldım ve o gün 79 kiloydum
şuan tartıldım 77.5 çıktım şimdi ben nasıl yazacağım bana yardım edin :32:
bu aradaa 77.5 olduğumun altını çizeyim :52::8::8::8::8::8:

tebrikler canım ne güzel 1,5 kilo vermişsin ben oruç tutmadıgım için ben sabah tartılıcam yarın sonucu görücez

Çirkinimm morel bozmak yok bende az veriyorum ama sıkılaştığımın farkındayım 38 beden pantolona rahat girdim dün. Kas yağdan ağır olduğu için yağını kasa çeviriyorsan tartıya yansımaz kıyafet, beden ölçüne yansır.

Belki de tatlım ama sikilastigim kesin...belki de direnç dönemine girdim :))

ya gerçekten şaşırdım ben 300 gram versem anlarım spor yapamıyorum çok faxzla ama moralini bozma canım bence vücudunun direnç gösterdigi dönemdesin belki haftaya verirsin

Bende oyle dusunuyorum sanirim 11 kilo verdim ya savunmaya aldi kendini...

moral bozmak yok yola devam :)) 300 olsun benim olsun :)) hem almamisim yaa (depresif polyanna ben :) )

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben menümü yazayım ama bugün arkadaşlarım geldi herşeye dayandımda dondurmaya dayanamadım yedim sonradan çok üzükdüm sabah : bugday kepeginden bir yumurtalı krep, peynir , melemen öglen : patatessiz sebze türlü, bir tavuk budu , yogurt akşam : büyük bir tabak cevizli , vişneli dondurma

kızlar ben menümü yazayım ama bugün arkadaşlarım geldi herşeye dayandımda dondurmaya dayanamadım yedim sonradan çok üzükdüm sabah : bugday kepeginden bir yumurtalı krep, peynir , melemen öglen : patatessiz sebze türlü, bir tavuk budu , yogurt akşam : büyük bir tabak cevizli , vişneli dondurma

Senin menüler genelde güzel. .aksam baska bisi yemicen mi :)))

bu akşamki menüm
1 tabak tarhana çorbası
15dk ara (mutlaka 15 dk ara verilmeli)
4 yemek kaşık bamya yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt
2dilim balık ufacık (suda haşlama, buhardada denebilir)
2 dilim kepek ekmeği

Menun cok guzel tatlim...hem çokta guzel kilo vermissin...boyle devam :)))

Back