• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar bildirim yapanlardan topladığım kadarıyla durum aşağıdaki gibi:

degisimgunlugum 65/62.8./2.2/% 3.38
papyon 59.6/59.4/0.2/%0.34
benbirtaneyim 79/77,5/1,5/%1,90
prenses_ece 69.9/68.2/1.7/%2.43
cirkinordekyavrusu 69.4/69.1/0.3/%0.43
zygomatic 54,7/54,0/0,7/%1,28

çirkinim giremezsem yardımcı olurmusun, canımsın :))

benbirtaneyim ,prenses,degişim günlügün süpersiniz kızlar diger arkadaşkarımıda tebrik ediyorum bayamda sakın kaçırmayın ayın 16 sıydı galiba tekrar bildirim 14 gün kızlar geri dönüşte herked en az3 kiko vermiş olsun ben en az 4 vericem kızlar kafaya koydum ayın 25 ine az kaldı ailem beni 10 ayda 80 görmüştü şimdi şok olacaklar

canım 3.38'den sonraki rakam 5' ten büyük olursa yukarıya yuvarlıyoruz, seninki 4 malesef :))

:1: aaaa :1:

Günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım bu hafta çok iyi degilim başlangıç tarihi : 19.07 13 başlangıç kilom : 71.200 geçen haftaki kilom : 68.500 bu haftaki kilom : 67.100 aradaki fark: 1.400 kilo benim içinde hesaplama yapar mısınız kızlar

kuzuvuuuummm süpersin sen buna iyi değilim mi diyorsun 1.400 ne demek farkında msın:nazar: bence cok iyi . keşke her hafta 1400 vermek nasip olabilse valla :)

son durum:

mahir 68.5/67.171.47%2.04

kaptanııımmmm takım yıkılıyor nerdesin :nazar: kızlar size söylüyorum. biz bu gidişle efsane oluruz :) bugünden itibaren asla hiçkimse motivasyonunu kaybetmiyor. göbeğini içine çeken kızlar poposunu örtmek için uzun tsihrt giyen kızlar olmaya SON !!!! artık sarkı söylemek zamanııııı :)))))

aynen bu hızda ve güzellikte devam ediyoruz. kilolarımız gidiyor. hepimiz hedeflerimize ulaşıp artık kiloyla ugrasan kızlar olmaktan kurtuluyoruz. artık kendimiz için birseyler yapıyoruz !

hiçkimseden karamsar birsey duymicam kızlar tamam mı :) haftada değil 1-2-3 kg. inanın 100 gram vermek bile başarı! kimse ekside değil. bence süpppperriizzz süppperr. sakın 300 gram verdim ah vah moduna girmeyin 300 gram ayda 1,5 kilo eder bu da dizlere 10 kilo agrlıktan kurtulmak göbeği eritmek totoşu sıkılaştırmak demeeek :)

şimdi bizim aslında ne kadar güzel kızlar olduğumuzu göstereceğiz. asla bırakmak yok vazgeçmek yok. kaçamakları abartmak yok.
aynen yola devam :) :nazar::16:

Bu arada ta taaaaammmm kilo bildirimim soyle :)

Baslangic . 65
Bu hafta . 62.8
Toplam giden.2.2
Hedef.52

Yuzde hesaplamayi bilmiyorum kizlar yardim eder msinz hemen hesaplylim

Ayrica sevincten havalara uctum :)

Günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım bu hafta çok iyi degilim başlangıç tarihi : 19.07 13 başlangıç kilom : 71.200 geçen haftaki kilom : 68.500 bu haftaki kilom : 67.100 aradaki fark: 1.400 kilo benim içinde hesaplama yapar mısınız kızlar

Ya kizlarr harikasinizzzzzz :))))

kızlar bildirim yapanlardan topladığım kadarıyla durum aşağıdaki gibi:

çirkinim giremezsem yardımcı olurmusun, canımsın :))

Ben yardimci olurum canim ama dalin gelmezse onun icin ne yazıcam. ..

benbirtaneyim ,prenses,degişim günlügün süpersiniz kızlar diger arkadaşkarımıda tebrik ediyorum bayamda sakın kaçırmayın ayın 16 sıydı galiba tekrar bildirim 14 gün kızlar geri dönüşte herked en az3 kiko vermiş olsun ben en az 4 vericem kızlar kafaya koydum ayın 25 ine az kaldı ailem beni 10 ayda 80 görmüştü şimdi şok olacaklar

:1: aaaa :1:

kuzuvuuuummm süpersin sen buna iyi değilim mi diyorsun 1.400 ne demek farkında msın:nazar: bence cok iyi . keşke her hafta 1400 vermek nasip olabilse valla :)

kaptanııımmmm takım yıkılıyor nerdesin :nazar: kızlar size söylüyorum. biz bu gidişle efsane oluruz :) bugünden itibaren asla hiçkimse motivasyonunu kaybetmiyor. göbeğini içine çeken kızlar poposunu örtmek için uzun tsihrt giyen kızlar olmaya SON !!!! artık sarkı söylemek zamanııııı :)))))

aynen bu hızda ve güzellikte devam ediyoruz. kilolarımız gidiyor. hepimiz hedeflerimize ulaşıp artık kiloyla ugrasan kızlar olmaktan kurtuluyoruz. artık kendimiz için birseyler yapıyoruz !

hiçkimseden karamsar birsey duymicam kızlar tamam mı :) haftada değil 1-2-3 kg. inanın 100 gram vermek bile başarı! kimse ekside değil. bence süpppperriizzz süppperr. sakın 300 gram verdim ah vah moduna girmeyin 300 gram ayda 1,5 kilo eder bu da dizlere 10 kilo agrlıktan kurtulmak göbeği eritmek totoşu sıkılaştırmak demeeek :)

şimdi bizim aslında ne kadar güzel kızlar olduğumuzu göstereceğiz. asla bırakmak yok vazgeçmek yok. kaçamakları abartmak yok.
aynen yola devam :) :nazar::16:

Bu arada ta taaaaammmm kilo bildirimim soyle :)

Baslangic . 65
Bu hafta . 62.8
Toplam giden.2.2
Hedef.52

Yuzde hesaplamayi bilmiyorum kizlar yardim eder msinz hemen hesaplylim

Ayrica sevincten havalara uctum :)

ya hepinize ayrı çok teşekkür ederim. çok süper bir grubuz ya. maşallah böylede devam edecek herkes bence elinden geleni yaptı bu hafta az veren arkadaşlarımız hiç üzülmesin onlar bence patlama yapacaklar :)
kızlar böyle oldukça ben daha çok azimleniyorum. burayada yazıyorum ayınn 16daki bildirime 75den az olarak katılmayı umuyorum ve çok azimliyim. benim için dua edin kızlar :)))

ya hepinize ayrı çok teşekkür ederim. çok süper bir grubuz ya. maşallah böylede devam edecek herkes bence elinden geleni yaptı bu hafta az veren arkadaşlarımız hiç üzülmesin onlar bence patlama yapacaklar :)
kızlar böyle oldukça ben daha çok azimleniyorum. burayada yazıyorum ayınn 16daki bildirime 75den az olarak katılmayı umuyorum ve çok azimliyim. benim için dua edin kızlar :)))

Yaparsin kiz sen daha ne kilolar vereceksin :))

Yaparsin kiz sen daha ne kilolar vereceksin :))

inş. canım ya çok çok istekli ve azimliyim :) bugün diyetisyene gidiyorum tekrar kontrolum var.

dün geceki ara öğünüm
maydonoz suyu
3kayısı
biraz böğürtlen
1 bardak süt

sahurda
1 yumurta haşlama
1 peynir
5 zeytin
domates+salatalık+havuç+maydonoz=yağsız
1 dilim kepek ekmeği
böğürtlen+2 kayısı+1 bardak süt
maydonoz suyu

ve kızlar bugün günler sonra kabızlığım düzeldi şükürler olsun:8:

inş. canım ya çok çok istekli ve azimliyim :) bugün diyetisyene gidiyorum tekrar kontrolum var.

dün geceki ara öğünüm
maydonoz suyu
3kayısı
biraz böğürtlen
1 bardak süt

sahurda
1 yumurta haşlama
1 peynir
5 zeytin
domates+salatalık+havuç+maydonoz=yağsız
1 dilim kepek ekmeği
böğürtlen+2 kayısı+1 bardak süt
maydonoz suyu

ve kızlar bugün günler sonra kabızlığım düzeldi şükürler olsun:8:

Diyetisyenden sonra mutlaka haber..yeni tavsiyeleri paylas tatlim...

Kizlar dalin yok mu cidden ya ne olucak sonuclar. Bisey mi oldu acba ulasabilen yok nu aramzda

Bende merak ediyorum yaaa. .bildirim yapamazsak ceza alcaz sanırım yaa :((

Gelmezsr bildirimi ya papyon ya ben yaparim da dalin icin ne yazıcaz...

Back