• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ama ben cok gec yattım tatlım :):):) kızımınm yanında iken zaten 8 dedim mi ayaktayım..iki üc gün daha dinleneyim barii :):):)

dinlen tabi canımm hele tatil gelsin bende dinlencem :)
okullar açıkken hep arkadaşlara şu tatil olsun beni yataktan kimse kaldıramaz diyordum halime bak her sabah erkenden kalkıyorum:1:

oww çok kötüymüş :(

ya kızlar kendimi böyle çok şişmiş hissediyorum havadan olabilirmi yada regl olcam ama daha 5 gün falan var anlamadığım bir durum var :14:

strestendir oo :):):

şaka bi yana akşama bi bitki çayı ya da bi bardak maydonoz suyu iç bişeycik kalmaz :)

kızlar merhaba..gece elimin üstü çok fena şişti ve sabah acile gittik..röntgen çekildi..çok şükür kırık ve çatlak yok kemiklerde ama etimde ezilmeler var..o yüzden şişiyormuş..elimi sardılar..çok fazla çene çalamayacağım ama illaki bildirim yapacağım.. haber vereyim dedim...birde kemiklerimin sağlıklı olması beni hem mutlu etti hemde kafam rahatladı..

kızlar merhaba..gece elimin üstü çok fena şişti ve sabah acile gittik..röntgen çekildi..çok şükür kırık ve çatlak yok kemiklerde ama etimde ezilmeler var..o yüzden şişiyormuş..elimi sardılar..çok fazla çene çalamayacağım ama illaki bildirim yapacağım.. haber vereyim dedim...birde kemiklerimin sağlıklı olması beni hem mutlu etti hemde kafam rahatladı..

Gecmis olsun canım.....

çok geçmiş olsun..

Back