- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin kızlar valla yeni uyandimm :))
ne uyudun bee :))) yarasın kuzuma, inşallah önümüzdeki 2 haftada ben uyucam :))
Bugun buyuk gun...son 7 saat tartilmak icin :))))
Gunaydin kızlar valla yeni uyandimm :))
günaydın canım keşke bende geç uyanabilsem 7.15 dedimi ayaktayım
ama ben cok gec yattım tatlım :):):) kızımınm yanında iken zaten 8 dedim mi ayaktayım..iki üc gün daha dinleneyim barii :):):)
günaydın canım keşke bende geç uyanabilsem 7.15 dedimi ayaktayım
7:15' mi ne güzelmiş, ben 6:30' da en geç kalkmak zorundayım ((
oww çok kötüymüş
ya kızlar kendimi böyle çok şişmiş hissediyorum havadan olabilirmi yada regl olcam ama daha 5 gün falan var anlamadığım bir durum var
strestendir oo :):):
şaka bi yana akşama bi bitki çayı ya da bi bardak maydonoz suyu iç bişeycik kalmaz :)
göğüslerimde acıyor
tamam canım
reglii ağrısı....
benim doğumdan once acayip ağrırdı göğüslerim..şişerdi balon gibi olurdu.. doğum sonrası cok sukur kalmadı o sorun :)
dışarıda yağmur yağıyor ve benim ayakların bir kısmı ıslandı:2:
kızlar merhaba..gece elimin üstü çok fena şişti ve sabah acile gittik..röntgen çekildi..çok şükür kırık ve çatlak yok kemiklerde ama etimde ezilmeler var..o yüzden şişiyormuş..elimi sardılar..çok fazla çene çalamayacağım ama illaki bildirim yapacağım.. haber vereyim dedim...birde kemiklerimin sağlıklı olması beni hem mutlu etti hemde kafam rahatladı..
kızlar merhaba..gece elimin üstü çok fena şişti ve sabah acile gittik..röntgen çekildi..çok şükür kırık ve çatlak yok kemiklerde ama etimde ezilmeler var..o yüzden şişiyormuş..elimi sardılar..çok fazla çene çalamayacağım ama illaki bildirim yapacağım.. haber vereyim dedim...birde kemiklerimin sağlıklı olması beni hem mutlu etti hemde kafam rahatladı..