• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Afiyet olsun tatlım. ..bol su içmeyi unutma lutfen :))

Spor yapacak misin???

canım o kadar susadımki su içecekmisin sorusu su ile boğacağım kendimiii diyeyim sen anlaa:1: :27: su dedin aklıma su geldi daha 1 saat varr oy oy çok susadım :14:
akşam yapacağım canım memkik çekceğim yanlarımı falan çalıştırmak için hareketler yapacağımm :)

canım o kadar susadımki su içecekmisin sorusu su ile boğacağım kendimiii diyeyim sen anlaa:1: :27: su dedin aklıma su geldi daha 1 saat varr oy oy çok susadım :14:
akşam yapacağım canım memkik çekceğim yanlarımı falan çalıştırmak için hareketler yapacağımm :)

Bizim geldi sayılır son 4 dk iftar icin :))

Yemekten sonra görüşürüz :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar selaaam. öncelikle allah kabul etsin oruçlarınızı, bir gün daha bitti..
allah kimsyi açlıkla sınamasın değil mi.

bu arada bugünkü menüm şöyle;

sabah - ılık sirkeli suyum
peynirli yağsız ve kepek ekmeğine tostum

öğle - 1 dilim beyaz ekmek ne yazıkki
5 kaşık taze fasulye
1 mücver ( annem yapmıştı hala bitirmeye calısıoruz da:)
3 kaşık yoğurt

ara - 1 bardak ice tea
1/2 çay bardağı kadar karışık kuruyemiş ( daha cok beyaz leblebi)

aksam - 7 tane olmamış şeftali ( harika birsey - kayısı boyutunda yeşil yeşil :)
1 tane bardak eriği

su : 2lt. kesin valla
spor : ta taaammmm bugün totoşumu hiç kaldırmadım :) ama aksam daha da yorgun olmazsam yapıcam
bitki çayı : henüz içmedim, kattle fokurduyor birazdan 1 tane :)

yarın mutlaka spor yapmam gerek canlar.bu arada aksam yemeği yerine meyve yeme işini onayınızı aldığım için yürürlüğe soktum haydi bakalım hayırlısı :)

Son düzenleme:
kızlar selaaam. öncelikle allah kabul etsin oruçlarınızı, bir gün daha bitti..
allah kimsyi açlıkla sınamasın değil mi.

bu arada bugünkü menüm şöyle;

sabah - ılık sirkeli suyum
peynirli yağsız ve kepek ekmeğine tostum

öğle - 1 dilim beyaz ekmek ne yazıkki
5 kaşık taze fasulye
1 mücver ( annem yapmıştı hala bitirmeye calısıoruz da:)
3 kaşık yoğurt

ara - 1 bardak ice tea
1/2 çay bardağı kadar karışık kuruyemiş ( daha cok beyaz leblebi)

aksam - 7 tane olmamış şeftali ( harika birsey - kayısı boyutunda yeşil yeşil :)
1 tane bardak eriği

su : 2lt. kesin valla
spor : ta taaammmm bugün totoşumu hiç kaldırmadım :) ama aksam daha da yorgun olmazsam yapıcam
bitki çayı : henüz içmedim, kattle fokurduyor birazdan 1 tane :)

yarın mutlaka spor yapmam gerek canlar.bu arada aksam yemeği yerine meyve yeme işini onayınızı aldığım için yürürlüğe soktum haydi bakalım hayırlısı :)

Meyvenin yaninda bi lokma peynir yemeyi oneriyor uzmanlar canim..meyve sekerini vucut oldugu gibi depolamasin diye :)) aklinda olsun :))

Meyvenin yaninda bi lokma peynir yemeyi oneriyor uzmanlar canim..meyve sekerini vucut oldugu gibi depolamasin diye :)) aklinda olsun :))

canım cok mantıklıymış ya keşke önceden söyleseydin ya, zaten peynire bayılırım :)) yarın aksam öyle yicem bakalım

kızlar merhaba, o kadar abarttım ki anlatamam..

yarım kıymalı pide yedim..2 tulumba 1 baklava 4 hurma 2 şeker yedim :(

canımm. bu abartmak ötesi birsey olmuş :) neden böyle birsey yaptın bakim. yoksa sen incecik bir beli sımsıkı vücut yerine baklava böreği mi tercih ediyorsun. bütün grup toplaşıp ceza verelim sana da gör :))

Back