• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar bu arada bayram planlarınız neler???

Bayramda seker cikolata tatli ve yaprak sarmalardan uzak duruyoruzzz tamam mi?? Dönüş haftası bomba gibi olmaliyiz..diger takimlar bol bol yiyecek cunku...bizim icin fark atma vakti bayram tatili :))))

yaaaaa benimde bir 10 kg vermem lazım eylüle kadar verebilirmiyim

kızlar hiç düzenini bozmayan reglim şu an itibariyle 3 gün gecikmiş durumda, acaba kilo vermekle ilgili olabilir mi?? bi yardım lütfen :(([/QUOTE

canım dukan mı yapıyordun sen? dukan yapıyorsan adet düzenini bozuyor birkaç ay, benim de bozulmuştu yaptığımda.üstelik doğum kontrol hağı kullanmama rağmen.

bu arada kızlar. size birsey danışacağım.
benim işten gelişim nedeniyle yemek saatlerim 6.30u geçmeye başladı. ben de diyorum ki, öğle yemeğini kuvvetli kuvvetli yiyip 5 gibi ara öğün yapıp aksam yemeğinde de meyve salatası ve süt mü yapsam??? hem günlük meyve öğünümü tüketmiş olurum hem de gec saate göre dha hafif olur. yani bir tabak yemek ve ekmekten daha sağlıklı olucagı kesin :) sizce nasıl olur?? yoksa saat 8de bir tabak yemek yemek zorunda kalıyorum :/

bu arada kızlar belirteyim haftalık hedefim 1,5 kg. her hafta 1,5 kg verebilsem 8-9 haftada yani ekim başı gibi tamam benim iş :) hem sağlıklı bir haftalık kilo olur hem de kalıcı olur kendimi yıpratmadan.
bir de her hafta 1500 gr. veremezsem siz bana ceza verin tamam mı :)
ah su cuma 63.5 görebilseeemmmmmmmmmmmmm hayaller hayaller :)
bu arada bu sabah regl oldum ve resmen avuçlarımı kapatamicak kadar sis uyandım. su bardağını elimden bırakmıyorum

canım bence mantıklı ama biraz dene bakalım nasıl hissediyorsun kendini rahatmı oluyor. alışamazsan yapamıyorum dersen eski haline geri dönersin :) azmine hayranım canım benide azimlendiriyorsun. yakında bnde regl olcam

Kızlar bu arada bayram planlarınız neler???

Bayramda seker cikolata tatli ve yaprak sarmalardan uzak duruyoruzzz tamam mi?? Dönüş haftası bomba gibi olmaliyiz..diger takimlar bol bol yiyecek cunku...bizim icin fark atma vakti bayram tatili :))))

ben evde durcam şeker çikolata yokkk süperrrr :)

Aslinda mantikli..bizim bi tanıdık asla aksam yemegi yemez sadece salata su ve meyve aksam 6 dan sonra kadin 55 yasina ragmen manjen gibi...bence yapabilirsin onay veriyorum :)))

Haftada 1.5 kilo ayda 6 yapar ki ilk zamanlar icin verebilirsinde sonraki zamanlar icin verebilir misin bilmiyom...hem 1.5 kilo diye sartlama kendini veremezsen moralin bozulur..hem ne kadar versek kâr di mi :))))

canım haklısın valla ne versek kar :) ama her hafta 1,5 kg veremezsem siz de bana her hafta ceza verrsiniz dha cabuk incelirim :) aslında 1,5 yerine 1 dha mantıklı gibi görünüyor değil mi:)

tam olarak dukan yapmıyorum, sadece arada bir protein günü yapıyorum, haftada 1 falan oluyor oda. ama dediğin gibi olabilir gerçekten, inşallah gelir artıkk :((

akşam yemeği konusuna gelince, dün ben işte saat 4 gibi 1 kase yoğurt yemiştim, akşamda yoğunluktan dolayı yemek yemeye vakit bulamadım, saat 10' da yemek yemediğimi farkettiğimde aslında aç olmadığımı da gördüm. yani uzun lafın kısası dediğin çok mantıklı, ben bundan sonra öyle yapmayı düşünüyorum.

tamam o zaman deneyelim bakalım kuzucum

ama sen hiçbişey yemiyosun:50:
ne kadar zamanda verdin ben 1 ay karatay yapmıştım 4 kilo gerdim ama sonra bıraktım:50:şimdi nasıl neye başlasam karar veremiyorum

canım merhabaaa, hosgeldin :) ben Gülşah.
nasıl başlayacaksın biliyor musun. isteyereeek.
önce haftada bir gün sporu hayatına kat. ne olursa olsun bir gün mutlaka yap. zamanla arttırırsın.
hızlı gitme. ağırdan al. ekmeği dilim dilim azalt. ama mutlaka ekmeksiz gün geçirme.
aksam 7den sonra yememeye calıs.
ıvır zıvırı bırak. tatmayı bırakma. ama hapır küpür de yeme :)
yani küçük şeylerle basla.
birden karatay gibi büyük şeylere girişirsen hayal kırıklığıyla tekrar alıyorsun, yediklerini değiştirme diyetteyim deme, aynı seyleri ye sadece miktarlarını degistir ve farkı gör. dukanla 9 kilo verip geri almış biri olarak söylüyorum en sağlıklı kiloyu düzenli beslenerk herseyden yiyerek veriyorum .
sonra grubu takip et bize sımsıkı sarıl çünkü hepimiz yakında cıtır olacağız, sen de bizimle birlikte incecik ol :)

ama sen hiçbişey yemiyosun:50:
ne kadar zamanda verdin ben 1 ay karatay yapmıştım 4 kilo gerdim ama sonra bıraktım:50:şimdi nasıl neye başlasam karar veremiyorum

Ya oruc tutuyorum ya midem iyice kuculdu..iftarda da cok abartmiyorum bi de ben yaklasik 1.5 2 aydir ekmek yemiyorum..

tatlim benim kilom abarmisti..sende cok kilo yok ki..benim kadar kasmana gerek yok ki...daha hafif sekilde verebilirsin bence. ..

canım haklısın valla ne versek kar :) ama her hafta 1,5 kg veremezsem siz de bana her hafta ceza verrsiniz dha cabuk incelirim :) aslında 1,5 yerine 1 dha mantıklı gibi görünüyor değil mi:)

tamam o zaman deneyelim bakalım kuzucum

canım merhabaaa, hosgeldin :) ben Gülşah.
nasıl başlayacaksın biliyor musun. isteyereeek.
önce haftada bir gün sporu hayatına kat. ne olursa olsun bir gün mutlaka yap. zamanla arttırırsın.
hızlı gitme. ağırdan al. ekmeği dilim dilim azalt. ama mutlaka ekmeksiz gün geçirme.
aksam 7den sonra yememeye calıs.
ıvır zıvırı bırak. tatmayı bırakma. ama hapır küpür de yeme :)
yani küçük şeylerle basla.
birden karatay gibi büyük şeylere girişirsen hayal kırıklığıyla tekrar alıyorsun, yediklerini değiştirme diyetteyim deme, aynı seyleri ye sadece miktarlarını degistir ve farkı gör. dukanla 9 kilo verip geri almış biri olarak söylüyorum en sağlıklı kiloyu düzenli beslenerk herseyden yiyerek veriyorum .
sonra grubu takip et bize sımsıkı sarıl çünkü hepimiz yakında cıtır olacağız, sen de bizimle birlikte incecik ol :)

Ya oruc tutuyorum ya midem iyice kuculdu..iftarda da cok abartmiyorum bi de ben yaklasik 1.5 2 aydir ekmek yemiyorum..

tatlim benim kilom abarmisti..sende cok kilo yok ki..benim kadar kasmana gerek yok ki...daha hafif sekilde verebilirsin bence. ..
cevabını gülümseyerek okudum çok icten geldi bana
ben çok yiyen bir insan değilim aslında ekmek bazen hiç yemem ama yediğimde 2 dilmi geçmez
benim spor yapmam lazım başka çözümü yok yemekten kısacak biley yemiyorum çünkü yoksa yiyoruma farkındamı değilim:52:
neyse işte bundan sonra sizi daha sık takip edeceğim başlamaya karar verirsemde sizinle paylaşırım

merhaba kızlar hem akşam yemegimi yiyorum hem yazıyorum dışardaydım acayip avıktım az kaldı çikolataya dalacaktım kendimi zor tuttum yemek hazır olana kadar resmen öldüm neyse atlattım

Bu tatli krizlerini cubuk tarcin atip beklettigin bir bardak su ile rahat asarsin tatlim...

Alsenimm hosgeldin :)) valla ben toplamda nerdeyse 11 kilo verdim :)) insan isteyince oluyor bee :))

helal sana bugün umudum yoktu ayınm25 ine kadar 62 olamam diyordum ama verecegim bu cumaya pek umudum yok çok işlerim vardı spora asılamadım ama bu hafta ölümüne spor yapıcam çevrendekiler soruyorlar mı nasıl verdin diye ne güzel şeydir degil mi seni bir ay görmeyen biri seni görünce şaşkınlık geçirip çok zayıflamışsın demesi

helal sana bugün umudum yoktu ayınm25 ine kadar 62 olamam diyordum ama verecegim bu cumaya pek umudum yok çok işlerim vardı spora asılamadım ama bu hafta ölümüne spor yapıcam çevrendekiler soruyorlar mı nasıl verdin diye ne güzel şeydir degil mi seni bir ay görmeyen biri seni görünce şaşkınlık geçirip çok zayıflamışsın demesi

Ayy insallah pazartesi bu laflari bende duyarimm :)))

Back