• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ne yapayım iş yerinde boş boş oturuyorum :(
bartınlıyım canım ama karabükte okuyorum :) şuan yaz tatili sebebiyle bartın :)

Bartin mukemmel bi yer :)) her sene mutlaka geliriz esimle..amasraya..iki gun balık kürü yspariz kendimize :)))))

ayy geldin demek :23: bu sene geldiniz miii :) amasra çok çok güzelll şu ramazan bitsin denize gitcem yaa :)

Bu sene daha gelmedik..kasim gibi dusunuyoruz...seymen otel var orada..hep o otelde kaliyoruz..mustafa amcanin yerinde de her oglen ve aksam ohhhh nis gibi hamsi mezgit barbun :)))) bir gece iki gunduz yetiyo..kendimizi resetliyoruz valla orada :))

Bu sene daha gelmedik..kasim gibi dusunuyoruz...seymen otel var orada..hep o otelde kaliyoruz..mustafa amcanin yerinde de her oglen ve aksam ohhhh nis gibi hamsi mezgit barbun :)))) bir gece iki gunduz yetiyo..kendimizi resetliyoruz valla orada :))

ohh valla çok özendim ya negüzel :)
geldiğinde haber verirsen kilolarımdan arınmış halimi görürsün oralarda :9: :23:

2 sene önce gittim ben de amasra' ya nisan ayı olmasına rağmen oldukça kalabalıktı, çok da beğindik, tekrar gidilecekler listesine eklendi tabikii..

2 sene önce gittim ben de amasra' ya nisan ayı olmasına rağmen oldukça kalabalıktı, çok da beğindik, tekrar gidilecekler listesine eklendi tabikii..

beğenmene sevindim:)
böyle amasradan bahsettikçe aklıma deniz geliyor bayram bittiğinde kesin gitcem denizee:) beni sudan çıkaramıcaklar :)

kesinlikle :)) kisin daha güzel oluyo..yagmuruna doyum olmuyo baligina da :))

zayıflicaz dimi, evet evet zayıflicaz :))) hem de bi daha hiç tombiş olmicaz :)))

evet evet evet evet :)))

beğenmene sevindim:)
böyle amasradan bahsettikçe aklıma deniz geliyor bayram bittiğinde kesin gitcem denizee:) beni sudan çıkaramıcaklar :)

aslında gerçekten denizden çıkmamız lazım, hem keyif hem spor :))

ayy evet ya bende agustosun 6 sinda denizde olucam kizimla bol bol oynarim denizde bana da spor olur :)))

kızlar hiç düzenini bozmayan reglim şu an itibariyle 3 gün gecikmiş durumda, acaba kilo vermekle ilgili olabilir mi?? bi yardım lütfen :(([/QUOTE

canım dukan mı yapıyordun sen? dukan yapıyorsan adet düzenini bozuyor birkaç ay, benim de bozulmuştu yaptığımda.üstelik doğum kontrol hağı kullanmama rağmen.

bu arada kızlar. size birsey danışacağım.
benim işten gelişim nedeniyle yemek saatlerim 6.30u geçmeye başladı. ben de diyorum ki, öğle yemeğini kuvvetli kuvvetli yiyip 5 gibi ara öğün yapıp aksam yemeğinde de meyve salatası ve süt mü yapsam??? hem günlük meyve öğünümü tüketmiş olurum hem de gec saate göre dha hafif olur. yani bir tabak yemek ve ekmekten daha sağlıklı olucagı kesin :) sizce nasıl olur?? yoksa saat 8de bir tabak yemek yemek zorunda kalıyorum :/

bu arada kızlar belirteyim haftalık hedefim 1,5 kg. her hafta 1,5 kg verebilsem 8-9 haftada yani ekim başı gibi tamam benim iş :) hem sağlıklı bir haftalık kilo olur hem de kalıcı olur kendimi yıpratmadan.
bir de her hafta 1500 gr. veremezsem siz bana ceza verin tamam mı :)
ah su cuma 63.5 görebilseeemmmmmmmmmmmmm hayaller hayaller :)
bu arada bu sabah regl oldum ve resmen avuçlarımı kapatamicak kadar sis uyandım. su bardağını elimden bırakmıyorum

kızlar hiç düzenini bozmayan reglim şu an itibariyle 3 gün gecikmiş durumda, acaba kilo vermekle ilgili olabilir mi?? bi yardım lütfen :(([/QUOTE

canım dukan mı yapıyordun sen? dukan yapıyorsan adet düzenini bozuyor birkaç ay, benim de bozulmuştu yaptığımda.üstelik doğum kontrol hağı kullanmama rağmen.

benim işten gelişim nedeniyle yemek saatlerim 6.30u geçmeye başladı. ben de diyorum ki, öğle yemeğini kuvvetli kuvvetli yiyip 5 gibi ara öğün yapıp aksam yemeğinde de meyve salatası ve süt mü yapsam??? hem günlük meyve öğünümü tüketmiş olurum hem de gec saate göre dha hafif olur. yani bir tabak yemek ve ekmekten daha sağlıklı olucagı kesin :) sizce nasıl olur?? yoksa saat 8de bir tabak yemek yemek zorunda kalıyorum :/

bu arada kızlar belirteyim haftalık hedefim 1,5 kg. her hafta 1,5 kg verebilsem 8-9 haftada yani ekim başı gibi tamam benim iş :) hem sağlıklı bir haftalık kilo olur hem de kalıcı olur kendimi yıpratmadan.
bu arada bu sabah regl oldum ve resmen avuçlarımı kapatamicak kadar sis uyandım. su bardağını elimden bırakmıyorum

Aslinda mantikli..bizim bi tanıdık asla aksam yemegi yemez sadece salata su ve meyve aksam 6 dan sonra kadin 55 yasina ragmen manjen gibi...bence yapabilirsin onay veriyorum :)))

Haftada 1.5 kilo ayda 6 yapar ki ilk zamanlar icin verebilirsinde sonraki zamanlar icin verebilir misin bilmiyom...hem 1.5 kilo diye sartlama kendini veremezsen moralin bozulur..hem ne kadar versek kâr di mi :))))

tam olarak dukan yapmıyorum, sadece arada bir protein günü yapıyorum, haftada 1 falan oluyor oda. ama dediğin gibi olabilir gerçekten, inşallah gelir artıkk :((

akşam yemeği konusuna gelince, dün ben işte saat 4 gibi 1 kase yoğurt yemiştim, akşamda yoğunluktan dolayı yemek yemeye vakit bulamadım, saat 10' da yemek yemediğimi farkettiğimde aslında aç olmadığımı da gördüm. yani uzun lafın kısası dediğin çok mantıklı, ben bundan sonra öyle yapmayı düşünüyorum.

ödem için maydonoz suyu kesinlikle çok iyi, ama kadın doğumcu bir arkadaşım regliyken içme demişti. şimdi tam hatırlayamıyorum ama zararlıymış yani..

Onu duymamistim tatlim o zaman icmesin arkadasimiz...

yanlis akıl vermisim kusura bakmayinnn ;)))

Back