canım bendede oluyor o normal bence korkma :)
saol canım, valla ben de pek olmadığı için garipsedim ama sizlerin söyledikleri de içime su serpti..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bendede oluyor o normal bence korkma :)
valla hayran kalacaklar sana tatlım, hepsine isteyince neler yapabileceğini göstermiş olacaksın işte :))) korksunlar senden :))
Kızlar merhaba..nasılsınız? size haber veremedim..küçük bir kaza geçirdim.. spor yaparken sağ elimin üstüne düştüm.. tırnak diplerimde etler patladı. sağ elimi su an kullanamıyorum. çok şiş ödem oluştu..haber veremedim ama inanın çok canım yanıyor. eşim sporu yasakladı ama ben yine kaçamak bir şekilde yapıcam..:26:
Aaaa gecmis olsun canim...kendini zorlama yaaa ((((
nasıl sıkmışsam kendimi düşünce, ölüyorum karnımın içlerinin acısına :26::26: ayyy ne zaman başımıza ne gelicek hiç bilemiyoruz ya..
dün haberlerde izledim..kadın işten dönerken belediye arabasıyla ağacın arasına şıkışıp ölüyor..ölüm ne kadar yakın insana
Allah korusun tatlım ((
şaftım kaymış hem canım yanıyor hemde eşime diyorum ki, yarın cuma değil demi
Kızlar merhaba..nasılsınız? size haber veremedim..küçük bir kaza geçirdim.. spor yaparken sağ elimin üstüne düştüm.. tırnak diplerimde etler patladı. sağ elimi su an kullanamıyorum. çok şiş ödem oluştu..haber veremedim ama inanın çok canım yanıyor. eşim sporu yasakladı ama ben yine kaçamak bir şekilde yapıcam..:26:
Bu kilolar bizi manyak etti :)))
Bende her aksam acaba bu haftaki yuzdem ne diyip duruyorum eşime :)))
Ne manyak hemde, ama ben çok memnunum..özel insanlar olduğumuzu düşünüyorum..kadın löp löp olmuş hala diyetin ''d'' sinden haberi yok..öyle olmaktansa böyle olurum daha iyi
Aynen yaaa...ama bu tamamen psikolojik. ..bende 80 olana kadar zayiflarim amannn diye gecistiriyordum ama bigun kendimi aynada gordum yeminle kendimden tiksindim (
Psikolojinin hazir olmasi cok önemli yaa ....
değilmi ama, bakıyorsun yü
zü bebek gibi, harika bir genç kız ama neden o kilolarla yaşamaya kendini mahkum eder anlamış değilim..bence insanın çoğu duygusu kilo ile bağlantılı..kiloluysan kötü hissediyorsun ve kötü hissedince de herşeye sarıyorsunn
çok geçmiş olsun canım, elini zorlamamaya dikkat et, sağlık herşeyden önemli..
canım çok sıkılıyor kimsede konuşmuyor
Geldim geldim ben :))))