Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

fiyucem geldim.. öğleden sonra uyudum biraz. gece hiç uyumamıştım. bildirimimizi yaptın mı yapayım mı?

bildirimi yaptım spacem merak etme hatta sonuclar da acıklanmış...
baby cnm bak napalım sen durumuna bak mesela çarsamba aksamına söle bildirimi ne olur ne olmaz...biz de cuma gunu iste saat kaca kadar bekliyorsak 2-3 gelemiyorsan sen o kilonu gecelim olur mu :) hem bi şekilde bunu ayarlamış oluruz hem de sen de verdigin kilonun keyfini yasamıs olursun a.s.

Ellerine sağlık canımcım. Benim sayfalar çok geç açıldığından kontrol edemediydim.
Baby_nurse, öncelikle Allah kolaylık versin. Zor çalışma koşulların. Fiyuce'nin önerisine katılıyorum. Tam benim yazacaklarımı yazmış sağolsun. Madem gününü, saatini ayarlamak senin için sorun oluyor. Hafta içi ne zmaan girebilirsen bir girip o andaki kilonu bildir bize. Böylece hem paylaşımdan kopmamış olursun, hem de Fiyuce'nin dediği gibi verdiğin kiloları düzenli takip edip gelişiminden keyif alırsın. Ne dersin?

Ellerine sağlık canımcım. Benim sayfalar çok geç açıldığından kontrol edemediydim.
Baby_nurse, öncelikle Allah kolaylık versin. Zor çalışma koşulların. Fiyuce'nin önerisine katılıyorum. Tam benim yazacaklarımı yazmış sağolsun. Madem gününü, saatini ayarlamak senin için sorun oluyor. Hafta içi ne zmaan girebilirsen bir girip o andaki kilonu bildir bize. Böylece hem paylaşımdan kopmamış olursun, hem de Fiyuce'nin dediği gibi verdiğin kiloları düzenli takip edip gelişiminden keyif alırsın. Ne dersin?[/QUOT
teşekkür ederim arkadaşım....
elimden geldiği kadar topikten kopmayıp yediklerimide yazmak istiyorum o zaman kopmuyorum kendimi de iyi hissediyorum....sağolun sen ve fiyuce iyi destek oluyorsunuz....

5. olmuşuz güzeller. Sonunculuklardan geldik buraya. hadi bakalım. bundan sonra derece için oynayacağız tamam mı? Biz kaç birincilik ikincilik aldık eski günlerimizde. Şimdi o güzel günlere dönme zamanı.
Bu hafta tüm arkadaşlar lütfen daha fazla paylaşımda bulunsun, yediklerimizi içtiklerimizi yazalım. Kilo verme stratejilerimizi, programlarımızı paylaşalım. Burada daha fazla zaman geçirirseniz inanın kilo verme süreciniz de bundan etkilenecektir. Hadi günlük 5 dakikanızı ayıralım hepimiz. Birazcık da çaba gösterirseniz bakın ne kadar fark edecek herşey.. Düzenli paylaşımlarınızı bekliyoruz efenim :)...
Bendiyom'a özel not. Canımcım sen de gelecek haftadan itibaren bildirimde bulunmaya başlayacaksın. Sen de bu haftadan itibaren katılımda bulunmaya çalış olur mu? Eski temponu yakala. Bak sen de vermeye başlayacaksın...

evett...yaklastık eski günlere kızlar... 5.yiz... hadi bakalım..
ya ben arkdsımı beklerken cok acıktım 1tabak kısır yedim :):)
şimdi de doydum bakalım napıcas nese o gelsin bi şekilde hallederim artık...
öptüm hepinizi cidden bu hafta biraz fazla paylasım lütfen....

slam arkadaşlar
bugün ii geçti sayılır apartmanda bi komşuya davetliydim zeytinyaglı sarma vardı
sabah yagsız yogurt ve elma
öglen zeytinyağlı sarma :KK43:(mecbur kaldım yedim)
akşam yogurt
birazdanda 6 km yürüycem bandta umarım yürüyüşle öglen yediklerimi eritirim

fiyuce ;
sporu saat kaç gibi yapıyoruz şeker kaydirigubbakcemile2
yatmadan önce mi?

bi de şu sirkeli su işini biraz anlatabilir mi deneyenler
ben sirkeyi çok seviyorum da :1rolleyes: işe yarasın

öptüm hepinizi harikaymışız bu hafta
tabi haftaya daha güzel olucak kaydirigubbakcemile5

şu sirkeli suyu bende ço merak ettim elma sirkesi mi üzüm mü
nasıl yapılıyo ne kadar içliyo

öğk
sirke seven biri olarak bile garipsedim
kimse anlatmayınca bi bardağa bi yemek kaşığı katıp içtim
tadı berbat
işe yarıyorsa ne mutlu :)

fiyuce ;
sporu saat kaç gibi yapıyoruz şeker kaydirigubbakcemile2
yatmadan önce mi?

bi de şu sirkeli su işini biraz anlatabilir mi deneyenler
ben sirkeyi çok seviyorum da :1rolleyes: işe yarasın

öptüm hepinizi harikaymışız bu hafta
tabi haftaya daha güzel olucak kaydirigubbakcemile5

canım valla bence her gun yapalım ne zaman oldugu sorun diil..dün gece ben yaptım birz mekik bacak hareketi falan :)
da simdi arkdsm var bu gece yapamasam bile yarın full olarak baslıorm ben mesela mekik cekicem bol bol :)

sirkeli su olayını bilmiorm cnm valla ne desem yalan olur onu spacem bilio...

şimdik öncelikle elma sirkesi olacak. Sabahları aç karnına bir bardak suya iki yemek kaşığı katar katıyorsunuz. Orijinalinde bir tatlı kaşığıda bal katılıyor ve içiliyor. Forumda elma sirkeli mucize veya benzeri bir konu olacaktı. Hala aktif midir bilmiyorum.
İşe yarıyor mu sorusuna gelince. valla zor soru. bağışıklık, cilt, wc açısından evet. ama kiloya ne kdar etkisi var. sırf onu içsek zayıflar mıyız bilmiyorum. Ben onu içtiğim zamanda yediklerime de dikkat ediyordum zaten. Benim esas içme nedenim sabahtan itibaren kilo verme dşüncesine sahip olmaktı. Hani o açıdan ben de işe yaradı. Onu içtiğimde kahvaltımdan itibaren dikkat eder oldum vs. O yüzden yeniden başlamak istiyorum doğrusu. Bir küçük not: ben bal ve tatlımsı şeyler sevmediğimden bir kaç damla (fazla değil sabah sabah mideyi delmeyelım) limon sıkıyordum.

ya kızlar sizer imzaları görebiliyor musunuz? siteyi döndüm dolandım. açıklaamları okudum tekrar yapıştırdım imzamı filan ı ıh. ne kendimin ne de sizlerinkini görebiliyorum. sizler de durum nedir?

fiyuce ve benimkini görebiliyorum
ama seninki görünmüyorum space

5. olduğumuza sevindim.her nekadar katkım olmasada.bugün klasik bi kahvaltı yaptım.öğlen arkadaş geldi. kurabiye falan yedim.akşam da ton balığı ve krep. bugün biraz abarttım galiba.. sporumu yaptım sabah.
yarın yediklerime dha çok dikkat etmeliyim.

Alla alla. belki siteden tamamen çıkış yapıp tekrar girmek filan gerekiyor.. ne bilim.. ben sizinkileri de görmüyorum da.. imzanız var onu anlıyorum mesajınızın altında ayırma çizgizi var ama altı boş. neyse. olur elbet herhalde bir ara

kaydirigubbakcemile5Kizlarrr tebrik ediorum 5.olmusuzsengözlerimebaksanab

Sirkeli suyu 2 haftadir duzenli iciorum , bence super bisi
ben burdaki forumdan duydum ama tam olarak nasil icildigine dahil herkes baska biri diyor bence olayi ingilizce arastirdim, bi cok doktor bu konuda yazi vermis, yag yakimina ve metabolizmayi hizlandirmaya yariyormus ve ordan derledigim uzere:kahve: Her ogunden once bir bardak suya bi corba kasigi ELMA sirkesini karistirip icioruz Ozellikle bel bolgesinde incelme gosterio.

Hadi kolay gelsinn hatunlar, sorunlariniz olursa paylasin hemen cozeriz, kilo vermemek icin hicbi engel olmasinn, haftaya kesin birinciyiz:lepi::lepi::enbuyukkk:

günaydın arkadaşlar
sabah bende sirkeli su içtim hafif bi kahvaltı yaptım ama bu sabah tartılmadım
her sabah tartılıp kil bildirimi yapmam gerekiyo mu ?

slm kızlar...sıkı bi kahvaltı sorası herkese mrb :) bal peynir domates salatalık ve beyaz ekmek :) li bi kahvaltı..
ama bu sayede aksama kadar azıcık yicemi cok iyi biliorm..kahvaltıdan kısarsam aksama kadar deli gibi tıkınıyorum cunku...
sebnemcim sadece cuma sabahları bildirim yapıyoruz kilomuzu...ac karnına wc sorası ok..
onun dısında kendini kontrol etmek istersen tabi tartılabilrsin... ama bildirimler sadece cuma...
a.s.

X