- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
Iyi de o zaman bizim birinci ollmamiz gerekmiyo mu :))
ben ısın o kısmında degılım sadece bole bı durum olabılırmı dıye meraktayım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi de o zaman bizim birinci ollmamiz gerekmiyo mu :))
ben ısın o kısmında degılım sadece bole bı durum olabılırmı dıye meraktayım.
Ben valla birincilik kismindayim :)) sonucta kimin hakkı ise onun olmali... kızlar deli gibi diyet yapıp spor yapip emek veriyorsa gozden kacan bi durum icin motivasyonlarinin daha da artiracak biseyi kaybetmelerini istemeyiz di mi :))
yk canım sorun yok.bıldırımlerı dogru.ben deneme suresı kısmını atlamısım.motıvasyon dusurecek bı durum yok cnm.herzaman bırıncı olamayız sonuncuda oldugumuz olacaktır elbett
canım daha once lıstede olmadıgı ıcın bu uye bırde uyelerın 3 hafta deneme surelerı oldugu ıcun 3 hafta lıstelere alınmama durumları varmıs bıdahakı hafta 2 ye bolunur verdıgı kılo sorun yok yanı
:)))) canım cok güldüm ya :)) tamam bu gece de yemene bile izin vericem nerdeyse :)kuzuş oruc tutuyrum ya ondan yedım kans ekerı dusmesı yasamayayım dıye cunku ozaman orucumu bozmak zorunda kalırım bozmazsam bayılırım komalık olurum tansıyonum cok duser beyın kanaması rıskı artar daha sayımmı
:)))) canım cok güldüm ya :)) tamam bu gece de yemene bile izin vericem nerdeyse :)
bu arada ben bu takıma ba-yıl-dım!
inanılmaz bir hava var suan, hiç bozmayalım kızlar bu kararlılığı.
kimse karamsar olmasın, karamsarlığa kapıldığınız an buraya olumlu olumlu seyler yazın ki yansımasıyla yeniden motive oluun, olalım .
ben inanıyorum size. bize. hepimize:) bence 3-4 hafta sonra herkes 12. takımın birinciliğinden bıkıcak :)
ondan sonracımaaa beyın kanaması gecırırım komaya gırerım cıkamam falan mazallah olurum kalırım yada baska komplıkasyonlar yasarım yeterlımı bu gecede yıyebulumun :))) bende sevıyom takımımı sıze cok kanım ısındı ulen krocanlar:)))) canım cok güldüm ya :)) tamam bu gece de yemene bile izin vericem nerdeyse :)
bu arada ben bu takıma ba-yıl-dım!
inanılmaz bir hava var suan, hiç bozmayalım kızlar bu kararlılığı.
kimse karamsar olmasın, karamsarlığa kapıldığınız an buraya olumlu olumlu seyler yazın ki yansımasıyla yeniden motive oluun, olalım .
ben inanıyorum size. bize. hepimize:) bence 3-4 hafta sonra herkes 12. takımın birinciliğinden bıkıcak :)
hahahaha bencede en bırıncı bızız :))):)
korksunlar bizden kardeşimmmmm :)
Aksam menüm
1 kase soguk yogurt çorbası
salata
1 adet kofte
2 lt su
bi saate kadar da leslie ile 2 mil yapmayi düşünüyorum :))
mükemmel bir menü!! İçinde her besin grubu var. Ah keşke bende et yesem de böyle tam bir öğün yapsam..
Iyi di mi menüm ama kaptanim begenmiyo az yiyonn diyo :))
Daha yeni geldim iftar menüm:
1 tabak kuru fasülye
semizotu/salatalık
2,5 litre su
Spor olarak: 30 squat, 30 dkk yürüyüş (gün içinde yaptığım maratondan bahsetmiyorum ), 8 dkk butt workout.
kalçalarımda gözle görülür bir değişiklik var, pantolonlarım baya bir bol gelmeye başladı... Tek sorun kalçadan fazla göbek vermem kaburgalarım çıktı resmen Bölgesel çalışsamda olmuyor. Önerileriniz??
Daha yeni geldim iftar menüm:
1 tabak kuru fasülye
semizotu/salatalık
2,5 litre su
Spor olarak: 30 squat, 30 dkk yürüyüş (gün içinde yaptığım maratondan bahsetmiyorum ), 8 dkk butt workout.
kalçalarımda gözle görülür bir değişiklik var, pantolonlarım baya bir bol gelmeye başladı... Tek sorun kalçadan fazla göbek vermem kaburgalarım çıktı resmen Bölgesel çalışsamda olmuyor. Önerileriniz??
Kaptan seni beslemeye çalışıyor bence baktı haftaya seni rakip gördü DD Bilmem bence yeterli gibi
tahıl-çorbadaki buğday
protein-yoğurt/et
karbonhidrat-yoğurt/salata
mineral-salata
Hepsi var gibi ama çok az miktarda yiyorsan o sorun olabilir kanımca.
Kaptan seni beslemeye çalışıyor bence baktı haftaya seni rakip gördü DD Bilmem bence yeterli gibi
tahıl-çorbadaki buğday
protein-yoğurt/et
karbonhidrat-yoğurt/salata
mineral-salata
Hepsi var gibi ama çok az miktarda yiyorsan o sorun olabilir kanımca.