• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

butun gun acız ıftarda neredeyse hıc bısey yemıyoruz ertesı gune eksık baslıyoruz e ogunde cok az beslenme daha sonrakı gun sonuc bozulan degerler bozulan vucut dengesı bozulan hormonlar bulumia hastalıgı yada kalp tansıyon seker yada bozulan metabolızma metabolızma hızını kaybeden vucut sonuc obezıte

vay keleş vayyy :4: araya fıtnede sokarmıs hehehhee

yok cnm oruc tutanlar ıcındı sozum vucut 15 saat karbonhıdrat proteın sıkıntısı cekıyor.saglıgınızdan olmayın dıye dedım oruc olmasa sık ye cok az ye ok de.

sen az yemek nedır gormemısın sen hıc dalın menusune rastlamamısın ornek

sabah yok
ara yok

oglen 1 kase yogurt
ara yok

aksam yarım kase yagsız tuzsuz salata
ara yok

al ıste bnm menuelrımde bole oluyo ama oruc tutuyoruz anıden tansıyonumuz dusse bozamayız ama oruc tutmuyoken bu durumda yıyebılırız oncun seyıttımdı

:)))) kaptan sen boyle yiyerek kac kilo verdin?? Bacim bisey yemiyomuşun ki :)))

butun gun acız ıftarda neredeyse hıc bısey yemıyoruz ertesı gune eksık baslıyoruz e ogunde cok az beslenme daha sonrakı gun sonuc bozulan degerler bozulan vucut dengesı bozulan hormonlar bulumia hastalıgı yada kalp tansıyon seker yada bozulan metabolızma metabolızma hızını kaybeden vucut sonuc obezıte

Kiz kocam endokrin uzmanı senin kadar anlatmiyo vallahi :))

Ya çorba bi kase sakata koca salata tabagi evet kofte bitane ama yetiyo... ne bileyim kilo verecem diye kaslarim erimesinde..hos spor da yapiyorum :)) bende kastan cok yag var zatii :))))))

Bence gerçekten örnek menü zaten bence ramazanda midemiz küçülüyor. Ben açıkçası yiyemiyorum daha fazla cidden gitmiyor yoksa 2 pizzayı yuttuğumu bilirim bir öğünde ah o vicdan azabı yok mu çekilen sonradan... :50:

Bence gerçekten örnek menü zaten bence ramazanda midemiz küçülüyor. Ben açıkçası yiyemiyorum daha fazla cidden gitmiyor yoksa 2 pizzayı yuttuğumu bilirim bir öğünde ah o vicdan azabı yok mu çekilen sonradan... :50:

Ahhh o eski gunlerrrr :)) buyuk boy pizza itina ile tek basina yenirdi :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahhh o eski gunlerrrr :)) buyuk boy pizza itina ile tek basina yenirdi :))

bır buyuk tava buyuklugunde 5 lahmacun degırmen mısalı ogutulurdu bır vakıtler 1 kılo profıterol hoop mıdeye bır ekmek tost ımmmmm nası yenırdıkı sorma :33::33: ama ozamanlar bıle 60 kg mı gecmezdım

Ancak cidden kızlar şok diyet uygulayıp, öğün atlayıp yapılan diyetler an için sonuç verir ama hayat boyu iyi bir bedenle yaşamak istiyorsak doğru gelmiyor bana. Sen vücudunu sabah öğle yememeye alıştırıp bir yoğurt yersen arzuladığın kiloya ulaşınca böyle devam etmeyi kabuledersen hoş ama bence istedğin kiloya ulaşınca illaki normal bir şekilde yemeye başlayacaksın. Ve emin ol metabolizman anam ne oluyor diyip bu beni geçen dönem aç bıraktı diyip güzellll bir yağ kitlesi depolayacak. O yüzden herşey orantılı olmalı. SERT DİYETLERE KARŞIYIM. :50: Tecrübe konuşuyor 47 kiloydum bir ayda 64 oldum senin gibi açlık diyeti yaptım, 55 e inmiştim ama normal beslenmeye başlayınca tekrar 60 lara yükseldim ve birdaha o 50lerin altına inemedim. Mutlaka SPor ve dengeli beslenme :47:

Ancak cidden kızlar şok diyet uygulayıp, öğün atlayıp yapılan diyetler an için sonuç verir ama hayat boyu iyi bir bedenle yaşamak istiyorsak doğru gelmiyor bana. Sen vücudunu sabah öğle yememeye alıştırıp bir yoğurt yersen arzuladığın kiloya ulaşınca böyle devam etmeyi kabuledersen hoş ama bence istedğin kiloya ulaşınca illaki normal bir şekilde yemeye başlayacaksın. Ve emin ol metabolizman anam ne oluyor diyip bu beni geçen dönem aç bıraktı diyip güzellll bir yağ kitlesi depolayacak. O yüzden herşey orantılı olmalı. SERT DİYETLERE KARŞIYIM. :50: Tecrübe konuşuyor 47 kiloydum bir ayda 64 oldum senin gibi açlık diyeti yaptım, 55 e inmiştim ama normal beslenmeye başlayınca tekrar 60 lara yükseldim ve birdaha o 50lerin altına inemedim. Mutlaka SPor ve dengeli beslenme :47:

Aynen katiliyorum..un seker tuza bye bye...biraz da sporla destek ee birazda gırtlağı tuttun mu tamamdir yani :))

orda dur bakemmmmmm :16:

3 ayda bu kıloyu verdım 5 ay gectı ustunden bı ara ızne ayrıldım ve acayıp yedım halada ole o dıyettene ser kalamdı herseyı yıyorum bazı gunler cok abartıyorum sonuc olarak kılo almıyorum.verdım ama gerı almadım

suda var ben sımdı dıyet yapıcam dedıgım an benım beynım acıkma ısını bıtırıyo ve bak samımı soluyorum ne karnım acıkıyo ne zafıyet gelıyo aklıma yemek bıle gelmıyo yanı normal ıstahsız ınsanlara donuyorum hanı ac oldugum halde dırenmıyorum acıkmıyorum.bırde o donem acayıp spor yaptım kastan kaybetmemek ıcın et ve et urunlerı cok tukettım gunde en az 300-400 grm kırmızı et yedım gunde 2-3 saat spor yaptım yanı yagdan verdım bıraktıgımdada senın dedıgın seyle hıc karsılasmadım ama aclıktan kıvrandıgım halde hele dur gun bıtıyo az kaldı ha gayret yeme dayan gıbı aclık dıyetı yapmadıma clıga dırendım vucudum ıstemedı hafta 7 gun hergun kırmızı et yedım yogurt yedım bazı gunler bu sekılde beslendım ya karnıma cıkmadı ya vaktım olmadı cocuklardan.saglıgımda bozulmadı cunku ben vucuduma ıhtıyaclarını bı sekılde soktum sekerım :16::16:

mahir ve diğer derceye giren arkadaşım çokk tebrik ederim..kendim almış gibi oldum...okuduklarım bana acayip yön veriyor, ne güzel ve bilgilisiniz..haftaya bende iddaalıyım..bayrama ramak kala asılabildiğim kadar asılıcam ve en güzel şekilde bayramı karşılıyıcam..

önerisi olan var mı? bayrama kadar 3 kilo verebilirmiyim? çoookkk istiyorumm :30::30::30:

Back