• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

geldim neler yaptın bugün

Bugun sabah kalktim yatak odamin halisi kirlenmiş cok onu yikadim..sonra yayildim oglene kadar sonra spor (bu arada 100 mekik 100 ip atlama yaptım leslie den sonra) simdi de uzaniyom... iftari bekliyom. ..se neler yaptin??

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahur menüm:
Bir kase kabak çorbası
1 domates
2,5 litre su

Spor olarak sabah saat 10 da çıktım daha yeni geldim, tüm gün yürüyerek oradan buraya gittim... Tabiki de susadım :( Antalya yanıyor, mecazen ve gerçek anlamda sıcaklık çok yükseldi heryerde orman yangını var :((((((((

***12.TAKIM 319.ETAP ***

dalin26 (76,7 / 75,9 / 0,80 / % 1,04 ) hedef kilosu değişti yeni hedef 60,00 kg

çirkinördekyavrusu (71,5/ 69,4 / 2,10 / % 2,93 ) yeni üye hedef 60,0 kg

papyon (61,8/ 59,6 / 2,20 / % 3,56 )yeni üye hedef 52,0 kg

zaygomatic (55,5/ 54,7 / 0,80 / % 1,44 )yeni üye hedef 52,0 kg

prenses_ece (70,8 /69,9 / 0,90 / % 1,27 )yeni üye hedef 63,0 kg

mahir (71,2/ 68,5 /2,70 / %3,79 )yeni üye hedef 58,0 kg

12.TAKIM ORTALAMASI % 2.33
İşte ben buna bomda etkisi derim! Uçmuşuz maşallah. Nazar değmesin!!!!! :nazar:

1. Arkadaşlar ben yeniyim öğrenene kadar bana biraz yardımcı olur musunuz diyete ne zaman başlıyorum bu gün mü ilk gün? Kilo çizelgesi nasıl hazırlaya bilirim ? Yemeklerimi nereye yazacağım burayamı yine yani neler yapmalıyım 12. Takımdan diğer arkadaşlar neler yapıyor

aramıza hoşgeldin bugün ne yaptın bilmiyorum ama yarın hemen başla menünü akşam yemegini yedikten sonra bu sayfaya yazıyorsun istekli olursan kilolarından hemen kurtulursun bu takımın amacı birbirimize destek olmak

hoşgeldinnnn!!
çizelge için :http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html

buda çizelgeyi güncellemek için ama ben bu konuyu pek anlayamadım açıkcası:http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/479510-cizelge-degistirme-sorunu.html

Haftaya birinciyiz ben sizleri az aşağı çekmişim haftada 2 kilo vermeyi doğru bulmuyorum ama daha fazla sporla bu haftaki kusurumu kapatacağım kızlar kusura bakmayın :D haftaya aynı performansı gösterin... :33:

kızlar selam :)
bugünkü listem şöyle ...
sabah - sirkeli ılık suyum
bitki çayım
2 dilim kepek ekmeği ve 1 porsiyon peynir ile yağsız tost
1 domates
1 şekersiz çay
2 zeytin

öğle - dışarıdaydım hızlı atıştırmalık olarak activia yoğurt

ara - 3 hurma
1 bardak süt

akşam - 1 kase çorba(domates)
1 kase cacık ( bayılırım:)

spor : yarım saat eliptik bisiklet
su : suan 1,5 ama tüm gün 2 lt. oluyor
bitki cayı: suan 2 bardak - birazdan 3. geliyor :)

1. arkadaşlar ben yeniyim öğrenene kadar bana biraz yardımcı olur musunuz diyete ne zaman başlıyorum bu gün mü ilk gün? kilo çizelgesi nasıl hazırlaya bilirim ? yemeklerimi nereye yazacağım burayamı yine yani neler yapmalıyım 12. takımdan diğer arkadaşlar neler yapıyor

canım takımımıza hosgeldın.bugunden ıtıbaren baslıyorsun dıyete demektır bu kaçamak yok spor ve menulere cok ozen gostereceksın.paylasım esastır aktıf olman gerekır yanı devamlı shbetımıze katılman gunde 1-2 mesaj yazmaman.mazeretsız bıldırım yapmamak menu yazmamak mesaj yazmamak en katı kurallarımızdan bır kacıdır.takımın 1.sayfasını oku orda kurallarımız guncel bı sekılde bulunmakta menulerını buraya sabah ogle aksam ve ara lar olmak uzere yazıp en snada spor ve ıctıgın su mıktarını yazacaksın.kılo cızelgesı ne tıcker factory sıtesıne gır ordan olusturabılırsın.

onumuzdekı cumaya kadar deneme suren basladı takıma hemen uyum saglarsan mesaj yazma konusunda aktıflık paylasım konusunda sıkıntı yasamazsak onumuzdekı cuma senıde lıstemızde belırtıcez hayırlı ugurlu olsun :16::16:

kızlar selam :)
bugünkü listem şöyle ...
sabah - sirkeli ılık suyum
bitki çayım
2 dilim kepek ekmeği ve 1 porsiyon peynir ile yağsız tost
1 domates
1 şekersiz çay
2 zeytin

öğle - dışarıdaydım hızlı atıştırmalık olarak activia yoğurt

ara - 3 hurma
1 bardak süt

akşam - 1 kase çorba(domates)
1 kase cacık ( bayılırım:)

spor : yarım saat eliptik bisiklet
su : suan 1,5 ama tüm gün 2 lt. oluyor
bitki cayı: suan 2 bardak - birazdan 3. geliyor :)

3 hurma yemek ne oluyomus 1 tane neyıne yetmedı :47: cızerımmmm

gerı kalan menu sahane olmus canım :46::46:
bıtkı cayını da cozutma gunde 2 bardak yeterlı hersyeın fazlası zarar :16::16::16:

kızlar 1 haftayı doldurduk ve gevseme evresını bıtırdık an ıtıbarıyle herkes her menuyu yorumlayacak eksıklerı hataları arkadasını uyarmak ıcın ırdeleyecek.

bende menumu yazayım

sahur 2 krep
3 top profıterol

ıftarada yogurtlu kofte bır porsıyon salata tatlı yermıyımm bılemıyorum

su sahurda 1 bucuk ıctım ıftarda 1 ıcerım sahura kadar 3 u gecer

spor dısarıda 1 bucuk saat yuruyus

kızlar 1 haftayı doldurduk ve gevseme evresını bıtırdık an ıtıbarıyle herkes her menuyu yorumlayacak eksıklerı hataları arkadasını uyarmak ıcın ırdeleyecek.

bende menumu yazayım

sahur 2 krep
3 top profıterol

ıftarada yogurtlu kofte bır porsıyon salata tatlı yermıyımm bılemıyorum

su sahurda 1 bucuk ıctım ıftarda 1 ıcerım sahura kadar 3 u gecer

spor dısarıda 1 bucuk saat yuruyus

3 top profiterol müüüü :) kuzucum ben de istiyorum o diyetten :) gerçi yürüyüş 1 saat süpper süpperrr telafi etmiştir o :)

3 hurma yemek ne oluyomus 1 tane neyıne yetmedı :47: cızerımmmm

gerı kalan menu sahane olmus canım :46::46:
bıtkı cayını da cozutma gunde 2 bardak yeterlı hersyeın fazlası zarar :16::16::16:

valla canım hurma ilk önce 1 di. soğuk sütün yanında 2 oldu, 3le kapanışı yaptım :) ama söz veriyorm bir daha 1den fazla yemicem.

bitki çayı da mecbur canım :( benim 3-4 gün tuvalete cıkamadıgım oluyor :( bağırsak problemim var. allah kimseye vermesin :(

Back