• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

orda dur bakemmmmmm :16:

3 ayda bu kıloyu verdım 5 ay gectı ustunden bı ara ızne ayrıldım ve acayıp yedım halada ole o dıyettene ser kalamdı herseyı yıyorum bazı gunler cok abartıyorum sonuc olarak kılo almıyorum.verdım ama gerı almadım

suda var ben sımdı dıyet yapıcam dedıgım an benım beynım acıkma ısını bıtırıyo ve bak samımı soluyorum ne karnım acıkıyo ne zafıyet gelıyo aklıma yemek bıle gelmıyo yanı normal ıstahsız ınsanlara donuyorum hanı ac oldugum halde dırenmıyorum acıkmıyorum.bırde o donem acayıp spor yaptım kastan kaybetmemek ıcın et ve et urunlerı cok tukettım gunde en az 300-400 grm kırmızı et yedım gunde 2-3 saat spor yaptım yanı yagdan verdım bıraktıgımdada senın dedıgın seyle hıc karsılasmadım ama aclıktan kıvrandıgım halde hele dur gun bıtıyo az kaldı ha gayret yeme dayan gıbı aclık dıyetı yapmadıma clıga dırendım vucudum ıstemedı hafta 7 gun hergun kırmızı et yedım yogurt yedım bazı gunler bu sekılde beslendım ya karnıma cıkmadı ya vaktım olmadı cocuklardan.saglıgımda bozulmadı cunku ben vucuduma ıhtıyaclarını bı sekılde soktum sekerım :16::16:

Hiç yopranmadın mı? Yapma bence sürekli aç yaşamak çok zor, Bir an gelir insan artık yok olmuyor böyle devam edemem der sen demesen bile metabolizman diyebilir. Bak ben anemiğim sürekli demir takviyesi alıyorum o 64 ten 55 e şok bir diyetle düşüp geri alalı. Ama bu sefer daha fazla zamana yaydım. Bence yemeği kesmektense spora yüklenmek daha iyi ama bu benim fikrim tabi. Senin fikrine de saygı duyarım. Her insanın metabolizması aynı değil ne de olsa. Bu arada metabolizma hızlandırıcı şeyler okudukça buldukça paylaşsak güzel olur bence :) :34:

Hiç yopranmadın mı? Yapma bence sürekli aç yaşamak çok zor, Bir an gelir insan artık yok olmuyor böyle devam edemem der sen demesen bile metabolizman diyebilir. Bak ben anemiğim sürekli demir takviyesi alıyorum o 64 ten 55 e şok bir diyetle düşüp geri alalı. Ama bu sefer daha fazla zamana yaydım. Bence yemeği kesmektense spora yüklenmek daha iyi ama bu benim fikrim tabi. Senin fikrine de saygı duyarım. Her insanın metabolizması aynı değil ne de olsa. Bu arada metabolizma hızlandırıcı şeyler okudukça buldukça paylaşsak güzel olur bence :) :34:

ya aci biber metabolizma hızlandırıcı imis ya onu yiyince istahimiz acilmaz mi???

aclıkla tabıkı yasanmaz ama bnm anlatmak ıstedıgım ben aclık hıssetmedım hıc ıste.hıcte yormadı vucudumu ama ben farketmesemde kendıme zarar evrıyor olabılırım dusuncesıyle ac hıssetmesemde aslıdna acımdır beynım aclık sınyallerının onune gecmıstır dusuncesıyle zamana yaymaaya karar evrdım

acı biberde kapsaisin denilen bir madde var bu zaten senin yağ oksidasyon metabolizmanı hızlandırıyor. Yoğurt tarzı süt ürünleri ise emilimini arttırıp hızlandırıyor yani süt ürünleriyle birlikte tüketmek herzaman bir artı...

Yani yogurtlu acı biber :)) dogru mu :)))))

Bana çatlaklar için önerebileceğiniz birşey var mı? Kendiniz deneyip sonuç aldığı yöntemler var mı? Beyaz tenliyim çok belli ediyorlar kendini. :(

Suna dumankayanin bi formülü varmis o iyi geliyomus ben kullanmadim ama bi arkadasim cok faydasini görmüştü. .bi yerde de kahve ve limon ole peeling diye okumustum sanırım...

Back