• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

3 top profiterol müüüü :) kuzucum ben de istiyorum o diyetten :) gerçi yürüyüş 1 saat süpper süpperrr telafi etmiştir o :)

valla canım hurma ilk önce 1 di. soğuk sütün yanında 2 oldu, 3le kapanışı yaptım :) ama söz veriyorm bir daha 1den fazla yemicem.

bitki çayı da mecbur canım :( benim 3-4 gün tuvalete cıkamadıgım oluyor :( bağırsak problemim var. allah kimseye vermesin :(

kuzuş oruc tutuyrum ya ondan yedım kans ekerı dusmesı yasamayayım dıye cunku ozaman orucumu bozmak zorunda kalırım bozmazsam bayılırım komalık olurum tansıyonum cok duser beyın kanaması rıskı artar daha sayımmı :9::9::9:

oruç oruçmu yaptın bütün bunları canımm :52::52::52:

evet canim ve suan bacaklarim tutmuyo dermansizliktan :))

Sahur menüm:
Bir kase kabak çorbası
1 domates
2,5 litre su

Spor olarak sabah saat 10 da çıktım daha yeni geldim, tüm gün yürüyerek oradan buraya gittim... Tabiki de susadım :( Antalya yanıyor, mecazen ve gerçek anlamda sıcaklık çok yükseldi heryerde orman yangını var :((((((((

sahurda da iftarda da az yiyon valla maşallah :))

İşte ben buna bomda etkisi derim! Uçmuşuz maşallah. Nazar değmesin!!!!! :nazar:

Superiz süper :)))

gun gelecek bu takıma gırmk ıcın herkes rıcada buluncak :6::6:

Hehehe kimseyi almayalim kaptan :)) en birinci hep birinci olalim :)))

Kesinlikle haklısın bu hafta arkadaşlar çok iyiydi sanırım bu seni iyi motive etti

sende harikaydin canim :)))

1. arkadaşlar ben yeniyim öğrenene kadar bana biraz yardımcı olur musunuz diyete ne zaman başlıyorum bu gün mü ilk gün? kilo çizelgesi nasıl hazırlaya bilirim ? yemeklerimi nereye yazacağım burayamı yine yani neler yapmalıyım 12. takımdan diğer arkadaşlar neler yapıyor

Hsgeldin aramıza :))

hemen ilgilenip cevap verdiğin için çok teşekkürler ben bu gün başlayım o zaman sahur da pek bişi yemedim şimdi iftarda başlayayım o zaman , zaman kaybetmek istemiyorum

hemencik baslamak lazım zaman kaybı yok :))

kızlar selam :)
bugünkü listem şöyle ...
sabah - sirkeli ılık suyum
bitki çayım
2 dilim kepek ekmeği ve 1 porsiyon peynir ile yağsız tost
1 domates
1 şekersiz çay
2 zeytin

öğle - dışarıdaydım hızlı atıştırmalık olarak activia yoğurt

ara - 3 hurma
1 bardak süt

akşam - 1 kase çorba(domates)
1 kase cacık ( bayılırım:)

spor : yarım saat eliptik bisiklet
su : suan 1,5 ama tüm gün 2 lt. oluyor
bitki cayı: suan 2 bardak - birazdan 3. geliyor :)
Bence menu guzel... haftaya cuma senden cok umutluyum :))

3 hurma yemek ne oluyomus 1 tane neyıne yetmedı :47: cızerımmmm

gerı kalan menu sahane olmus canım :46::46:
bıtkı cayını da cozutma gunde 2 bardak yeterlı hersyeın fazlası zarar :16::16::16:

Kaptana kalsa yemeyecez koklayacaz yani :)))

kızlar 1 haftayı doldurduk ve gevseme evresını bıtırdık an ıtıbarıyle herkes her menuyu yorumlayacak eksıklerı hataları arkadasını uyarmak ıcın ırdeleyecek.

bende menumu yazayım

sahur 2 krep
3 top profıterol

ıftarada yogurtlu kofte bır porsıyon salata tatlı yermıyımm bılemıyorum

su sahurda 1 bucuk ıctım ıftarda 1 ıcerım sahura kadar 3 u gecer

spor dısarıda 1 bucuk saat yuruyus

Gece gece o profiterol ne bi söyler mısın captain??? Diğerleri tmm ama profiterol cik cik cik olmadı :))

kızlar takımımız 2.oldu

bıreyselde ıse mahır 1.
papyon 3. oldu yasasın 1.ve 3. bızım takımdan cıktıııııı 2.de 14.takımda
bu arada mahır kılpayı aldın 1.lıgı senın yuzden 3.79 voguenın 3.72 tebrıkler :46::46::46::46::46:

benım elemanlar cok manyak cıktı pısıko pısıko kılo verıyolla aman yarabbı :53:

kızlar takımımız 2.oldu

bıreyselde ıse mahır 1.
papyon 3. oldu yasasın 1.ve 3. bızım takımdan cıktıııııı 2.de 14.takımda
bu arada mahır kılpayı aldın 1.lıgı senın yuzden 3.79 voguenın 3.72 tebrıkler :46::46::46::46::46:

benım elemanlar cok manyak cıktı pısıko pısıko kılo verıyolla aman yarabbı :53:

Oleyyyyyyyy oleyyyyy :))) yaşayın kizlarrrr :))

Gece gece o profiterol ne bi söyler mısın captain??? Diğerleri tmm ama profiterol cik cik cik olmadı :))

utanmırmısan kaptana karısırsan aganın sozune soz olurmı zındık :1: orucluyum annem ben 3 uc mınıcık mınnacık topu brıak onun gıbı 15 tane erıtecek enerjıyı tuketıyorum naberrrr :33::33:

utanmırmısan kaptana karısırsan aganın sozune soz olurmı zındık :1: orucluyum annem ben 3 uc mınıcık mınnacık topu brıak onun gıbı 15 tane erıtecek enerjıyı tuketıyorum naberrrr :33::33:

Hehehehe banane banane bana meyve yoksa sana da o yok bananeeee :))

Zaten dereceye giremedim kafam bozuk...iftardan sonra bi leslie daha yapayim ben.... görürsünüz haftaayaaa siz :)))))

Bence daline ceza verelim biz meyve yediğimizde kürekle vururum diyen kişi nerde verelimmmmm!!! Ben fazla mı kaşındım :DD

Hehehehe banane banane bana meyve yoksa sana da o yok bananeeee :))

Zaten dereceye giremedim kafam bozuk...iftardan sonra bi leslie daha yapayim ben.... görürsünüz haftaayaaa siz :)))))

asıl haftaya sız grusursunuz bnm haftada 3 bucuk kıloya yakın vermıslıgım var ıstesem tozuma yetısemezsınız naberrr:33:

Kızlaarrr ben bugun iyice cozuttum. Menümü yazıp dışarı çıkacağım yürüyüş için. Sabaha kadar yürümem lazım :))

Sabah: yulaf kepeğinden krep, light peynir
Öğle: az çorba, balık fileto, sadece 1 tatlı kaşığı muhallebi
Ara öğün: 4 tane kayısı
Akşam: salata, mantarlı kepekli makarna, 8 tane kayısı

1 haftadır tatlı yemediğimden kayısı o adar iyi geldii bana bırakamadım :(((

Ama tabiki bu verilen 2.2 kilonun kutlaması, yarın böyle olmayacak.

Spor olarak: şimdilik yarım saat yürüdüm, ama şimdi dışarı çıkıp ayaklarım ağrıyana kadar yürücem, çünkü içim hiç rahat değil :(((

Kızlaarrr ben bugun iyice cozuttum. Menümü yazıp dışarı çıkacağım yürüyüş için. Sabaha kadar yürümem lazım :))

Sabah: yulaf kepeğinden krep, light peynir
Öğle: az çorba, balık fileto, sadece 1 tatlı kaşığı muhallebi
Ara öğün: 4 tane kayısı
Akşam: salata, mantarlı kepekli makarna, 8 tane kayısı

1 haftadır tatlı yemediğimden kayısı o adar iyi geldii bana bırakamadım :(((

Ama tabiki bu verilen 2.2 kilonun kutlaması, yarın böyle olmayacak.

Spor olarak: şimdilik yarım saat yürüdüm, ama şimdi dışarı çıkıp ayaklarım ağrıyana kadar yürücem, çünkü içim hiç rahat değil :(((

bugun cuma gayet guzel kılolar verdınız o yuzden kaçamagı hakettınız :34:

kızlar 14.takımla ılgılı bı durum tespıt ettım tebrık etmek ıcın gırmıstım.baktımkı lısteye bır uyelerını eklememısler bayan dun bıldırım yapmıs persembeden cuma yokum dıye kaptan ve dıgerlerıde gormeyınce bugun bıldırım yapmadıgını dusunmusler aslıdna yapmıs.kaptanda nu lısteye eklememıs bu durumda takım yuzdesı 5 e deılde 4 e bolunmus 2.14 yerıne 2.52 ye yukselmıs
lısteye dahıl edılıp bıldırımde bulunmadı notu dusulmelıydı.budnan sonr abızdemı bole yapsak :33::33:

Aksam menüm

1 kase soguk yogurt çorbası
salata
1 adet kofte
2 lt su

bi saate kadar da leslie ile 2 mil yapmayi düşünüyorum :))

canım sahurdada ıftardada cok az yıyorsun baka bus ekılde kaslarından suyudnna kaybedersın buda cok az dogru deıl bıraz saglıklı beslenmemız sart yoksa aynen gerı gelır kılolar

canım sahurdada ıftardada cok az yıyorsun baka bus ekılde kaslarından suyudnna kaybedersın buda cok az dogru deıl bıraz saglıklı beslenmemız sart yoksa aynen gerı gelır kılolar

Yavru kusum yedigim salatayı gorsen tepeleme kocccaman bi salata tabagi :)) e kofte mi de yedim yogurt ispanak pirinc sarimsak var corbamda :))

Meyveyi de sen yasakladin.. ne yapiimmm :))))

Bi tek ekmek yemiyorum onunda yoklugunu hissetmiyorum bir ay oldu ekmek yemeyeli çünkü. .. sahura gelince normalde hic yapmzdim sahur ben.. cunku gece yersem sabaha midem ekşiyo ama bu sene yapiom...

mesela bu gece sut icicem :)))

kızlar 14.takımla ılgılı bı durum tespıt ettım tebrık etmek ıcın gırmıstım.baktımkı lısteye bır uyelerını eklememısler bayan dun bıldırım yapmıs persembeden cuma yokum dıye kaptan ve dıgerlerıde gormeyınce bugun bıldırım yapmadıgını dusunmusler aslıdna yapmıs.kaptanda nu lısteye eklememıs bu durumda takım yuzdesı 5 e deılde 4 e bolunmus 2.14 yerıne 2.52 ye yukselmıs
lısteye dahıl edılıp bıldırımde bulunmadı notu dusulmelıydı.budnan sonr abızdemı bole yapsak :33::33:

Iyi de o zaman bizim birinci ollmamiz gerekmiyo mu :))

Back