Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ben burdayım bugün adet regly dışında diyete tam adapteyim

evet bileti alınca akşam yazarım izmire gidiyorum canım izmirim izmirde olan varmıydı kimsede yok ben kaçar

ayy regli donemi vucut sisiyo yaa cok gicik oluyo.. bol bol idem attiracak biseyler ic tatlim....

Merhaba arkadaşlar ölüyorum yorgunluktan..dün akşam saat 1 de bitti işlerim :26: off şu an bacaklarımı hissetmiyorum..az önce uyandım..sizler nasılsınız?

Hosgeldinnnn gozlerimuz yollarda kaldi :))

öğle yemeğine çıkmıştım, şimdi yine burdayım..

ama işte olduğum için çok aktif olamayabilirim. siz yine de dürtün beni arada bir :)

Yaaaaa aktif olun aktif olunnn ))

aaaaaa ben girdim siz kaçtınız dalin neyse ben bugün ögleden sonra uçak biletlerimizi almaya gidiyorum kızlar türkiye için hayırlısıyla
hs gel sefa gel tatlım hayırlı ylculukalrrr
Merhaba arkadaşlar ölüyorum yorgunluktan..dün akşam saat 1 de bitti işlerim :26: off şu an bacaklarımı hissetmiyorum..az önce uyandım..sizler nasılsınız?

ck bsluyorsun takımı canım cokkk

kızlar ben cocukları yedırdım uyuttum falan fılan hemen damladım bruaya daha ıslerıme elımı surmeden ama ben gıttım hepınız kaybldunuz bıraz dahaa aktıf olun nolar sankı nolar

ayy regli donemi vucut sisiyo yaa cok gicik oluyo.. bol bol idem attiracak biseyler ic tatlim....

Hosgeldinnnn gozlerimuz yollarda kaldi :))

Yaaaaa aktif olun aktif olunnn ))

hoşbuldum canım

özel bir şirkette çalışıyorum, mühendisim canım.

dalincim sana göre boşlama olabilir ama ben şu an inan çok zor şartlar altında girebiliyorum fırsatını bulur bulmaz buraya kaçıyorum

aaaa kaptana laf yetiştirilmez di değil mi

heheheh evet ya kaptana laf yetıstırılmez.ama herkesın gunluk hayatında yogun temposu var belkı solemısımdır 3 bebegım var sence klaymıdır buraya vakıt ayırmak ama ben ayırıyorum

heheheh evet ya kaptana laf yetıstırılmez.ama herkesın gunluk hayatında yogun temposu var belkı solemısımdır 3 bebegım var sence klaymıdır buraya vakıt ayırmak ama ben ayırıyorum

Ona bakarsan benim 4 ve en küçük bebeğim 2 aylık tabi sen beni zayıflatmaya al ama bu üyecan nedir kimdir, neyi var neyi yok hiç deme iyimi dalinciğim kaptancanım

Ona bakarsan benim 4 ve en küçük bebeğim 2 aylık tabi sen beni zayıflatmaya al ama bu üyecan nedir kimdir, neyi var neyi yok hiç deme iyimi dalinciğim kaptancanım

sen ugrayıp tanıtmıyosunkı kendını bız muneccımmıyız nerden bılecez.ugramıyosun pek barı gelsen ısleırm yogun desen.mazeret kabul edecez e onuda yapmıyon.

4e gıden kocaman olmus masallah.2 aylık olan ugrastırır dıgerı okulda zaten bnmkıler ıkısı 3 dıgerı 8 aylık felaketler valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…