Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

güzelim senin menüne söyleyecek pek laf yok, sen zaten aç yaşıyosun bence :))
t

Niye öyle dedin ??
kabak yemeği=karbonhidrat+yağ+protein
yoğurt=protein
su
salatalık=mineral (bence bol ter ve su kaybettiğimiz yaz aylarında sofranızdan eksik etmeyin...)
günlük her gereken herşey mevcut... Ekmek dersen ben ekmeği 2 haftadır yemiyorum, insan alışıyor.

turk ınsanı olarak alıskınızya bız makarna ekmek pılav ekmek cesıt csıt yemekler yemege bu tarz menuler bıze aclık sınyallerı olarak gorunuyo

ıyıkıde gıtmıs ohhh canıma degsın

Abla seninde çocuğun var bak ileride iyi paylaştır yemeklerini girme yavruların günahına Benim annem gibi olma...Sofrayı hazırlarken ben zaten bizimkinler yemeye başlıyor ben oturunca onlaar bitirmiş oluyor sonra hepsi benim lokmalarımı sayar gibi benim yemek yememe bakıyorlar. Yanlız başına yemek te çekilmiyor

neden sana vermıyolar bebegım ya kılolusun dıyemı
onun yerine doyurucu sahurda ne yememi tavsiye edersin ?

ben sahurda krep yıyorum cok doyurucu oluyo

Ben krep yapsam tüm aileye yapmam gerekiyor yaptım mı da babam tereyağsız yemez onu iki farklı krep hamuru hazırlıycam da ohohohoho çok zahmetli... Bizim ailede şu sorun var babam aşırı yağlı ve salçalı yer, yemek az yağlıysa yemez o yüzden birşey yiyemiyorum hep aynı şeyleri tüketiyorum. 2 kez yemek hazırlamak bir aradan sonra bunaltıyor,hele ramazan yorgunluğuyla.

bnm gıbı olsan napcan ebbegım sen bak esım cok yemek secer cocukların ıkısı 3 yasında bırı 8 aylık

burumda esıme farklı ıkızlere farklı bebıse farklı yemek hazırlıyorum her gun .yap bence sonra evlenınce ahh babam olaydıda ona yaglı krep yapardımd ersın

Beterin beteri var orası kesin... Ya bir tarif gördüm sütlü kabak çorbası diye hiç denedin mi abla güzel oluyor mu ki? Yapmayı düşünüyorum da.

Beterin beteri var orası kesin... Ya bir tarif gördüm sütlü kabak çorbası diye hiç denedin mi abla güzel oluyor mu ki? Yapmayı düşünüyorum da.

hıc denemedım canım ya ben pek egzantrık tarıflr yapamıyorum esım yemek sectıgınden dolayı bı yemegın ıcıne sut gırdıgını duysa oracıga kusar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…