Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kaptancım çirkin dün spor yapmamış, spor cezası nasıl veriyoduk, gözden kaçırmayalım bunları :))
spor cezası takım olarak kararlastırıyoruz yada bır kısı vermek ısterse o verır sen ver spor cezasını ben verırsem altından kalkamaz
kaptan custo, çok güzel anlatmışsın herşeyi, eline sağlık, lakin ben senin dünkü menünü bulamadım :))
bak hele bak bak bak kaptanının acıgını bulmusta sapadanak suratına vurmus edepsızzzzzz
kuzum sız kalan tum kurallara harfıyen uydunuzda bnm menu yazmamammkı kaldı
bu hafta esnek davranmak ıstedım aramızdaa ılk kez yarısanlar ve adaptasyon surecınde zorlanmasınlar dıye ama cumadan sonra cok katı olacak kurallar sen kaptan yardımcısısın ve bnm eksıkelrımı hatalarımıda sen goreceksın ceza haketmıssem vereceksın cnm ıstısna yok.
kız siz emzirmiyor musunuzzzzzz bu ne az yemek böle ben bu kadar az yesem 50 leri görürüm :)

hayır emzırmıyoruz bız daha goremedıkkı sen hıc gormezsın

zygomatıc hayır asla ole dusunme menusune yorum yaptın dıye tepkı verecek kelebegın kanadını yolarıms ahsen.ayrıcada bu takım ıcındekı arkadaslara baktıgımda kımsenınde bunu yapacagını sanmıyorum papyon cırkın ve mahır hıc sanmam hepsı elestırıyı kaldıracak guzel ınsanalr mesela dun ben bıraz serzenıste bulundum hanı tepkı yok
ben 5.takımda ıken hatta gıdın sorun benı oraya dalın nasıl menu yorumlardı dıye aman yarabbı kaçamak yapmak ıstemezsın tekme tokat balyoz yumruk o derece helebı kaçamak yapın ozaman ogenırsınız dalın yorumlamasını

bugun herkesı bruda gormek ıstıyorum bu bır kaptan custo emrıdır derhal hepınız burayaaaaa

kaptanım sen çok yaşa emi :)) tamam bu haftaya alışma haftası diyelim ama önümüzdeki hafta menünü bildirmezsen kaptan falan dinlemem ona göre :)) o zaman çirkin' e de spor cezası vermeyelim bu haftalık, haftaya acısını çıkartırız :))

eğer ilk haftadan derece alırsak, haftaya bir güzellik düşünelim takım için, ödülümüz olsun yani :))

ben bu hafta dedıgım gıbı ılk hafta dıye esnek davrandım ama haftaya elımde kurekle beklıcem asanı kaçanı ortadan yok olana ındırıcem kuregımı
cırkınıde affedelım ozaman okullarda bıle ılk hafta son hafta ders olmuyo

tamam cnm kaptanmıs maptanmıs dınlemek yok vazıfesını asana ceza var bol bol spor cezasıı aslında bu ıyıde olur spor yapmak ıstemeyen ılla durtulmeyı beklıyosa bızım ısımıze bıle gelır

haftaya gorev dagılımı yapıcaz cırkın e uye alma gorevı verıldı sen yardımcı kaptan bırde menu yazmayan yorumlamayan ve gunluk mesaj sayısı alt sınırn altına olanları denetlemek ıcın gorevlı gerek kım talıp olurr

Gunaydinnnnn... valka bugun uyumus kalmisim ahanda yeni kalktom ve hemencik geldim :))

hosgeldın cırkınım

yarısmaya talıplerdekı mesajalrını bı gozden gecırdım.sekerım genel cagrı yaparsan kımse gelmez katılmak ıcın mesaj yazanları kollayacaksın ve sahsen cagıracaksın sekerım

Yaa bana ceza vermeyinnnn ben yuruyus yapiom ama :))

kızlar bırınız asagıda beklıyorsunuz dıgerınız baska topıkte prenses zaten ugramıyo mahır ve zygo da yok küsücem heğinize işte

Kaptanim ben buradayim... bu arada bugun orucum ama nasil susadim anlatamam

kızlar baktımda dun 14.takım butun uyelerı toplamıs devamlı aktıfler ben bıde uyardım ustelık orayı bos brıakmayın yazanı davet edın dıye ben olmadıgım zamanlada bos bırakmayn orayı yarısmak ıstıyorum dıyene hemen mesajını alıntılayıp davet edın.dıger takımlar alır yoksa.bırde dah aonce bır takım davet etmısse sız etmeyın racona ters

Sahurda iki kozlenmis kırmızı biber yedim bi de üçgen peynir...bu koz biberin kalorisi kac acaba?? Bu aralar ona dustum de ben :))

kozlenmıs kırmızı bıberı ıstedıgın kadar ye cnm sıkıntı olmaz bol bol yıyebulun.ayrıca 2 bıber bı peynrıle nasıl oruc tutuyon leynn

kozlenmıs kırmızı bıberı ıstedıgın kadar ye cnm sıkıntı olmaz bol bol yıyebulun.ayrıca 2 bıber bı peynrıle nasıl oruc tutuyon leynn

Ben sahurda cok yersem midem sabaha berbat oluyoo :)) hem bir aydir oyle az yiyorum ki artik alistim valla yemek falan aramiyom :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…