• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ancak uğrayabildim... Eve misafir geldi kusura bakmayın.

Akşam menüm:
kabak yemeği (bir tabak)
1 litre su
yoğurt
1 salatalık

Mesaj sayısı konusunda, çok fazla dışarda olduğum için genellikle akşam uğruyorum bir 5 mesajdan fazla kendime bir monolog yapmak ta garip kaçabilir...

zygo ve mahır cok stratejıkler 5 mesajı doldurunca ugramıyolla :27::27:

Ben kendi adıma konuşayım beş mesaj degil 20 de yazarım ama ben açıkken başka arkadaşlarda açık oluyor sonradan birşey yazmıyorlar ben akşam oglumun kreş toplantısına gidecegimi söylemiştim ayrıca 30 mesajla birlikte online olanların birbirine yazma zorunluluguda gelsin ben gündüz hep varım kimse yok akşamlarıda yogun oluyorum neyse kaptan ne derse o

sımdı arkadaslarım durum sudurkı.kurallar vs dıyoruz ama sırf 5 mesajı doldurmak ıcın ıstesem 10 cumleyı 5 seferdee yazarım maksat kural olsun dıye.ama bu sekılde deıl sohbet muhabbet dıyet konusulmalı.mesela acık olan arkadaslar asagıda goruyorum herkes beklıyo.beklemek yerıne herkes bı sohbet ortamı olusturmaya calıssa muhabbet akıp gıder.ama herkes bırı yazsın dıye bekelrse hıc konusma ortamı yaratılmaz ve gelen gıder.

ben bazı sayfalarda kı eskıye donup bakabılırsınız pes pese uzun uzun 5 mesaj yazıyorum ama yanıt alamıyorum sayfa benım mesajalrımla doluyor bazı gunler kendım calıp kendım oynuyorum resmen.mesela hergun ıstısnasız herkes menu yorumlayacak dıye bı kuralımız var benden baska kımse menu yorumlamıyor ılk hafta dıye bıraz daha esnek oldum bu konuda ama cumadan sonra daha sıkı olacak ve af yok.

gunluk 5 mesaj zorunlulugu yanı 5 mesajla kısıtlamak demek hergun 5 tane yazsam yeter deıl ogun bırının ısı olur hastadır cocugu hastadır ıslerı vardır vs vs vs gıbı durumlarda kısının zorda ordamaması ıcın 5 mesaj gıbı az bı rakam verılmıstır.sohbet ortamımız malesefkı zayıf ben 5.takımda ıken ılk baslarda gunde 20 sayfa akardı 3 saat takıma ugrama oku oku bıtmezdı.arkadaslar bu takımda sadece kendımıze deıl tum arkadaslara karsıda sorumlulugumuz var bırbırımız bıkmadan usanmadan motıve edıcez sohbet ortamı yaratıcaz tabıkı bunu demek 24 saat burdan cıkmayacaksın demek deıl.ama bu sekılde gelen gıderse malesefkı takımımız su halıyle pasıf oldugu gıbı hepte ole kalacaktır.

buda benı kuralalrı daha katı yapmaya ıterkı ozaman haftada 1 uye ıhrac etmek zorunda kalırız suanda en aktıf uyemız cırkınordek ve ben sonra papyon zyngo ve mahır hemen hemen esıtler ve ne yazıkkı prenses ece 2 gundur ugramadı takıma kızmak gucenmek yok takıma yeterlı ozenı gostermeyen amann bosver 5 mesaj yazsam yeter mantıgıyla hareket edenın gozunun yasına bakmam ıhrac olur ve 6 ay hıcbı takıma gıremez.bunu suanda mevcut hıcbırınız ıcın dusunmuyorum hepınız yeterlı aktıfsınız sadece durtulmeye ıhtıtacınız var :40: :9::9: eger takımda bulunup kıymetını bılmeyeceksek cıkalım ıhtıyacı olan gelsın

sızlerı sevıyorummmmmm:32::32::54::54::54::54::54:

Ben girdiğimde kimse olmuyor, farklı vakitlerde giriyoruz...(Online gözükebilirim bazen bunun nedeni bilgisayarımın açık kalması, kk yı genellikle açık tutmaya çalışıyorum ama sizleri bir türlü yakalayamadım. :( ) Siz yokken ben 5 mesaj ard arda sıralasam anlamı kalmıyor. Menülere ise yorum yapmıyorum, karşımdakini kırmaktan korkuyorum veya çok bilmiş denmesiyle karşı karşıya kalmak istemiyorum. Ne de olsa birbirimizi pek tanımıyoruz, kimin yorumlara açık olduğunu tam olarak sezemedim daha.

günaydınlar kızlar,

her sabah açılışı yapmak bana düştü anlaşılan, benim kadar erken kalkan yok tabi :ssz:

dün akşam çok yorgundum ve uykum vardı, gelemedim kusura bakmayın.

zygomatic' in de dediği gibi aslında sorun farklı saatlerde online olmamız. ben gün içinde sabah 8 akşam 5 bilgisayar başında çalışıyorum, dolayısıyla sürekli açık kk, ama pek gelen giden olmuyor. ben de tek başıma konuşamıyorum, malum deli değilim henüz :)) bütün gün bilgisayar başında olduğum için de akşam da kendime biraz vakit ayırıyorum, spor için, temizlik için, vs. saat 11 gibi de yorgunluktan düşüyorum hemen.

ama şöyle bir gerçek var, ilk boş kaldığım anda ve bilgisayarın başına ilk geçtiğim anda ilk aklıma geen kk oluyor ve kendimi bu sayfayı açmış buluyorum :))

henüz 1 hafta oldu ama burası bana çok şey kattı, azmimi artırdı, kendimi tanımama yardım etti, vs. eğer giremiyorum diye ihraç edilceksemde hakkınızı helal edin :))) buraya kadar herşey doğruydu, ama son cümle duygu sömürüsü, itiraf ediyorum :)))

yarın için çok heyecanlıyımmm....

ancak uğrayabildim... Eve misafir geldi kusura bakmayın.

Akşam menüm:
kabak yemeği (bir tabak)
1 litre su
yoğurt
1 salatalık

Mesaj sayısı konusunda, çok fazla dışarda olduğum için genellikle akşam uğruyorum bir 5 mesajdan fazla kendime bir monolog yapmak ta garip kaçabilir...

güzelim senin menüne söyleyecek pek laf yok, sen zaten aç yaşıyosun bence :))

sımdı arkadaslarım durum sudurkı.kurallar vs dıyoruz ama sırf 5 mesajı doldurmak ıcın ıstesem 10 cumleyı 5 seferdee yazarım maksat kural olsun dıye.ama bu sekılde deıl sohbet muhabbet dıyet konusulmalı.mesela acık olan arkadaslar asagıda goruyorum herkes beklıyo.beklemek yerıne herkes bı sohbet ortamı olusturmaya calıssa muhabbet akıp gıder.ama herkes bırı yazsın dıye bekelrse hıc konusma ortamı yaratılmaz ve gelen gıder.

ben bazı sayfalarda kı eskıye donup bakabılırsınız pes pese uzun uzun 5 mesaj yazıyorum ama yanıt alamıyorum sayfa benım mesajalrımla doluyor bazı gunler kendım calıp kendım oynuyorum resmen.mesela hergun ıstısnasız herkes menu yorumlayacak dıye bı kuralımız var benden baska kımse menu yorumlamıyor ılk hafta dıye bıraz daha esnek oldum bu konuda ama cumadan sonra daha sıkı olacak ve af yok.

gunluk 5 mesaj zorunlulugu yanı 5 mesajla kısıtlamak demek hergun 5 tane yazsam yeter deıl ogun bırının ısı olur hastadır cocugu hastadır ıslerı vardır vs vs vs gıbı durumlarda kısının zorda ordamaması ıcın 5 mesaj gıbı az bı rakam verılmıstır.sohbet ortamımız malesefkı zayıf ben 5.takımda ıken ılk baslarda gunde 20 sayfa akardı 3 saat takıma ugrama oku oku bıtmezdı.arkadaslar bu takımda sadece kendımıze deıl tum arkadaslara karsıda sorumlulugumuz var bırbırımız bıkmadan usanmadan motıve edıcez sohbet ortamı yaratıcaz tabıkı bunu demek 24 saat burdan cıkmayacaksın demek deıl.ama bu sekılde gelen gıderse malesefkı takımımız su halıyle pasıf oldugu gıbı hepte ole kalacaktır.

buda benı kuralalrı daha katı yapmaya ıterkı ozaman haftada 1 uye ıhrac etmek zorunda kalırız suanda en aktıf uyemız cırkınordek ve ben sonra papyon zyngo ve mahır hemen hemen esıtler ve ne yazıkkı prenses ece 2 gundur ugramadı takıma kızmak gucenmek yok takıma yeterlı ozenı gostermeyen amann bosver 5 mesaj yazsam yeter mantıgıyla hareket edenın gozunun yasına bakmam ıhrac olur ve 6 ay hıcbı takıma gıremez.bunu suanda mevcut hıcbırınız ıcın dusunmuyorum hepınız yeterlı aktıfsınız sadece durtulmeye ıhtıtacınız var :40: :9::9: eger takımda bulunup kıymetını bılmeyeceksek cıkalım ıhtıyacı olan gelsın

sızlerı sevıyorummmmmm:32::32::54::54::54::54::54:

kaptan custo, çok güzel anlatmışsın herşeyi, eline sağlık, lakin ben senin dünkü menünü bulamadım :))

Back