• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

onu dıyen seytan deıldır seytanlar bıle baglı bu ayda :16::16::16: nefsıne uyma ve sakın yeme hatta ıftardan sonra bıle yeme....:47::47::47: yarın buyuk gun hazırmıyız gencler

Canım zaten 2-3 gündür oruç tutmuyorum, yai şeytan olabilir bu :))

Menümü yazayım:

Sabah: yulaf kepeğinden krep, haşlanmış yumurta, peynir
Öğle: light yoğurt
Akşam: light ton balğı, 2 tane salatalık turşusu.

Su: 2 litre

Spor: yarım saat yürüyüş, devamı gelecek..

Yarın için sabırsızlıkla bekiyorum, herşey biran önce mezun olmak için. Hatta iddia ediyorum, en geç 6 hafta sonra mezunum ben :))

Son düzenleme:
Canım zaten 2-3 gündür oruç tutmuyorum, yai şeytan olabilir bu :))

Menümü yazayım:

Sabah: yulaf kepeğinden krep, haşlanmış yumurta, peynir
Öğle: light yoğurt
Akşam: light ton balğı, 2 tane salatalık turşusu.

Su: 2 litre

Spor: yarım saat yürüyüş, devamı gelecek..

Yarın için sabırsızlıkla bekiyorum, herşey biran önce mezun olmak için. Hatta iddia ediyorum, en geç 6 hafta sonra mezunum ben :))

Hadi bakalım hayırlısı :27: takibindeyim o zman :27: ben bu akşam çok hafif beslenmek istiyorum kızlar..menümü de yemekten sonra yazarım..kaptanımız bunun daha uygun olabileceğini söylemişti :27:

Bugun bu sinirle orucu bozup sigaraya başlamadiysam artik kolay kolay baslamam herhalde :)) neyse 1.5 saat spor yaptim rahatladim gecti gitti :)) iftardan once tartildim ve sinirim iyice kaybolduu tartim bni cooookkk mutlu etti:)))))günün ilk hesabi benden gelsin
Ilk kilo : 71.5
Tartinin soyledigi kilo:69.4
Aradaki fark :2.1
2.1/71.5=0.029370
0.029370×1000=2.937

Sanirim % 2.937 kg kaybetmişim

cok şükür 60 lı kiloları gördüm

kaptaaaaannnn hani benim alkisimmmm :)))))

Son düzenleyen: Moderatör:
dalin26,
degisimgunlugum,
zygomatic+,
cirkinordekyavrusu+,
mahir,
papyon+
soktayım :)

cırkınım masallah bebegımmmmmmmmmmm sevıyorum sneıııııııııııııııııııııı

Kaptanim benimmm bende seni seviyorummm :)) hedefe kaldi 9.4 kilo :))

kızlar sızden cok umutluyum yarın ıcın dereceye gırıcezmı 14.takımda 2.300 gram veren var haydı hanımlarrrr sevıyoreeee sızı :16::16::16: sız konusadurun ben yarınkı lıstemızı hazırlayayımmmmmmm

Yaaaaa ama olmaz ki derece bizim olmali.... hadi kizlar kazanalim şu yarismayi :))

Kizlar merhaba. Ben gulsah. Yani yeni uye :) daha once buyuk bir keyifle cuma yarismalarnda bulundum. 7 kg vermistim o zmn, dah sonra evlilik is derken kendi kendime kilo veremedim ama sabit tutmayi basardim :) simdi 65 kilo civariyim yarin sabah yeniden tartilip yazacagim boyum 159 oldugu icin hedefim 52-54 kg. Evimde spor odam var hemen hemen her gun spor yapmya calsyrm. Sabah 8den aksam neredeyse 9a kadar ofisimdeyim o yuzden elimden geldigince cok yazmya calisacagim, vakit ayirmaya calisacagim. Yazamadigim zamanLri cuma gunleri eksilerimle telafi edecegim insallah :) cok su icerim, metabolizma problemim oldugu ici gunde en az 2-3 bardak bitki cayi iciyorum. Ben sanirim gec yemek zorunda kaldigim icin kilo veremyrm. Burada sizinle bunu duzene sokacagima inaniyorum sevgili takimim :) cenem dustu vallHi. Kisaca merhaba 12 :)

Kizlar merhaba. Ben gulsah. Yani yeni uye :) daha once buyuk bir keyifle cuma yarismalarnda bulundum. 7 kg vermistim o zmn, dah sonra evlilik is derken kendi kendime kilo veremedim ama sabit tutmayi basardim :) simdi 65 kilo civariyim yarin sabah yeniden tartilip yazacagim boyum 159 oldugu icin hedefim 52-54 kg. Evimde spor odam var hemen hemen her gun spor yapmya calsyrm. Sabah 8den aksam neredeyse 9a kadar ofisimdeyim o yuzden elimden geldigince cok yazmya calisacagim, vakit ayirmaya calisacagim. Yazamadigim zamanLri cuma gunleri eksilerimle telafi edecegim insallah :) cok su icerim, metabolizma problemim oldugu ici gunde en az 2-3 bardak bitki cayi iciyorum. Ben sanirim gec yemek zorunda kaldigim icin kilo veremyrm. Burada sizinle bunu duzene sokacagima inaniyorum sevgili takimim :) cenem dustu vallHi. Kisaca merhaba 12 :)

Hosgeldin canim :)))

dalin26 (76,7 / / / % ) hedef kilosu değişti yeni hedef 60,00 kg

çirkinördekyavrusu (71,5/ 69,4 / 2,10 / % 2,93 ) yeni üye hedef 60,0 kg

papyon (61,5/ / / % )yeni üye hedef 52,0 kg

zaygomatic (55,5/ / / % )yeni üye hedef 52,0 kg

prenses_ece (70,8/ / / % )yeni üye hedef 63,0 kg

mahir (71,2/ / / % )yeni üye hedef 58,0 kg

değişimgünlüğü (65,0/ / / % )yeni üye hedef 52,0 kg

mahir ve yenı gelen arkadasım suankı kılo ve hedef kılonuzu soleyın gecen hafta kaç kg dın mahır ?

Son düzenleme:
bugun bu sinirle orucu bozup sigaraya başlamadiysam artik kolay kolay baslamam herhalde :)) neyse 1.5 saat spor yaptim rahatladim gecti gitti :)) iftardan once tartildim ve sinirim iyice kaybolduu tartim bni cooookkk mutlu etti:)))))günün ilk hesabi benden gelsin
ılk kilo : 71.5
tartinin soyledigi kilo:69.4
aradaki fark :2.1
2.1/71.5=0.029370
0.029370×1000=2.937

sanirim % 2.937 kg kaybetmişim

cok şükür 60 lı kiloları gördüm

kaptaaaaannnn hani benim alkisimmmm :)))))
tebrikler canım harika 2.1 kg çok bence iyi ben sabah tartılıcam oruç tutmadıgım için bakalım ne olacak meraktayım

hosgeldın gulsah sefalar getırdın ınsallah takım sana sen bzıe faydalı oluruz :16::16:

Back