- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaa ben girdim siz kaçtınız dalin neyse ben bugün ögleden sonra uçak biletlerimizi almaya gidiyorum kızlar türkiye için hayırlısıyla
Yine tek kaldım muthissss :)))
Aaaaa izne mi geliyorsunuz??? Ne guzel ailenize kavusacaksiiniz )
öğle yemeğine çıkmıştım, şimdi yine burdayım..
ama işte olduğum için çok aktif olamayabilirim. siz yine de dürtün beni arada bir :)
ben burdayım bugün adet regly dışında diyete tam adapteyim
evet bileti alınca akşam yazarım izmire gidiyorum canım izmirim izmirde olan varmıydı kimsede yok ben kaçar
Merhaba arkadaşlar ölüyorum yorgunluktan..dün akşam saat 1 de bitti işlerim :26: off şu an bacaklarımı hissetmiyorum..az önce uyandım..sizler nasılsınız?
ama işte olduğum için çok aktif olamayabilirim. siz yine de dürtün beni arada bir :)
hs gel sefa gel tatlım hayırlı ylculukalrrraaaaaa ben girdim siz kaçtınız dalin neyse ben bugün ögleden sonra uçak biletlerimizi almaya gidiyorum kızlar türkiye için hayırlısıyla
Merhaba arkadaşlar ölüyorum yorgunluktan..dün akşam saat 1 de bitti işlerim :26: off şu an bacaklarımı hissetmiyorum..az önce uyandım..sizler nasılsınız?
ayy regli donemi vucut sisiyo yaa cok gicik oluyo.. bol bol idem attiracak biseyler ic tatlim....
Hosgeldinnnn gozlerimuz yollarda kaldi :))
Yaaaaa aktif olun aktif olunnn ))
özel bir şirkette çalışıyorum, mühendisim canım.
hs gel sefa gel tatlım hayırlı ylculukalrrr
ck bsluyorsun takımı canım cokkk
kızlar ben cocukları yedırdım uyuttum falan fılan hemen damladım bruaya daha ıslerıme elımı surmeden ama ben gıttım hepınız kaybldunuz bıraz dahaa aktıf olun nolar sankı nolar
hoşbuldum canım
dalincim sana göre boşlama olabilir ama ben şu an inan çok zor şartlar altında girebiliyorum fırsatını bulur bulmaz buraya kaçıyorum
aaaa kaptana laf yetiştirilmez di değil mi
heheheh evet ya kaptana laf yetıstırılmez.ama herkesın gunluk hayatında yogun temposu var belkı solemısımdır 3 bebegım var sence klaymıdır buraya vakıt ayırmak ama ben ayırıyorum
Ona bakarsan benim 4 ve en küçük bebeğim 2 aylık tabi sen beni zayıflatmaya al ama bu üyecan nedir kimdir, neyi var neyi yok hiç deme iyimi dalinciğim kaptancanım