- 21 Temmuz 2013
- 202
- 81
- 28
Bugun sabsh birsey yemedim
oglen bi kase yogurt
aksam balik salata yarim kase corba
spor yapmadım :))
kız siz emzirmiyor musunuzzzzzz bu ne az yemek böle ben bu kadar az yesem 50 leri görürüm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun sabsh birsey yemedim
oglen bi kase yogurt
aksam balik salata yarim kase corba
spor yapmadım :))
günaydın kızlar büyük gün yarın herkesin menüsü normalinde iyi kimi arkadaşlarımız zaten hiç yemiyor gibi bskalım sonu ne olacak
spor cezası takım olarak kararlastırıyoruz yada bır kısı vermek ısterse o verır sen ver spor cezasını ben verırsem altından kalkamazkaptancım çirkin dün spor yapmamış, spor cezası nasıl veriyoduk, gözden kaçırmayalım bunları :))
bak hele bak bak bak kaptanının acıgını bulmusta sapadanak suratına vurmus edepsızzzzzzkaptan custo, çok güzel anlatmışsın herşeyi, eline sağlık, lakin ben senin dünkü menünü bulamadım :))
kız siz emzirmiyor musunuzzzzzz bu ne az yemek böle ben bu kadar az yesem 50 leri görürüm :)
hale bak kımsecıkler yok ben geldım bı papyon acıktı oda gıttı.gunluk mesaj sayısını yukseltıcem haberınız olsun
herkes gırdıgındekı tum mesajlara alıntı yaparsa sohbet sorunumuzu asarız
kaptanım sen çok yaşa emi :)) tamam bu haftaya alışma haftası diyelim ama önümüzdeki hafta menünü bildirmezsen kaptan falan dinlemem ona göre :)) o zaman çirkin' e de spor cezası vermeyelim bu haftalık, haftaya acısını çıkartırız :))
eğer ilk haftadan derece alırsak, haftaya bir güzellik düşünelim takım için, ödülümüz olsun yani :))
Gunaydinnnnn... valka bugun uyumus kalmisim ahanda yeni kalktom ve hemencik geldim :))
kaptanım sen çok yaşa emi :)) tamam bu haftaya alışma haftası diyelim ama önümüzdeki hafta menünü bildirmezsen kaptan falan dinlemem ona göre :)) o zaman çirkin' e de spor cezası vermeyelim bu haftalık, haftaya acısını çıkartırız :))
eğer ilk haftadan derece alırsak, haftaya bir güzellik düşünelim takım için, ödülümüz olsun yani :))
kızlar bırınız asagıda beklıyorsunuz dıgerınız baska topıkte prenses zaten ugramıyo mahır ve zygo da yok küsücem heğinize işte
Yaa bana ceza vermeyinnnn ben yuruyus yapiom ama :))
Kaptanim ben buradayim... bu arada bugun orucum ama nasil susadim anlatamam
Sahurda iki kozlenmis kırmızı biber yedim bi de üçgen peynir...bu koz biberin kalorisi kac acaba?? Bu aralar ona dustum de ben :))
kozlenmıs kırmızı bıberı ıstedıgın kadar ye cnm sıkıntı olmaz bol bol yıyebulun.ayrıca 2 bıber bı peynrıle nasıl oruc tutuyon leynn