- 8 Haziran 2013
- 57.086
- 151.615
- 898
Valla keki koydum. Ters çevirdim alt ayağı ayrıldı yapıştırmaymışYaaaaa nasıl olur,cidden nazar canom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla keki koydum. Ters çevirdim alt ayağı ayrıldı yapıştırmaymışYaaaaa nasıl olur,cidden nazar canom
TuzYok, olmazsa olmaz bişiii
Sofraları gelsin söylerler.
Benim keke dönmüş olay çok sinir bozucu oluyor canom yaaa çok kötü bir şey bizi hep retrolar mahvettiValla keki koydum. Ters çevirdim alt ayağı ayrıldı yapıştırmaymış
Aa merak ettim Kazen abinin tarifini sunumunu
O zaman kendini kaplat Zano'm, kolye kesmezNazarı kem gözü def ediyor Zenna’m meslek sırrı
Sağol cancağızım bulamadım ben nedenseTatlı Tarifi Konu 'Evde Çıtır Künefe Koska Pekmez Sponsorluğunda'
Şerbetli tatlılarla pek aram olmasada içlerinden bir tanesi hafifliği ve lezzeti ile her zaman tercihim olmuştur. (Kabak Tatlısından sonra :))) Az malzeme ve kolayca yapılan bu tatlıyı mutlaka denemenizi tavsiye ederim.Ellerinizle tel tel açıp,küçük küçük doğradığınız ve bol tereyağı ile harmanlayıp ,lezzetine lezzet katan özel antakya künefe peyniri ile pekmez sürülmüş tepsilerde ocakta çok kısa sürede pişirip şerbetini döker dökmez yemeye hazır hale getirdiğiniz çıtır çıtır künefenin lezzetine bayılacaksınız...
Künefe İçin Malzemeler
*300 gram tel kadayıf
*150...
- Kazen
- citir çıtır künefe ev usulü künefe yapımı fırında künefe tarifi hatay künefe tarifi künefe künefe hatay künefe malzemeleri künefe peyniri künefe şerbeti tavada künefe nasıl yapılır
- Yorumlar: 81
- Forum: Yemek Tarifleri
Rica ederim cancağzımSağol cancağızım bulamadım ben nedense
TabakYok, olmazsa olmaz bişiii
Sofraları gelsin söylerler.
Rica ederim cancağzım
Çok başarılı, tertemiz yapmış maşallah. kaç yıllık Hatay geliniyim, etraf bi dağılmadan olmuyor ki temiz, düzenli insanlarız bi de.Tatlı Tarifi Konu 'Evde Çıtır Künefe Koska Pekmez Sponsorluğunda'
Şerbetli tatlılarla pek aram olmasada içlerinden bir tanesi hafifliği ve lezzeti ile her zaman tercihim olmuştur. (Kabak Tatlısından sonra :))) Az malzeme ve kolayca yapılan bu tatlıyı mutlaka denemenizi tavsiye ederim.Ellerinizle tel tel açıp,küçük küçük doğradığınız ve bol tereyağı ile harmanlayıp ,lezzetine lezzet katan özel antakya künefe peyniri ile pekmez sürülmüş tepsilerde ocakta çok kısa sürede pişirip şerbetini döker dökmez yemeye hazır hale getirdiğiniz çıtır çıtır künefenin lezzetine bayılacaksınız...
Künefe İçin Malzemeler
*300 gram tel kadayıf
*150...
- Kazen
- citir çıtır künefe ev usulü künefe yapımı fırında künefe tarifi hatay künefe tarifi künefe künefe hatay künefe malzemeleri künefe peyniri künefe şerbeti tavada künefe nasıl yapılır
- Yorumlar: 81
- Forum: Yemek Tarifleri
Portakallı kabak tatlısı falan da yapmıştı. Emmim hamarattır.Çok başarılı, tertemiz yapmış maşallah. kaç yıllık Hatay geliniyim, etraf bi dağılmadan olmuyor ki temiz, düzenli insanlarız bi de.
Kekim müthiş oldu başına bir iş gelmezse yarına kadar onda sıkıntı yokBenim keke dönmüş olay çok sinir bozucu oluyor canom yaaa çok kötü bir şey bizi hep retrolar mahvetti
Ah canom,kaderimiz bir olmamalıydı sen benden daha tecrübelisin, daha kolay toparlarsin eminimKekim müthiş oldu başına bir iş gelmezse yarına kadar onda sıkıntı yok
Yaparız ya ne acelemiz var
Bulamadık kaldık ortadaEn önemlisi malzemeyi bulamıyorlar günlerdir. Tüm ülkede tükenmiş, köküne kıran girmiş.
O olmadan sofra kurulamazmış.
27 ocakta yap nevos senYaparız ya ne acelemiz var