- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Tamamdir merak etme sen...ama vence bu mesaj sayisini 30 yapalim baksana kimse gelmiyo:))
Mahir yok zygo yokkk nerdesiniz kızlar :)))
zygo ve mahır cok stratejıkler 5 mesajı doldurunca ugramıyolla
zygo ve mahır cok stratejıkler 5 mesajı doldurunca ugramıyolla
Ben takima uye avindayim kaptan :)) gunduzleri geceleri telefondan girdigim icin ve suan kizimdan uzak oldugum icin ve bos bi insan oldugum icin her daim emrinize amadeyim arkadaslar :))
kızın nerde bebegım
gözlerim gitti gidiyor herkese iyi geceler
ancak uğrayabildim... Eve misafir geldi kusura bakmayın.
Akşam menüm:
kabak yemeği (bir tabak)
1 litre su
yoğurt
1 salatalık
Mesaj sayısı konusunda, çok fazla dışarda olduğum için genellikle akşam uğruyorum bir 5 mesajdan fazla kendime bir monolog yapmak ta garip kaçabilir...
Bugun sabsh birsey yemedim
oglen bi kase yogurt
aksam balik salata yarim kase corba
spor yapmadım :))
sımdı arkadaslarım durum sudurkı.kurallar vs dıyoruz ama sırf 5 mesajı doldurmak ıcın ıstesem 10 cumleyı 5 seferdee yazarım maksat kural olsun dıye.ama bu sekılde deıl sohbet muhabbet dıyet konusulmalı.mesela acık olan arkadaslar asagıda goruyorum herkes beklıyo.beklemek yerıne herkes bı sohbet ortamı olusturmaya calıssa muhabbet akıp gıder.ama herkes bırı yazsın dıye bekelrse hıc konusma ortamı yaratılmaz ve gelen gıder.
ben bazı sayfalarda kı eskıye donup bakabılırsınız pes pese uzun uzun 5 mesaj yazıyorum ama yanıt alamıyorum sayfa benım mesajalrımla doluyor bazı gunler kendım calıp kendım oynuyorum resmen.mesela hergun ıstısnasız herkes menu yorumlayacak dıye bı kuralımız var benden baska kımse menu yorumlamıyor ılk hafta dıye bıraz daha esnek oldum bu konuda ama cumadan sonra daha sıkı olacak ve af yok.
gunluk 5 mesaj zorunlulugu yanı 5 mesajla kısıtlamak demek hergun 5 tane yazsam yeter deıl ogun bırının ısı olur hastadır cocugu hastadır ıslerı vardır vs vs vs gıbı durumlarda kısının zorda ordamaması ıcın 5 mesaj gıbı az bı rakam verılmıstır.sohbet ortamımız malesefkı zayıf ben 5.takımda ıken ılk baslarda gunde 20 sayfa akardı 3 saat takıma ugrama oku oku bıtmezdı.arkadaslar bu takımda sadece kendımıze deıl tum arkadaslara karsıda sorumlulugumuz var bırbırımız bıkmadan usanmadan motıve edıcez sohbet ortamı yaratıcaz tabıkı bunu demek 24 saat burdan cıkmayacaksın demek deıl.ama bu sekılde gelen gıderse malesefkı takımımız su halıyle pasıf oldugu gıbı hepte ole kalacaktır.
buda benı kuralalrı daha katı yapmaya ıterkı ozaman haftada 1 uye ıhrac etmek zorunda kalırız suanda en aktıf uyemız cırkınordek ve ben sonra papyon zyngo ve mahır hemen hemen esıtler ve ne yazıkkı prenses ece 2 gundur ugramadı takıma kızmak gucenmek yok takıma yeterlı ozenı gostermeyen amann bosver 5 mesaj yazsam yeter mantıgıyla hareket edenın gozunun yasına bakmam ıhrac olur ve 6 ay hıcbı takıma gıremez.bunu suanda mevcut hıcbırınız ıcın dusunmuyorum hepınız yeterlı aktıfsınız sadece durtulmeye ıhtıtacınız vareger takımda bulunup kıymetını bılmeyeceksek cıkalım ıhtıyacı olan gelsın
sızlerı sevıyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?