• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar bugünkü menum:

Kahvaltı: yulaf kepeğinden krep, yağsız peynir, haşlanmış yumurta
Öğle: tavuk ızgara, light yoğurt
Ara öğün: light yoğurt
Akşam: et kavurma

Su: 2.5-3 litre

Spor olarak yarım saat orta tempoda yürüdüm. Birazdan dışarı çıkcam yürüyüşe devam.

Akşam toplanacaksakta ben ancak 10 dan sonra geleilirim kızlar

Ben bu kilo bildirim sisteminin nasıl hesaplandığını bulamadım belli bir yüzdeler de bildiriliyor bana anlatabilecek var mı bir örnekle??

Ilk kilo - son kilo= aradaki fark (af olsun)
af/ilk kilo= x olsun
x.100=yuzde olacak anlasilir olmustur insallah

dalincim sende mi yurt dışındaydın
hayır cnm tr deyım ben
Ben bu kilo bildirim sisteminin nasıl hesaplandığını bulamadım belli bir yüzdeler de bildiriliyor bana anlatabilecek var mı bir örnekle??

bulmussun gercı ama ben sana anlatayım genede sayfamızda bulunsun
ornek
55,4-54,8=0,60
0,60/55,4=0,010
0,010*100=1,08
sonuc:bu kafadan atma arkadasımızın yuzdesı %1,08

Ayyyy hosgeldin kaptannnn :))) takıma biraz adam toplasak kaptan nasıl olur :))

hep soluyorum sekerler ben yokken gırın katılmak ısteyen topıgıne talep varsa cagırın dıyom bı bakıyorum ben yokken bırı takıma gırmek ıstemıs bızden kımse cagırmamıs cırkınordek sen butun gun onlıne sın neredeyse bu gorevı sana verıyorum kabulmu yarısmaya katılmak ısteyenler topıgını sık sık kontrol et davet et

hep soluyorum sekerler ben yokken gırın katılmak ısteyen topıgıne talep varsa cagırın dıyom bı bakıyorum ben yokken bırı takıma gırmek ıstemıs bızden kımse cagırmamıs cırkınordek sen butun gun onlıne sın neredeyse bu gorevı sana verıyorum kabulmu yarısmaya katılmak ısteyenler topıgını sık sık kontrol et davet et

Tamam seve seve kaptan :)) peki bi kilo ustu altı sınırı var mi??? Neye göre davet edeyim. ..bence kilolu olmasi avantaj cunku yuksek kilo ile daha cok kilo veriliyo...tabi bu benim düşüncem. ..karar senin...

Tamam seve seve kaptan :)) peki bi kilo ustu altı sınırı var mi??? Neye göre davet edeyim. ..bence kilolu olmasi avantaj cunku yuksek kilo ile daha cok kilo veriliyo...tabi bu benim düşüncem. ..karar senin...

evet bu dedıgınde dogru lakın herzaman kılosu yuksek bırı denk gelmeyebılır ama 60 kılo altını takıma alma taraftarı bende deılım su saatten sonra.60 kılo ustu almayı dusunuyorum bundan sonrası ıcın

evet bu dedıgınde dogru lakın herzaman kılosu yuksek bırı denk gelmeyebılır ama 60 kılo altını takıma alma taraftarı bende deılım su saatten sonra.60 kılo ustu almayı dusunuyorum bundan sonrası ıcın

Bence 70 kilo olsun alt sınır kaptan :)) azimlileri toplarim ben yarin :))

Back