Ben bu kilo bildirim sisteminin nasıl hesaplandığını bulamadım belli bir yüzdeler de bildiriliyor bana anlatabilecek var mı bir örnekle??
Ben bu kilo bildirim sisteminin nasıl hesaplandığını bulamadım belli bir yüzdeler de bildiriliyor bana anlatabilecek var mı bir örnekle??
hayır cnm tr deyım bendalincim sende mi yurt dışındaydın
Hani gelecektiniz kandirikcilarrr :))
1 saat yürüyüş yaptım geldim. Ama kimsecikler yok. Ben de çok yorgunum.
Her an uyuyabilirim :)
kaptan custo da geldi
Ayyyy hosgeldin kaptannnn :))) takıma biraz adam toplasak kaptan nasıl olur :))
hep soluyorum sekerler ben yokken gırın katılmak ısteyen topıgıne talep varsa cagırın dıyom bı bakıyorum ben yokken bırı takıma gırmek ıstemıs bızden kımse cagırmamıs cırkınordek sen butun gun onlıne sın neredeyse bu gorevı sana verıyorum kabulmu yarısmaya katılmak ısteyenler topıgını sık sık kontrol et davet et
Tamam seve seve kaptan :)) peki bi kilo ustu altı sınırı var mi??? Neye göre davet edeyim. ..bence kilolu olmasi avantaj cunku yuksek kilo ile daha cok kilo veriliyo...tabi bu benim düşüncem. ..karar senin...
evet bu dedıgınde dogru lakın herzaman kılosu yuksek bırı denk gelmeyebılır ama 60 kılo altını takıma alma taraftarı bende deılım su saatten sonra.60 kılo ustu almayı dusunuyorum bundan sonrası ıcın
Bence 70 kilo olsun alt sınır kaptan :)) azimlileri toplarim ben yarin :))
ok bu konuyu sana bırakıyroum :) uye alım sorumlumsunbak olc bıc krıterlerını sen belırle
ok bu konuyu sana bırakıyroum :) uye alım sorumlumsunbak olc bıc krıterlerını sen belırle
Kızlar çok fena uykum geldi, beni bu akşamlık mazur görün..
İyi gecelerr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?