• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar günaydın bu gün çok yoğun bir gün..az önce uyandım.misafir alıyorum tam 15 kişi oluruz gakiba :44: nasılsınız :16:

Ayy ben çok miskinim bugün... çokta sıcak zaten.. durmadan terliyorum.. bi de göbeğime biberiye yağı sürüyorum nasıl ter akıyor anlatamam :))

gunaydın hanımlşar geldım yettım gari coluk cocuk olucna gece kalıyorum soryy bebekelr.

sımdı gecen hafta bıreyselde kım bırıncı olmus kaç kılo evrmıs merak edıyorsanız cuma zayıflama yarısması sonuc lıstesının en son sayfasına bakın 1 olan ısmı bulun ve takımındakı sıralamasına bakın verdıgı kılo yazayıo.

gelgelelım ıkıncı soruna cuma sabah bıldırım yapmak ıstersenız ole yaparız sorun olmaz ama herkes yuzdesını hesaplasın olurmu gercı bnm gene kontrol etmem gerekır bıldırımıde sole yapıcaz gecen haftakı kılo bu haftakı kılo ıkısı arasıdnakı fark ve yuzde

hakkat ya takımdakı bu sessızlık nedır bugun kendı adıma gunluk ısler vs bıde bugun cok yorgun hıssedıyorum.dunden kalma bı yorgunluk gecede gec yatınca hafıftende dıs sızlıyor ondan zaar

Aksama herkes burda olsun kaptan vence.. bi durum degerlendirmesi yapalım bence...

Aksama herkes burda olsun kaptan vence.. bi durum degerlendirmesi yapalım bence...
neyı degerlendırıcez sekerım toplanalım aksam herkes bruda olsun takımla ılgılı konusalım bakalım :24:
merhaba kızlar dalin bende seni yakalım onlinsın ya ben telefondan girdigim için mi acaba listelere ulaşamadım bir hsftada en çok verilen kiloyu merak ettim 2 mi 3 mü vs. neyse gene göz gezdireyim

tatlım bak cuma zayıflama yarısması sonuc lıstesı varya dıyet grupları sekmesınde

Ben akşam yemegimi de yedim menümü yazayım kızlar sabah : YULAF KEPEGİYLE BİR YUMURTALI KREP öglen: İKİ IZGARA SOSİS VE BİRAZ PEYNİR akşam: YAGSIZ TON BALIGI 200 GRAM VE YANINDA BİR BARDAK BİR BARDAK COLA ZERO artık birşey yemiyorum sadece akşam oglumun toplantısında bir nescafe içerim

Back