Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar büyük güne az kaldı geçen hafta en çok kilo veren kişi ksç kilo vermişti hsberi olan var mı? Bütün gurupların içinde en çok kilo verenin kilo kaybını merak ettim
Kızlar günaydın bu gün çok yoğun bir gün..az önce uyandım.misafir alıyorum tam 15 kişi oluruz gakiba :44: nasılsınız
Kızlar günaydın bu gün çok yoğun bir gün..az önce uyandım.misafir alıyorum tam 15 kişi oluruz gakiba :44: nasılsınız
benden başkaca kimse yok yaaaa
canım ben de buralardayım ama takım bugün pek bi sessiz, rehavet mi çöktü nedir??
arkadaşlar canlanalım biraz, hadi son iki gün, eller havaya :))
hakkat ya takımdakı bu sessızlık nedır bugun kendı adıma gunluk ısler vs bıde bugun cok yorgun hıssedıyorum.dunden kalma bı yorgunluk gecede gec yatınca hafıftende dıs sızlıyor ondan zaar
Aksama herkes burda olsun kaptan vence.. bi durum degerlendirmesi yapalım bence...
neyı degerlendırıcez sekerım toplanalım aksam herkes bruda olsun takımla ılgılı konusalım bakalımAksama herkes burda olsun kaptan vence.. bi durum degerlendirmesi yapalım bence...
merhaba kızlar dalin bende seni yakalım onlinsın ya ben telefondan girdigim için mi acaba listelere ulaşamadım bir hsftada en çok verilen kiloyu merak ettim 2 mi 3 mü vs. neyse gene göz gezdireyim
iyi fikir ama ben akşam 7:30 da oglumun kreşine gidicem aileler için toplantı var yeni müdürümüzle tanışıcaz türkiye saatiyle 8:30 oluyor gelince size katılır menümüde yazarım
neyı degerlendırıcez sekerım toplanalım aksam herkes bruda olsun takımla ılgılı konusalım bakalım
Degerlendirme derken konusalim demek istedim canim...degerlendirme cuma gunu sanırsam :))))