- 25 Ekim 2008
- 52.572
- 114.641
Evet kurallara yazmamış mıyımTamam o zaman :))
Menü paylasımı var mı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kurallara yazmamış mıyımTamam o zaman :))
Menü paylasımı var mı :)
Çoğalırız yaa :))İnşallah cumaya çoğalırız
Bende ona baktım yazmıssın :)))Yazmışım
BEn de ama en iyi de öyle kontrol sağlanıyorBende ona baktım yazmıssın :)))
Hiç sevmediğim seyde artık Paylasırım :)))
Aynen canım kacamak yapmayı engelliyor ve daha cok su içiyorum o zaman :))BEn de ama en iyi de öyle kontrol sağlanıyor
Tamam o zaman paylaşıyoruzAynen canım kacamak yapmayı engelliyor ve daha cok su içiyorum o zaman :))
Tamam o zaman aksam paylasıyorımTamam o zaman paylaşıyoruz
Yaa senin konu sandım benim konuymuşBen de geldim :)
Nereye gitmiştin ki
Yaaa ben o mesajı değiştirdim ne ara alıntıladın
Yaaa ben o mesajı değiştirdim ne ara alıntıladın
Sen kaç kiloydun canım. Ne güzel hep zayıflar geliyor yarışmamaHahaa durumu anladım zaten
boy 1.65 kilom 75.1 hedef kilom 67-68 inşallaahh diyelimHoşgeldin canımmmm. Boy kilo ve hedef söyler misin?
Hoşgeldin tekrar canımmmm benim de boy 165 kilom 74,8 di Cuma. 4 ayda 13 kilo aldım dur deme zamanı geldi dedim :)boy 1.65 kilom 75.1 hedef kilom 67-68 inşallaahh diyelim
hadi bakalım bi atak yapalım. ben geçen yıl 80 i görmüş 3-4 ayda 13 kilo vermiştim sonra baktım rahat veriyorum saldım nasıl olsa toparlarım diye. ama hareketsiz yaşam akşam yemekleri mısırlar tatlılar derken 78 i görüm yine 1 yıl içinde.Hoşgeldin tekrar canımmmm benim de boy 165 kilom 74,8 di Cuma. 4 ayda 13 kilo aldım dur deme zamanı geldi dedim :)
57 civarıydım 2 haftadır bakmadım ama güncel kiloma :)Sen kaç kiloydun canım. Ne güzel hep zayıflar geliyor yarışmama
Ne güzel kilo keşke benim olsa57 civarıydım 2 haftadır bakmadım ama güncel kiloma :)
Ne güzel kilo keşke benim olsa