- Konu Sahibi Beetuulllll
Valla eşlik edersen sevinirim canım acıkcası
Daha bir kaç gün evvel kızlar vardı birden hepsi yok oldu
Ben maalesef 124.5 kgyla başladım karataya ve şu anda 4 ayım bitti ve 13 kg verdim üstelik hiç spor yapmadan ( maalesef hem kış hemde 4 yaşında kızımla her zaman dışarı çıkamıyorum çıksamda yürüyüş sınırlı oluyor onunla olunca ) sadece haftada iki gün eşimle biryerlere gittiğimizde yürüdüm bir kaç gün evin içinde yapamya çalıştım ama kilo fazlayken onuda yemedi ama bugün itibariyle yapmaya başlıyacağım inşallah çünkü yaza kadar büyük fark yaratmak istiyorum hem görüntü acısından hemde tabi sağlığım açısından
Şu anda 111.9 kgyum ama inşallah yakında bende 2li hanelere terfih ederim kg verdikçe
Bu arada Karatayla besleniyorum önceden defalarca şok diyetten tut toz içeçeklere kadar denemiş ama hep fazlasını geri almış biriyim ama artık hiç diyet modunda değilim sağlıklı besleniyorum ve kendimi asla kasmıyorum hatta 15 günde bir akraba günü olunca karatayın az dışına da çıktığım oluyor tabi yinede çoğu zaman kilo veriyorum sadece 10 kg verdikten sonra bir iki hafta kadar duraklama olmuştu ama o genelde herkeste öyle olabiliyormuş
Kesinlikle karatayı tavsiye ederim hatta istersen yardımcıda olabilirim maksat kilolardan kurtuluğlığımıza kavuşalim [/QInsallahUOTE]
Insallah ya ne guzel boyle kalici kilo verirsiniz insallah yoksa verdigimiz kilolarin fazlasiyla geri aliyoruz. Bende yuruyis yapmak istiyorum ama yasadigim yer su an cok soguk ve karli cikilmiyoki disariya