11 Kasım 2024 transfer olanlar birlikte bekleyelim

Evet dünyadaki en zor imtihandan geçiyoruz bence ama elimizdende gelen bişey yok çabalamaktanve umut etmekten başka o yüzden pozitif düşünelim iyi şeyler olsn

12. 5.gün dondurulmuş embriyo transferimoldum. Bugün6. Günüm ekstra çok ağrım var sanki adet olacak gibi belimde aynı şekilde ağrıyor 6. Gün normal mi yoksa anormal mi ya kafan karıştı

12. 5.gün dondurulmuş embriyo transferimoldum. Bugün6. Günüm ekstra çok ağrım var sanki adet olacak gibi belimde aynı şekilde ağrıyor 6. Gün normal mi yoksa anormal mi ya kafan karıştı
Bilmiyorum benim hiç ağrım yok 6. Günüm benim de ama normal bence adet olamayız zaten kullandığımız ilaçlar yüzünden

Bilmiyorum benim hiç ağrım yok 6. Günüm benim de ama normal bence adet olamayız zaten kullandığımız ilaçlar yüzünden
Aklım allak Bulak ayağa kalkıyorum hemen bir ağrı karnımda bugün çok var sanki adet olursun öyle bir ağrı inşallah güzel şeylerin habercisidirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…