- 6 Mart 2024
- 102
- 22
- 31
-
- Konu Sahibi gebelikdenemeleri
Sonucunuzu alınca haberdar eder misinizHep diyorum iyi ki yolumuz Ahmet hoca ile karşılaştı diye :)
İnşallah güzel sonuçlar alırız, bugüne dek herşey içimize sindi
Yani çift çizgi çıkmış var bence kan verecekmisin bugün
vericem akşam öğretmenim özel derslerim var bugün tüm gün onlara gidicem akşam ancak veririm ölücem ama korkudan ve meraktanYani çift çizgi çıkmış var bence kan verecekmisin bugün
O derslere nasıl odaklanılcaka şimdivericem akşam öğretmenim özel derslerim var bugün tüm gün onlara gidicem akşam ancak veririm ölücem ama korkudan ve meraktan
vericem akşam öğretmenim özel derslerim var bugün tüm gün onlara gidicem akşam ancak veririm ölücem ama korkudan ve meraktan
ahhh bir bilsem yüreğim ağzımdaO derslere nasıl odaklanılcaka şimdi
inşallah rabbim bekleyen herkese bana burdaki tüm arkadaşlarıma bu duyguyu yaşatsın çok zor çünkü yaşamayan anlamaz 100 den fazla test yapmışımdır bu gördüğüö ilk sikikte olsa ikinci çizgiİnşallah güzel haberler alırsn bizede umut olur
Evet dünyadaki en zor imtihandan geçiyoruz bence ama elimizdende gelen bişey yok çabalamaktanve umut etmekten başka o yüzden pozitif düşünelim iyi şeyler olsninşallah rabbim bekleyen herkese bana burdaki tüm arkadaşlarıma bu duyguyu yaşatsın çok zor çünkü yaşamayan anlamaz 100 den fazla test yapmışımdır bu gördüğüö ilk sikikte olsa ikinci çizgi
evet kesinlikle akşam vericem kan umarım güzel bir haber alırımEvet dünyadaki en zor imtihandan geçiyoruz bence ama elimizdende gelen bişey yok çabalamaktanve umut etmekten başka o yüzden pozitif düşünelim iyi şeyler olsn
İnşallah canım dua edicemevet kesinlikle akşam vericem kan umarım güzel bir haber alırım
Ayyy maşallah var gibi inşallah vardır yaa ben dün yaptım çizgi yoktu bugün cesaret edemedim inşallah vardır canım benim
Bilmiyorum benim hiç ağrım yok 6. Günüm benim de ama normal bence adet olamayız zaten kullandığımız ilaçlar yüzünden12. 5.gün dondurulmuş embriyo transferimoldum. Bugün6. Günüm ekstra çok ağrım var sanki adet olacak gibi belimde aynı şekilde ağrıyor 6. Gün normal mi yoksa anormal mi ya kafan karıştı
Aklım allak Bulak ayağa kalkıyorum hemen bir ağrı karnımda bugün çok var sanki adet olursun öyle bir ağrı inşallah güzel şeylerin habercisidirlerBilmiyorum benim hiç ağrım yok 6. Günüm benim de ama normal bence adet olamayız zaten kullandığımız ilaçlar yüzünden
İnşallah canım benim inşallahAklım allak Bulak ayağa kalkıyorum hemen bir ağrı karnımda bugün çok var sanki adet olursun öyle bir ağrı inşallah güzel şeylerin habercisidirler
Cuma günü beklicem o gün kan vericem gebelik testi yapıcam kandan önceİnşallah canım benim inşallah
Ben de yaptım şimdi böyle çıktı ama 3 tane yaptım farklı marka hepsi testlerin 2 sinde çıkmadı anlamadım ben de bu hemen çıktı 1-2 dk içerisinde