-
- Konu Sahibi gebelikdenemeleri
Belki daha sonra dönecekdir güzelliğim hem daha çok erken aslında bakma sen...sakın umudunu da yitirme test gününe kadar hep iyi olanı düşün... Çok var forumda negatif görüp sonra pozitif olanBenimde bugün 4. günüm erken olduğunu bile bile dayanamadım test yaptım negatif çıktı. İnşallah pozitife döner
Baya bi kasılmam var burda okuyorum yazıyorlar belirtim pozitif belirti pek iyi değil diyorlar beni korkutuyor inşallah canım cuma günü kan vericemtutunuyor bebişin annesi
Aynı aynıyız şuan resmen haberlerde kaç gündür yok bebeğe tiner içirmiş biri doğurup çöpe atmış isyanda değilde neden diyorum ya biz pamuklara sarmak için beklerken bu pislik insanlara neden böylesine güzel nimet verilirken değer vermiyorlarEvet bu evre çok kötü bazen Allah'ım affetsin ama "neden rabbim bana değil de onlara veriyorsun veya çocuğunu doğurup sağa sola atanlara o şansı veriyorsun"" diye arada isyan ettiğim de oluyordu çünkü çok istiyorsun ve o istediğin şey sadece sende yok sonra "" belkide en hayırlısı böyledir"" diye tevekkül ediyorum....
İnşallah canım Rabbim bizlerede bu güzel duyguyu yaşatsınBelki daha sonra dönecekdir güzelliğim hem daha çok erken aslında bakma sen...sakın umudunu da yitirme test gününe kadar hep iyi olanı düşün... Çok var forumda negatif görüp sonra pozitif olan
Benim de 3. Transferim ilki tuttu 6. Hafta düşük yaptım 2. Kimyasal gebelik oldu şimdi inşallah bebeğimi kucağıma alırım biz de aynen gücümüzün yettiği yere kadar devam edeceğiz ama inşallah gerek kalmaz bu kez kucağımıza aşırız hepimizBu benimde 3.transferim İlk transferim tutmamıştı. İkincisi de tutundu ama düşük yaptım bakalım Allah'ın hakkı 3 dedik yürüyoruz...yılmadım ama yılmayacağım da olana kadar da devam etmeyi düşünüyorum maddi gücümün yettiği yere kadar... Seni çok iyi anlıyorum o hayal kırıklığını yaşamak istemiyorsun
Evet o insanlara bende sinir oluyorum. İşte kimisi arar bulamaz kimiside bulur kıymetini bilmez. Buda bizim imtihanımız Rabbim bizlerede anneliği tattırsınAynı aynıyız şuan resmen haberlerde kaç gündür yok bebeğe tiner içirmiş biri doğurup çöpe atmış isyanda değilde neden diyorum ya biz pamuklara sarmak için beklerken bu pislik insanlara neden böylesine güzel nimet verilirken değer vermiyorlar
Amin inşallahEvet o insanlara bende sinir oluyorum. İşte kimisi arar bulamaz kimiside bulur kıymetini bilmez. Buda bizim imtihanımız Rabbim bizlerede anneliği tattırsın
ahh ahh yaşamayan bilmez sadece boş konuşuyor insanlar sanki biz bilmiyoruz onların bildiğiniiBende 4 senedir uğraşıyorum klomen çatlatma iğnesi vs bir kimyasalım bir kalp atısı durması sonucu kürtajım oldu buda ilk tüp bebek denememiz ve maddi manevi insanı zora sokan bir süreç gerçekten çok zor aslında çevrenin boş konuşması insanı sinir sahibi yapıyor küstah küstah ay olmuyosa işte filanca tüp bebek doktoru var ona gidin filan yahu sanane ben sana fikir danıştım mı yani paran var mı yok mu sormuyor valla kimse 180 binlik olduk şimdiden tutmazsa 40 bin yine ödeme yapmamız gerekecekRabbim maddi manevi zora sokmadan atlatmayı nasip eylesin şu süreçleri herkese bu arada haberlerde sürekli bebek atanları yok tiner içirenleri filan gördüm hep ağladım çok biz nelerle mücadele ederken bunlara neden veriyorsun allahım diye pskolojimi bozdu iyice
canım ilk denemem ile bu bile birbirlerinden farklı herkesin yaşadığı nasıl aynı olabilir ilaçlar zaten çok ağır herkeste başka bir etki yaratıyor sen kimseyi dinleme benimde regl ağrısı gibi ağrım var herkesin süreci kendine özel lütfen canını sıkma pozitif düşünBaya bi kasılmam var burda okuyorum yazıyorlar belirtim pozitif belirti pek iyi değil diyorlar beni korkutuyor inşallah canım cuma günü kan vericem
Teşekkür ederim. Darısı sizeMerhaba sağlıcakla inş kucağınıza alırsınız embriyo kaliteniz neydi biliyor musun daha transfer olmadım ama biraz araştırıp içimi rahatlatmak istiyorum
İnşallah gönlünüze göre çıkar yerleşiyordur belki ayakta çok kalmayın dinlenin pozitif düşünün bende daha transfer olmadım da öyle kaliteleri hakkında biraz bilgi almak istedim4aa benim canım test yapmaya korkuyorum açıkcası bugun şişim çok sol tarafımda batma oluyor
Amin inşallah çok teşekkür ederim cevabınız içinTeşekkür ederim. Darısı size4AB idi
İnşallah canım rabbim yardımcımız olsun kaliteye çok takılma burada çok örnek var aa tutmayıp bb bc filan tutan nasipte varsa oluyor bir şekildeİnşallah gönlünüze göre çıkar yerleşiyordur belki ayakta çok kalmayın dinlenin pozitif düşünün bende daha transfer olmadım da öyle kaliteleri hakkında biraz bilgi almak istedim
4AA dedi embriyolog dondurduk şimdi rahim dinlendirmesi yapıyoruz Aralık sonu gibi sanırım transfer olucak eşim kaynaklı bu sürece girdik mikro teseyle canlı sperm bulundu bizim buraya kadar gelmesi mucize benim içinİnşallah canım rabbim yardımcımız olsun kaliteye çok takılma burada çok örnek var aa tutmayıp bb bc filan tutan nasipte varsa oluyor bir şekilde
2. Bu canım 1. De 5 gün sonra belirti biti şimdi ayağa kalkınca hemen ağrılarım oluyor yatınca geçiyor yacanım ilk denemem ile bu bile birbirlerinden farklı herkesin yaşadığı nasıl aynı olabilir ilaçlar zaten çok ağır herkeste başka bir etki yaratıyor sen kimseyi dinleme benimde regl ağrısı gibi ağrım var herkesin süreci kendine özel lütfen canını sıkma pozitif düşün