- 20 Ağustos 2021
- 41
- 7
-
- Konu Sahibi gebelikdenemeleri
Benimde dün transferim yapıldı. Dün uzandım sadece yemek ve tuvalet için kalktım. bugün de öğleden sonra yavaş yavaş hareket etmeye başladım artık. İğnem var onun için dışarı çıktık ağır ağır yürüyerek gidip geldik. Bol bol su içiyorum meyve sebze ceviz vs sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırızkızlar çok hareket ediyor musunuz neler yapıyorsunuz
İnşallah Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasınBenimde dün transferim yapıldı. Dün uzandım sadece yemek ve tuvalet için kalktım. bugün de öğleden sonra yavaş yavaş hareket etmeye başladım artık. İğnem var onun için dışarı çıktık ağır ağır yürüyerek gidip geldik. Bol bol su içiyorum meyve sebze ceviz vs sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Amin canımİnşallah Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasınilk denemeniz mi peki? bende salı günü oldum ufak tefek hareketler yapıyorum genelde uzanıyorum ama korkuyorum açıkçası. Sitede de sürekli yatmak da iyi değil yazmışlar ne yapacağımı şaşırdım
İnşallah canım, gerçekten öyleAmin canımzor ve meşakkatli bir süreç Rabbim daha fazla uğraştırmadan hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. Evet benim ilk transferim 5. Gün 4aa embriyo transferi yapıldı. Şimdi sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım
Maşallah ben 5. Gün çıkacağım inşallah bi hava almaya artıkbugün yürüyüşe çıktım ben parka gittik eşimle çok iyi geldi biraz hareket etmek artık yavaş yavaş işlerimi de. yapıyorum bugünden itibaren yerden ağır kaldırmadan uzanmadan çok fazla
İnşallah canım hepimiz heyecanla bekliyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahBenimde dün transferim yapıldı. Dün uzandım sadece yemek ve tuvalet için kalktım. bugün de öğleden sonra yavaş yavaş hareket etmeye başladım artık. İğnem var onun için dışarı çıktık ağır ağır yürüyerek gidip geldik. Bol bol su içiyorum meyve sebze ceviz vs sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
çık çık iyi geliyor insanaMaşallah ben 5. Gün çıkacağım inşallah bi hava almaya artık
Kaset test yapmayın bence gününüzde kan verin idrara kandan sonra geçiyor çıkmazsa panik yapıp üzüntüye kapılırsınız moral çok önemli biliyorsunuzMerhaba kızlar, ben de 8 Kasım da transfer oldum, bugün 6. Günüm. İlk bir kaç gün dizi izledim yattım dinlendim şimdi takılıyorum evde ama iş yapmıyorum pek. Kaçıncı gün kaset testte çıkar acaba
Aynen öyle Allah ol derse olur Rabbimin de izniyle inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırızEvet zaten pek cesaretim de yok, aslında ilk günler çok sakindim ama zaman geçtikçe merak etmeye başladım, tabii Allahın takdiri neyse o olacak