11 Kasım 2024 transfer olanlar birlikte bekleyelim

Benim doktorum bana rutin hayatına devam et dedi. Sadece çok ağır kaldırma, zıplama kolu çok aşırı yukarı kaldırma dedi. En önemli şey seni kötü hissettirecek ortamdan uzak dur dedi. Yürüyüş yap, ev işini yap dedi. Kan dolaşımı olması lazım. Bol bol su iç, ilacını aksatma ve enfeksiyon kapma dedi. Normal bir süreç gibi hayatıma devam ettim. Şuan 7 haftalık ikizlerim 🤗 hiç belirtim yoktu. Üzülmüştüm. Sonradan farkettim gece defalarca tuvalete çıkıyorum, nefes alıp verisim hızlandı. Belki de belirti bunlardı. Rabbim bu kadar emek veren ve isteyen herkese nasip etsin. Süreci çok rahat ve sağlıklı atlatıp sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏
Merhaba sağlıcakla inş kucağınıza alırsınız embriyo kaliteniz neydi biliyor musun daha transfer olmadım ama biraz araştırıp içimi rahatlatmak istiyorum 🌼

Eklentiler

• 1000280632.jpg
    1000280632.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 3
Yaa maşallah var gibi görünüyor 🧿 bende 5.gun embriyo transferiyim 5. ve 6.günüm (bugün) yaptım ikisi de çok silik çıktı Perşembe kan günüm benimde ama bilmiyorum 🤦🏻‍♀️
Var galiba benim 5. Gün hiç çıkmamıştı sizin çıkmış maşallah Perşembe benim de test günüm inşallah güzel haberlerimizi yazarız buraya 🤲🏻

Var galiba benim 5. Gün hiç çıkmamıştı sizin çıkmış maşallah Perşembe benim de test günüm inşallah güzel haberlerimizi yazarız buraya 🤲🏻
Amin güzelliğim rabbim isteyen herkese versin...güzel haberlerimiz olsun inşallah 🤲🏻 bakalım yarın da istikrarlı bir şekilde testi yapmayı düşünüyorum sabah ilk idrar ile 😂

X