- Konu Sahibi gebelikdenemeleri
İnşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz bizi bebeklerle müjdeler RabbimCuma günü beklicem o gün kan vericem gebelik testi yapıcam kandan önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz bizi bebeklerle müjdeler RabbimCuma günü beklicem o gün kan vericem gebelik testi yapıcam kandan önce
Amin canım bi sağ bi sol batıyor bazen diyorum bazen de var şaştım kaldımİnşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz bizi bebeklerle müjdeler Rabbim
Ben de öyleyim 2-3 gündür aşırı batma oluyordu bugün hiçbir şeyim yok benim de anlamadım ben de deli çıkıcam yakındaAmin canım bi sağ bi sol batıyor bazen diyorum bazen de var şaştım kaldım
Sen ne zaman vereceksin kan ?Ben de öyleyim 2-3 gündür aşırı batma oluyordu bugün hiçbir şeyim yok benim de anlamadım ben de deli çıkıcam yakında
Perşembe günü benim test günüm inşallah müjdeli haberi alırızSen ne zaman vereceksin kan ?
İnşallah canım idrar testi yapacak mısın?Perşembe günü benim test günüm inşallah müjdeli haberi alırız
Embriyo kalitesi neydi biliyor musunuz inşallah güzel beta sonuçları gelirBende yok 4. Günüm şuan
Merhaba sağlıcakla inş kucağınıza alırsınız embriyo kaliteniz neydi biliyor musun daha transfer olmadım ama biraz araştırıp içimi rahatlatmak istiyorumBenim doktorum bana rutin hayatına devam et dedi. Sadece çok ağır kaldırma, zıplama kolu çok aşırı yukarı kaldırma dedi. En önemli şey seni kötü hissettirecek ortamdan uzak dur dedi. Yürüyüş yap, ev işini yap dedi. Kan dolaşımı olması lazım. Bol bol su iç, ilacını aksatma ve enfeksiyon kapma dedi. Normal bir süreç gibi hayatıma devam ettim. Şuan 7 haftalık ikizlerim hiç belirtim yoktu. Üzülmüştüm. Sonradan farkettim gece defalarca tuvalete çıkıyorum, nefes alıp verisim hızlandı. Belki de belirti bunlardı. Rabbim bu kadar emek veren ve isteyen herkese nasip etsin. Süreci çok rahat ve sağlıklı atlatıp sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Yaptım ama emin değilim 3 farklı marka test yaptım 1 inde çıktı sadeceİnşallah canım idrar testi yapacak mısın?
inşallah vardır ikimizinde canımmAyyy maşallah var gibi inşallah vardır yaa ben dün yaptım çizgi yoktu bugün cesaret edemedim inşallah vardır canım benim
canım inşallah vardır ya çok dua edicem yarın tekrar yap bakalım biBen de yaptım şimdi böyle çıktı ama 3 tane yaptım farklı marka hepsi testlerin 2 sinde çıkmadı anlamadım ben de bu hemen çıktı 1-2 dk içerisinde
İnşallah olur resmini atar mısınYaptım ama emin değilim 3 farklı marka test yaptım 1 inde çıktı sadece
İnşallah canım yaaa inşallahinşallah vardır ikimizinde canımm
11 kasımda 2 adet 3. Gün embriyo transferi oldum aynıgün transfer olanlar varmı hangi ilaçları kullanıyosnz
Yaa maşallah var gibi görünüyor bende 5.gun embriyo transferiyim 5. ve 6.günüm (bugün) yaptım ikisi de çok silik çıktı Perşembe kan günüm benimde ama bilmiyorum
İnşallah olur resmini atar mısın
Dün yoktu hiç bugün 3 farkı markadan 1 inde çıktı birinde yokla var arası ama olmayadabilir ben hayali çizgi görüyor olabilirim yarın da yapıcam inşallah çıkar yinecanım inşallah vardır ya çok dua edicem yarın tekrar yap bakalım bi
Var galiba benim 5. Gün hiç çıkmamıştı sizin çıkmış maşallah Perşembe benim de test günüm inşallah güzel haberlerimizi yazarız burayaYaa maşallah var gibi görünüyor bende 5.gun embriyo transferiyim 5. ve 6.günüm (bugün) yaptım ikisi de çok silik çıktı Perşembe kan günüm benimde ama bilmiyorum
Amin güzelliğim rabbim isteyen herkese versin...güzel haberlerimiz olsun inşallah bakalım yarın da istikrarlı bir şekilde testi yapmayı düşünüyorum sabah ilk idrar ileVar galiba benim 5. Gün hiç çıkmamıştı sizin çıkmış maşallah Perşembe benim de test günüm inşallah güzel haberlerimizi yazarız buraya
Çatlatma iğnesi yapılmadı ise var canım sende mi 11inde transfer olmuştun bide tek mi çift miydi embryo?
4aa benim canım test yapmaya korkuyorum açıkcası bugun şişim çok sol tarafımda batma oluyorEmbriyo kalitesi neydi biliyor musunuz inşallah güzel beta sonuçları gelir