-
- Konu Sahibi gebelikdenemeleri
Ayy inşallah Rabbim bizi bebeklerle müjdelesin inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinmerhabalar bende 11 kasımda iki adet 5. gün embriyosu transfer oldummm hepimizin olumlu sonuçlanır inşallaah
amin canım benimde ikinci transferim ilki olmamıştı bakalım bu son şansımız tutmazsa sıfırdan başlamamız gerekiyorAyy inşallah Rabbim bizi bebeklerle müjdelesin inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
İnşallah gerek kalmaz canım benim inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür benim 3. Denemem ilki tuttu düşük oldu 2. Kimyasal oldu bu 3. Çift embriyo denedik 2 embriyomuz kaldı ama inşallah gerek kalmaz da bebeklerimizi kucağımıza alırız sağ salimamin canım benimde ikinci transferim ilki olmamıştı bakalım bu son şansımız tutmazsa sıfırdan başlamamız gerekiyor
amiin canım rabbim yüzümüze gülsün benim 3. gün çözdürüldü 5. güne taşıdılar öyle transfer ettiler bakalım ne olucak umutluyum bu sefer ama tabi belli olmuyor dikkat ettiğin bişeyler var mııİnşallah gerek kalmaz canım benim inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür benim 3. Denemem ilki tuttu düşük oldu 2. Kimyasal oldu bu 3. Çift embriyo denedik 2 embriyomuz kaldı ama inşallah gerek kalmaz da bebeklerimizi kucağımıza alırız sağ salim
Ağır iş yapmıyorum çok eğilip kalkmıyorum yediğime içtiğime dikkat ediyorum kahvaltı yapmam normalde kahvaltı yapıyorum çay kahve çok içerdim çok açık 2 bardak çay içiyorum günde yarım çay kaşığı nescafe koyup bol sütlü kahve yapıyorum abartmıyorum hiçbir şeyi meyve tüketiyorum süt içiyorum evin içinde dolaşıyorum 5 gün olmadan dışarı çıkmadım diğer transferlerimde de totem gibi bir şey oldu bir de 5 gün dolmadan duşa girmiyorum bilimsel bir olayı yok ama totem gibi içim daha rahat ediyor bu şekildeamiin canım rabbim yüzümüze gülsün benim 3. gün çözdürüldü 5. güne taşıdılar öyle transfer ettiler bakalım ne olucak umutluyum bu sefer ama tabi belli olmuyor dikkat ettiğin bişeyler var mıı
bende aynı şekilde ilk transferde hiç kalkmadan yatmıştım bu sefer kendi işimi kendim yapıyorum eşim sağolsun yardım ediyor uzanmıyorum ağır kaldırmıyorum ama yavaş yavaş makineye çamaşır atıp çalıştırdım mesela yemeğimi yapıyorum dolanıyom öyle evde bakalım hayırlısı olsunAğır iş yapmıyorum çok eğilip kalkmıyorum yediğime içtiğime dikkat ediyorum kahvaltı yapmam normalde kahvaltı yapıyorum çay kahve çok içerdim çok açık 2 bardak çay içiyorum günde yarım çay kaşığı nescafe koyup bol sütlü kahve yapıyorum abartmıyorum hiçbir şeyi meyve tüketiyorum süt içiyorum evin içinde dolaşıyorum 5 gün olmadan dışarı çıkmadım diğer transferlerimde de totem gibi bir şey oldu bir de 5 gün dolmadan duşa girmiyorum bilimsel bir olayı yok ama totem gibi içim daha rahat ediyor bu şekilde
Hayırlısı olsun canım inşallah bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza almak pozitif görmek nasip olur hepimizeYaa ne güzel bir konu olmuş 11.11 transferi benimde 5. Gün embriyosu ilk transferim ilaçlarım enox iğne, cylo, dekort, progestan fitil, dupaston, falikasit, prograf, corasprin
İnşallah canım hepimize sağlıkla bebeğine kavusmak nasip eylesin rabbimHayırlısı olsun canım inşallah bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza almak pozitif görmek nasip olur hepimize
Ben de yanı sizin gibi kendi işimi yapıyorum eşim izin alamadı geçen ay da transfer yaptırdık biz o zaman almıştı ama akşamları yardımcı oluyor sağolsun kahve içmemem lazım belki ama ben çok aşırı tütetiyordum şimdi günde 1 küçük fincan o da yarım çay kaşığı koyuyorum tadını veriyor ama içmeyeceğim artık içmesem daha iyi olacak gibibende aynı şekilde ilk transferde hiç kalkmadan yatmıştım bu sefer kendi işimi kendim yapıyorum eşim sağolsun yardım ediyor uzanmıyorum ağır kaldırmıyorum ama yavaş yavaş makineye çamaşır atıp çalıştırdım mesela yemeğimi yapıyorum dolanıyom öyle evde bakalım hayırlısı olsunbana kahveyi yasakladı sadece açık çay içebilirsin dedi
Bana da 21 dedi doktorum bakalım beklemek çok zor ama sabredicezİnşallah canım hepimize sağlıkla bebeğine kavusmak nasip eylesin rabbimtest günü 21 söylenildi bana bu arada
bana 25 kasım dedi niye öyle dedi acabaaaBana da 21 dedi doktorum bakalım beklemek çok zor ama sabredicez
valla nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum pazartesi işe dönerim artık bakalım sonrası kolay geçer umarımmBen de yanı sizin gibi kendi işimi yapıyorum eşim izin alamadı geçen ay da transfer yaptırdık biz o zaman almıştı ama akşamları yardımcı oluyor sağolsun kahve içmemem lazım belki ama ben çok aşırı tütetiyordum şimdi günde 1 küçük fincan o da yarım çay kaşığı koyuyorum tadını veriyor ama içmeyeceğim artık içmesem daha iyi olacak gibi
3. Günden ilerletilmiş embriyo belki de o yüzdendir canımbana 25 kasım dedi niye öyle dedi acabaaa
3. Gündür canım ondan iki gün arası oluyorbana 25 kasım dedi niye öyle dedi acabaaa
12 güne baktı cumartesi sen pazartesi yap en iyisi dedi3. Günden ilerletilmiş embriyo belki de o yüzdendir canım
Ay evet çok heyecanlıBana da 21 dedi doktorum bakalım beklemek çok zor ama sabredicez
5. gün embriyosu canım embriyolar 3. gün çözdürdüler 9 kasımda 11 kasımda transfer oldum3. Gündür canım ondan iki gün arası oluyor
A seninde çıkar o zaman 10 gün sonrası hafta sonu diye öyle demiştir belki ☺ inşallah hepimiz pozitifi görürüz5. gün embriyosu canım embriyolar 3. gün çözdürdüler 9 kasımda 11 kasımda transfer oldum
Hafta sonuna denk geliyor diye demiş olabilir o zaman canım12 güne baktı cumartesi sen pazartesi yap en iyisi dediaslında 5. güne ulaşıp transfer etti neyse ben erkenden bi veririm olmadı