- 2 Nisan 2023
- 129
- 122
-
- Konu Sahibi gebelikdenemeleri
Merhaba ben 12 Kasım'da saat 11:15 te transfer oldum. 1 adet 2 günlük embriyo. Estrofem, progesstan ve prolutex coraspin ve presnol kullanıyorum.11 kasımda 2 adet 3. Gün embriyo transferi oldum aynıgün transfer olanlar varmı hangi ilaçları kullanıyosnz ağrınız sızınız varmı süreci birlikte takip edelim
Ya inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımızada aldığımız günleri görürüzMerhaba ben 12 Kasım'da saat 11:15 te transfer oldum. 1 adet 2 günlük embriyo. Estrofem, progesstan ve prolutex coraspin ve presnol kullanıyorum.
Bende 11 kasımda transfer oldum; estrofem, folik asit, coraspirin, progestan fitil ve progestan dex kullanıyorum. Özellikle ayağa kalkınca ağrım oluyor onun dışında normal geçiyor, test günü nasıl gelecek bilmiyorum11 kasımda 2 adet 3. Gün embriyo transferi oldum aynıgün transfer olanlar varmı hangi ilaçları kullanıyosnz ağrınız sızınız varmı süreci birlikte takip edelim
Aynı tarihte transfer olmuşuz 23 kasım test günü zor beklerm ben o zamanaBende 11 kasımda transfer oldum; estrofem, folik asit, coraspirin, progestan fitil ve progestan dex kullanıyorum. Özellikle ayağa kalkınca ağrım oluyor onun dışında normal geçiyor, test günü nasıl gelecek bilmiyorum
Tek embriyo transferi oldu 5.cü gün canım, bana 22 si kan verebilirsiniz dediAynı tarihte transfer olmuşuz 23 kasım test günü zor beklerm ben o zamanakaç embriyo kaçıncı gün
Ben izmirde alper beye gidiyorum dün ve bugünara ara kasıklarımda ağrı oluyo ama teansferden sonra olabiliyomuş sanrm inşallah canm sağsalim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride görelim inşşTek embriyo transferi oldu 5.cü gün canım, bana 22 si kan verebilirsiniz dediKasık ağrın var mı acaba ? inşallah güzel sonuçlar alırız hangi dr acaba hangi şehirdesin
5. Gün embriyosu 7. Gün falan belli oluyo az çokTek embriyo transferi oldu 5.cü gün canım, bana 22 si kan verebilirsiniz dediKasık ağrın var mı acaba ? inşallah güzel sonuçlar alırız hangi dr acaba hangi şehirdesin
Sen nerdesn habgidoktıra gidiyosnTek embriyo transferi oldu 5.cü gün canım, bana 22 si kan verebilirsiniz dediKasık ağrın var mı acaba ? inşallah güzel sonuçlar alırız hangi dr acaba hangi şehirdesin
ankara novaart ahmet erdem hocaya gidiyorum bende, ayağa kalktığımda oluyor benimde kasık ağrım, neler yapıyorsun peki yatıyor musun hep ya bunu da çok önermiyorlar ama korkuyorumSen nerdesn habgidoktıra gidiyosn
İlk denemenmiolcak canmMerhaba. Ben 17 kasim transfer olucam.Cok heyecanliyim
Yani 2 gündür genelde uzanıyorm ama yemeğimi falan yaptım yavaş yavaş full yatmadm kabak çekirdeği tüketiyorm olumlu etkisi çokmuş bakalm hayırlısı olsun inşallahankara novaart ahmet erdem hocaya gidiyorum bende, ayağa kalktığımda oluyor benimde kasık ağrım, neler yapıyorsun peki yatıyor musun hep ya bunu da çok önermiyorlar ama korkuyorum
Ayy ben de 11 Kasımda transfer oldum 2tane 5. Gün embriyosu ilk iki transferim maalesef olumsuzdu ilki tuttu 6. Hafta düşük yaptım 2. Kimyasal oldu bakalım inşallah bu sefer kucağımıza alırız bebeklerimizi sağ salim11 kasımda 2 adet 3. Gün embriyo transferi oldum aynıgün transfer olanlar varmı hangi ilaçları kullanıyosnz ağrınız sızınız varmı süreci birlikte takip edelim
Âmin canım inşallah sen benden önce testi yapabilirsin embriyoların iki gün önde bnimde 3. Transferim İlki sağlıksız bir gebelik de ikincinin kalbi durdu inşallah üçüncü ikizlerimizi kucağımıza almak nasip olurAyy ben de 11 Kasımda transfer oldum 2tane 5. Gün embriyosu ilk iki transferim maalesef olumsuzdu ilki tuttu 6. Hafta düşük yaptım 2. Kimyasal oldu bakalım inşallah bu sefer kucağımıza alırız bebeklerimizi sağ salimestrofem progestan fitil prolutex iğne coraspin ve folikasit kullanıyorum arada kasıklarıma hafif ağrı giriyor ama normal bu zaten ne olacağı hiç belli olmuyor ilk transferimde kasık ağrısı hariç hiçbir şey yoktu mesela
Amin inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür bu kez inşallah bize de nasip olur canımÂmin canım inşallah sen benden önce testi yapabilirsin embriyoların iki gün önde bnimde 3. Transferim İlki sağlıksız bir gebelik de ikincinin kalbi durdu inşallah üçüncü ikizlerimizi kucağımıza almak nasip olur
Aynı gün test günümüz Rabbim inşallah nasip eder hepimize bu mutluluğu biz de yaşarızBen 9 kasımda 3. Gün taze 2 embriyo transfer oldum bugün 4. Gün test günüm 21 kasım hafıf kasık ağrısı bol bel agrısı var yaş 41 umarım Rabbim hepımızın kucağını doldursun