11 Kasım 2024 transfer olanlar birlikte bekleyelim

Amin güzelliğim rabbim isteyen herkese versin...güzel haberlerimiz olsun inşallah bakalım yarın da istikrarlı bir şekilde testi yapmayı düşünüyorum sabah ilk idrar ile
İnşallah canım inşallah ben de yarın yapacağım tekrardan idrar testi benim kafam çok karışık 3 farkı test yaptım birinde direkt çıktı diğerinde belli belirsiz hayalet gibi diğerinde hiç çıkmadı anlamadım ben de

Bazıları şey diyor bu testler için ""yalancı pozitif de olabiliyor veya gerçek sonucu da vermiyorlar"" diye aslında biliyorum yaptığımız çok yanlış en sağlıklı sonuç kan testi olacak gibi görünüyor. Kafanı boşalt olmazsa da Allah'tan deyip yolumuza devam edeceğiz güzelliğim

Bende yalancı pozitiften korkuyorum canım tekrarliycam testleri bakalım kan vermek istemiyorum geçen ayki transferde 5. Günde öğrendim ama kimyasal oldu korkuyorum şimdi de yaptıramıyorum inşallah yalancı değildir yüzümüz güler müjdemizi alırız bekleyeceğiz mecbur

Normal bizim için canım daha kese korkun başlayacak ohhho bir bakmışsın doğum korkusu sonra sağlıkla ilerlesin inşallah çok mutlu oldum bugun grupta çizgi çıkan çıkana banada umut oldu
ahh ahh neler çekiyoruz göbeğim mosmor maddi olarak zaten bittik bu kalan son embriyomuzdu ondan dolayı korkum da çok bu gruptaki herkes bekleyen herkes sırasıyla evlatlarını kucağına alsın inşallah çok zor çünkü benim çevremde herkesin çocuğu var ya da hamile 34 aydır bekliyorum aşılama yaptım olmadı onu kabullenmek çok zor tüp bebek denedik bir kere negatif o haberi aldığıö hafta 3 kişinin gebelik haberini aldım bir yandan seviniyorum bir yandan için gidiyor çok zor şeyler ya

Bu benimde 3.transferim İlk transferim tutmamıştı. İkincisi de tutundu ama düşük yaptım bakalım Allah'ın hakkı 3 dedik yürüyoruz...yılmadım ama yılmayacağım da olana kadar da devam etmeyi düşünüyorum maddi gücümün yettiği yere kadar... Seni çok iyi anlıyorum o hayal kırıklığını yaşamak istemiyorsun

Evet bu evre çok kötü bazen Allah'ım affetsin ama "neden rabbim bana değil de onlara veriyorsun veya çocuğunu doğurup sağa sola atanlara o şansı veriyorsun"" diye arada isyan ettiğim de oluyordu çünkü çok istiyorsun ve o istediğin şey sadece sende yok sonra "" belkide en hayırlısı böyledir"" diye tevekkül ediyorum....

Bende 4 senedir uğraşıyorum klomen çatlatma iğnesi vs bir kimyasalım bir kalp atısı durması sonucu kürtajım oldu buda ilk tüp bebek denememiz ve maddi manevi insanı zora sokan bir süreç gerçekten çok zor aslında çevrenin boş konuşması insanı sinir sahibi yapıyor küstah küstah ay olmuyosa işte filanca tüp bebek doktoru var ona gidin filan yahu sanane ben sana fikir danıştım mı yani paran var mı yok mu sormuyor valla kimse 180 binlik olduk şimdiden tutmazsa 40 bin yine ödeme yapmamız gerekecek Rabbim maddi manevi zora sokmadan atlatmayı nasip eylesin şu süreçleri herkese bu arada haberlerde sürekli bebek atanları yok tiner içirenleri filan gördüm hep ağladım çok biz nelerle mücadele ederken bunlara neden veriyorsun allahım diye pskolojimi bozdu iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…